Ayy ama tam terside olabiliyor ya ,bunun çalışıp çalışmamak ile alakası yok bence ,çalışan öğretmenlerde degisebiliyor ,bizim kardeşimin ortaokul öğretmenide sözde çalışıyor ama yağcı kadın grublarini çok seviyordu ,süslü kadınlardan oluşan bir okul annesi grubu, kadın grubu vardı ,oturup sohbet ettiği ve o grup annelerinin çocuklarına çok önem verdiği, o bayanlar ile arası iyi olduğu için,çocuklar da gözde öğrencileriydi , neyse onlar bir yeri kazanamadı, benim annem pek sevmez öyle şeyleri karismazdi ,okul gruplarina vs. kardeşimi dershaneye ve özel ders alıyor diye gereksiz dedi öğretmeni , birşey olmaz vs vs diyordu. neyse o gözde kadın grubu ve çocukları biryeri kazanamadı, öğretmenim sözünü tuttuğu için ,biz kardeşimizin üzerine çok düştük aşırı denemelere vs soktuk.
sürekli denemelere girdi ama öğretmeni karşıydı biz okulda yeteri kadar eğitim vs veriyoruz derdi kadında ego vardı ben yeteri kadar gösteriyorum başka öğretmene ihtiyaç yok gibi , özel ders vs aldı,dersahe ve denemelere girdi ,biz deneme üzerinde çok durduk , şimdi kardeşim fen lisesini kazandı ,o grup daki çoğu çocuk da meslek liselerine gidiyor,gözde öğrencileri ve kardeşime çok şaşırmış fen lisesini kazanınca ,gözde ögrenciler öğretmenin sözünü dinledikleri için çocuklar sınavda birşey yapamadılar çünkü çocuklar deneme çözmedikleri için süre yetiştiremediler özellikle vaktinde öğretmen bize tavır almıştı ben yeteri kadar bilgi gösteriyorum diye
Bunun görev yapıp yapmakla ilgiisi yok bence iyiye yönlendire bilen öğretmen var birde egolu olanlar oluyor canım aslında herşey diplomadan sonra kişisel gelişim ile ilgili bence