Canım ben hep yorumlarda iyi biri oldugunu düşünüyorum ,hani postlarim da seni sevdiğimi de söyledim ama sen ,sanırım yanlış kişiler ile arkadaşlık kuruyorsun kurman gene sorun değilde ,birden çok hayatına dahil ediyorsun sanırım insanları,burda konuşun ama çok aile işlerine özel hayatına dahil etme insanları, sen iyi niyetlisin herkes öyle değil malesef , çok muhabbet tez ayrılık getirir derler .
Bu detarjan olayida yani bende gördüm o postu şov vs görmedim ,şov yapmak istesen burda kendini farklı tanitirsin , yeri geliyor sen eşin öğrenci ve migrosta çalıştığı için maaş yetmiyor diye söyleyen birisin zaten gidip de kimseye hava atma peşinde olduğunu düşünmüyorum senin ,kimse kimsenin hayatını bilmiyor sonuçta burda öyle hava atarsin farklı daha zengin ve gösterişli davranirsin, gösteriş yaparsın vardır illa öyle insanlar sen öyle değilsin ,olduğun gibi birisin , o konuştuğun insanlara dikkat et bence ,sende sorun yok ,cevrendekiler de sorun olduğunu düşünüyorum ve insanları çok takma ya boşver konuşan konuşsun sen kendini bildikten sonra.