0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
Kizlar 2 buçuk yas beklerinizi nasıl uyutuyorsunuz sallıyor musunuz yada kucakta mi uyuyo benim kızım kucakta uyucam diyor 10 dk içinde uyuyup kaliyo 

4 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
Yatağına yatıyor bende yanındaki koltuğa oturuyorum pişpiş diye diye uyuyor kocaman çocuğu sallamak kucakta uyutmak zor olur kız :))
(519 puan) tarafından
Sallamıyorum kucağıma geliyo uyuması en fazla 15 dk sürüyor hemen uyuyor
-Reklam-
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Sallıyorum öyle değildi ama bazı sebepten ona alıştı simdi de benim enerjim yok yeniden baslamaya
(519 puan) tarafından
Öyle çok zor oluyo allah sabır versin
(13,119 puan) tarafından
Zor olmuyor canım 10 dakika en fazla bayılıyor hemen. Yılbaşına kadar iyiydi ayak ucuna oturuyordum kendi uyuyordu. Bi cenazemiz oldu gece 12 ye kadar oradayız haliyle yoruluyoruz falan gelince hemen uyusun diye salladım şimdi de öyle devam ediyor ha yanına uzansam öyle de uyuyor ama ondan önce ben uyuyup kalıyorum veya her yerim tutuluyor gündüz uykusunu bırakmadan sallamayı bıraktırmam diye düşünüyorum
0 oy
(8,860 puan) tarafından
Yanımda uzanıyor ama bir ara oda kucağıma geliyordu kucağımda kafasını göğsüme koyarak uyuyordu cokkk güzeldiiii keşke hep öyle uyusa
(519 puan) tarafından
Bir zaman sonra bana sıkıntı geliyo öyle panik atak var baskı yaptıkça boğazımı sıkıyorlarmış gibi hissediyorum
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Uyku saatinde kendi yatağında uzanıyor Bende yanında uzanıyorum hemen uykuya geçiyor öğle uykusunuda öyle yapıyorum
(519 puan) tarafından
Maşallah Bende alıştıran artık 12 haftalık hamileyim ilerde zor olcak yoksa bana
(2,772 puan) tarafından
Alıştır canım büyümüş artık bende memeden kestikten sonra alıştırmştım kızımda küçüktü ikisinin ortasına uzanıyordum öyle uyuyorlardı.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(519 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

403,557 soru

12,090,389 cevap

36,383 kullanıcı

...