0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Nasıl oluyor benim adetim biteli 5 gün oldu dün 3 kez yapış hafif kahve pembe Arası leke geldi bugün sabahta lavobodan sonra çok az geldi ne demek bu gebelik şuan istemiyorum bide dişim de iltahap var şiş şuan biraz fazla ilaç attım acaba ondan mı oldu böyle bişey yaşayan veyatta hamile kalıp böyle olan varmı bu arada korunmasız birşey de olmadı ama içim rahat etmedi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Birde adet biteli ilişki olmadı şuanda da yumurtlama dönemindeyim ama ilk defa başıma geliyor kızlar ney bu
-Reklam-
+1 oy
(256 puan) tarafından
Canm 3 çocuğunda da oldu ara kanama adetim de 5 gün sonra 3 gün sürdü ve afedersin sadece tuvalete gidince geliyodu 
tarafından
Rengi kahverengi gibi seninki nasıldı birde benim ağrım vs hiç yok ağrılı mı oldu sende
(260 puan) tarafından
Ben bi post açtim bakabilirmisin böyemi geliyordu migden bulanmazsa tabi muahmmetadamyusuf
tarafından
Baktım canım benimki daha yoğun ve biraz daha kahve kırmızı arası bişey birde benimki biraz daha fazla gelmişti ama adetim bitti 5 gün oldu biteli yani
(256 puan) tarafından
Canm çok özür dilerim ben bakamadım kbakma
(256 puan) tarafından
Her gittiğimde normal adet kanı geliyodunama ara ara canm öyle çok yoğun degildi
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Adetin bittikten 5 gün sonra lekelenme adetin bitişi ile alakalıdır. Genellikle gebelik var ise adetine 2 gün kalmaya yada tam günümde yerleşme kanaması olur bnm öyle olmuştu. Adetin tamamen bitmemiş cnm o yüzden lekelenme olmuş 
tarafından
Adetimde hap attim için kesilmişti adetten dolayı mı diyosun inşallah öyledir
(1,281 puan) tarafından
Yani anlattığına göre öyledir yerleşme kanaması olamama durumu yüksek .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
22 Kasım 2024 Aile kategorisinde Starlice34 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meloo (32 puan) tarafından soruldu

405,502 soru