Günaydin kizlar gunünüz aydin olsun ben 5.30dan beri ayaktayim bi kajvalti kaldi bütün isimi hallettim sütümü sağıp getirdum peynir yapıcam
Bi konudan muzdaribim size danışmak istedim koyde oturuyorum okulla evimiz karsi karsiya bizim bahceden cikip okul bahcesine giriyoruz o derece az mesafe bi ogretmen var ki bayan ögretmen ne diyim bilmiyorum ama sorumsuzun teki benim kizim 2017 dogumlu suan birinci sınıfta olmasi gerekirken okula gitmiyor neden çünkü ogretmen okulun ilk günü kızımı dövdüğü icin okulda sadece 6 ogrenci var benim kizim gitmiyor 5 ogrenci hic ders görmüyorlar sürekli agacin tepesindeler dışarda koşturup duruyorlar cogu zaman okula gelmiyor bile belki izinlidir de bisey diyemem ama ders vermemesi cok zoruma gidiyor kizim okula gitmiyor. Ağlıyor beni yine dövecek diyor okulun ilk günu oğrenciler cagırdı yenge gel gözde ağlamaktam nefes alamıyor dedi bi koşu eşimle ben gittik kızın kolunu sıkmış yakmış canını bi yandan kolunu tutmus cantasi sırtında ağlıyor kizim okula o kadar meraklıydı ki okul acilmadan babasiyla kirtasiyeye gidip herseylerini almıştık velhasıl kelam ben bu ögretmenin gitmesini istiyorum kendi kizim icin degil ben yan köye kaydini yapip göndericem ama diger cocuklar nolucak cimere mi sikayet etmeliyim acaba aramizda ögretmen olan vardır belki yanlış anlamasin kimse tek sorun şiddet ve egitim vermemesi oğlan ogremciler saçlarını cok kisa kestiriyorlar saçımızı tutup cekiyor diyorlar
Şiddetin her türlüsüne karşıyım ama Allah yarattı demez onu bi güzel döverdim ne demek çocuğa vurmak okuldan soğutmak dengesiz mi ne niye öğretmek olmuş o zaman
1,502,031 soru
24,525,414 cevap
359,725 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın