+1 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Bn pantalon giymiyorum mesela .Bı tunik begensem hemen altında pantolon var ..Herşey çok kısa .Elbise giyemiyorum emzirdigim için .Takım olanlari seviyorum ama düzgün bişey bulamadim.Var da ben mi bulamiyorum.

17 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Bende tesettürlü değilim. Ya çok kapalı tesettür havasını veren kiyafetler var. Yada çıplak denecek kadar. Dekolte giymem kısa giymem sıfır kol giymem bende çok zorlanıyorum ya 
tarafından
Bende öyleyim asla kendime göre bişeyler bulamıyorum burda bütün kıyafetler crop tarzında nerdeyse ve ben bunları asla giyemiyorum giymemde
(1,914 puan) tarafından
Bende öyle ya. Cropların bazıları biraz uzun onu giyip ekstra yüksek bel giyip kapatıyorum.
-Reklam-
0 oy
(16,529 puan) tarafından
Açık biri olarak bende croplar yüzünden belim popom kapalı olacak düzgün tişört gömlek bulmakta zorlanıyorum 
(176 puan) tarafından
Dimi hiç bı şekilde içimiz rahat etmiyor
(5,471 puan) tarafından
Daha dün LC Waikiki ye gittim dünya kadar uzun tişört var. Nasıl bulamıyorsunuz siz ben anlamıyorum
(16,529 puan) tarafından
Doğacım tesettürlü değilim hiç yok demedim ama açıklar çok açık kapalılar çok kapalı. İkisinin arasında düzgün kıyafet az bunu demek istedim
0 oy
(8,852 puan) tarafından
Var ama çok pahalı ya anneme bir tunik aldık 1400 lira sadece tunik :) 
(176 puan) tarafından
Bı de hemen yipraniyolar. Paraya değer bişey yok
0 oy
(10,442 puan) tarafından
Kısa kısa tuniklerin altına pantolon koyuyolar dimi 
(176 puan) tarafından
Evet maalesef.biseye de benzemiyolar
(10,442 puan) tarafından
Tesettür de çok değişti canım ya eski tadı yok git gide kisaliyo en güzeli artık ya dışardan parça şeklide almak ya da elbise
(176 puan) tarafından
Ve pahalı da .O kadar para da vermek istemiyorum.nbi kaç ay sonra yipraniyo.iplikleniyo bı değişik kumaşlarda
(10,442 puan) tarafından
Evet ya kumaşlar eskisi gibi değil moda selvimin kumaslari yine fena değil
0 oy
(993 puan) tarafından
Bence sen bulamıyorsun gayette her yerde tesettür magazasi var lcw. Ve defacto gibi mağazalar özel tesettur kreasyonları bile yapmış 
(176 puan) tarafından
Bana mı denk gelmedi hep girdiğim yerler o mağazlar.eğer sitesinde varsa denk gelmemisimdir
(993 puan) tarafından
Sitesinden bak mağazalar bulundukları çevreye göre mal getiriyor mesela civar halk açık saciksa kısa etek göbek dekolteli şeyler getiriyor talebe göre yani ama internet sitesinden bakarsan bütün tesettür ürünleri orada var zaten Türkiye'de çok fazla tesettür sitesi var ve eskiden aşırı pahaliydilar şimdi hemen hemen her bütçeye uyan bir şey var

Paraşüt pantolon modası vardi ya bu sene de onun uzun paraşüt eteği moda
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Göğüs kısmı düğmeli çok fazla elbise var şuan tesettür kıyafet bulmak bence kolay 
(176 puan) tarafından
Elbise giyemiyorum yani nasıl desem göğüs meydanda gibi duruyo çoğunda önü de duzse .Şalla kapatmaya çalışsam da hoş durmuyo
0 oy
tarafından
Ben varım malesef tunik alıyorum altına siyah etek öyle kombin yapıyorum elbise giyiyorum düğmesizde yalnız hir odaya giriyorum emziriyorum üzerine emzirmek örtüsü diktim.boyumca takıyorum süper oluyor
(176 puan) tarafından
Etekte olmuyo ya lastikli olacak illa .Göbek çıktı bende biraz :)
tarafından
Ozaman işin zor canım benim göbeğim yok hani doğumdan sonramı kaldi
(176 puan) tarafından
Evet doğumdan sonra kaldı böyle değildim .Eritemiyorumda :/
0 oy
(9,344 puan) tarafından
İnan bende çok zorlanıyorum tesettürlü değilim kiyafetler ya hepsi tesettürlü yada hepsi çıplak ortası yok. Açık arayınca hepsi crop aşırı dar tayt görünümlü pantolonlar croplar sıfır kollar bende öyle giyinemiyorim dua ediyorum şu nefsimi yeneyinde tesettüre gireyim diye
(176 puan) tarafından
Rabbim en güzelnden nasip etsin
(9,344 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(529 puan) tarafından
Pazariyum .. Sefa Merve.  Çok güzel şeyler vsr
(176 puan) tarafından
Sefa Merve kumaşları hoşuma gitmedi ferace almıştım 1 yıl bile giyemedim.Pazariumda değişim yapana kadar aylar geciyo .
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Kız doğru valla yok instagramda var  ama bende oraya güvenemiyorum açıkçası
tarafından
Nur giyim var hem uygun takimlari filan ama bazilari asla tesettüre uymuyor paçalar yırtmacli filan bazilari güzel hemde guvenli bakmak isterseniz bide kumaşları kaliteli
(20,203 puan) tarafından
Bakarım bu ara elbise almayı çok istiyorum canım sağol ❤️
tarafından
Ay bende dogurayim ferace alicam yeter elbisem takimlarim hepsi mevcut az kilomu oturtayim bi ferace çekcem tamamdir disarida en rahati ❤
(20,203 puan) tarafından
Ay en güzeli ferace aslında ama elbise çok severim ❤️
tarafından
Bende elbise cok severim ve birsürü vardir abiye günlük düğünluk ❤
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Tesettür var bence de ben normal giyinen biriyim dekolte falan değil, minide giymem açığım. Asla doğru düzgün birşey bulamıyorum. T shirt ve pantalon var sadece. Şöyle güzel bluz alayım bilmem ne yok. 
0 oy
(689 puan) tarafından
önü düğmeli veya fermuarli elbise giyebilirsin. etek giyeceksen ve uzun boylu degilsen tunik zaten yanlis secim olur. etek ustu gomlekler var onlara bakabilirsin cnm
0 oy
tarafından
Nası yok heryerde var sen nerde arıyorsun ki
(176 puan) tarafından
Normal tesettür sitelerinde .
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Vallahi tesertürlü değilim ama ben de kendime bulamıyorum ya crop kısacık ya dap dar ya degajesi açık bir türlü bulamadım yani 
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Tesettürlü değilim ama aynı sitemi iki gün önce yaptım. Modest bölümündeki tişörtler aşırı kısa diye. Farklı markaların var onlar da aşırı pahalı
(176 puan) tarafından
Herşey aşırı pahalı bişey alaşım gelmiyo artik
0 oy
(194 puan) tarafından
Terzide kendine özel diktirebilirsin biraz pahalı ama değer 
(176 puan) tarafından
Yani o şekilde de güzel olur ama .Hani hemen alıp giyince daha iyi oluyo .Burdaki terziler de bı garipler sıra bekliyoruz
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Bende hiç doğru düzgün tesettür elbisesi bulamıyorum...malesef tesettürun sadece adı var 
(176 puan) tarafından
Evet yaa maalesef öyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 279 göst.
4 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Glhnmhmmd (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
16 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meryem miray (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
9 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _aysenurr_.01 (50 puan) tarafından soruldu

403,526 soru

12,089,531 cevap

36,380 kullanıcı

...