0 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (755 puan) tarafından
İlk gun hafif ateşi oldu ertesi gün geçti.  Dün su bile içse kustu acile götürdük serum taktılar oda geçti. Dün gece sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadı, sabah çok sulu ve kokulu bir ishal olarak başladı güne hastaneye götürdük hemen rotavirüsten şüphelendiler. Gaita testi vercez kızımın yapmasını bekliyorum. Henüz 1 yaşında bize dua edin lütfen.:( Olanlar varsa bu süreç nasıl ilerledi. Kac gün sürdü bilgi verebilir mi  Aşısı yok bu arada 

13 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Keşke aşı yaptırsaydınız. On güne kadar sürebiliyor hastaneye yatış verilebilir sıvı kaybından dolayı normal işgalden ağır ilerliyor. Belki değildir üşümüştür. Kalabalık bir ortama oyun parkına vs girdi mi bulaş olması lazım.
-Reklam-
0 oy
(12,243 puan) tarafından
Olmadik canim keske asisi olsaydi daha hafif atlatiyolarmis. Gecmis olsun. Bide suyu cesmedenmi iciyosunuz
(755 puan) tarafından
Keşke canım Ben istedim eşim kabul etmedi bin pismanim
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Korktuğun başına gelmesin canım. Rabbim yardımcınız olsun. Miniğin inşallah biseyi yoktur. Olsa bile asi olsa daha rahat atlatırdı. 
(755 puan) tarafından
Amin kuzum dualarınızda bizede yer verin yarın doğum günü 1 yaşına daha yeni girecek hastanede geçirmesin yavrum :(
(1,914 puan) tarafından
Ederim canım benim üzülme sende artık Doktorlar çok ilgili❤️
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Kızımda olmuştu bayağı kötüydü ya iki sene önceydi çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
(755 puan) tarafından
Kaç gün sürdü peki canım hastaneye yattı mı evde mi gecirdiniz
(3,343 puan) tarafından
Yok yatmadı ama 1 hafta kadar sürmüştü serum taktırmıştık bşde dr ilaç vermişti
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Biz atlattik 3gunde asiliydik arkadasin oglu 17gun yoğun bakimda kaldi asisizdi .insallah yoktur gecmis olsun 
0 oy
(92 puan) tarafından
Kızım ilk 3 gün gün ne yese kustu uyuyordu ateş içinde ne yaptıysam geçmedi 8 gün hastanede yattım bu defa isale çevirdi hiç yemiyordu özel hastane nişe yogurt ve kaynamış patates getiriyordu sürekli sadece serumla besleniyordu çok geçmiş olsun 
(755 puan) tarafından
Sağol canım sizede gelmiş geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah.  Peki ishal olunca çok mu yoğun oluyor sürekli mi oluyor du
(92 puan) tarafından
Aşırı çok oluyordu sadece serum ile besleniyordu  ama bez taşıyordu her defasında hastanede çarşaf degistiriyordu
0 oy
(104 puan) tarafından
Çok şükür biz olmadık ama eşimin arkadaşının oğlu olmuştu geçen lerde 10 Aylık burda bi özel hastane varya oraya gitiler 1 hafta boyunca aynı saate iğne serum vurdular ilaç derken 1 haftda geçti çok şükür 
(755 puan) tarafından
Peki ilk günden itibaren mi çok sık bir şekilde ishal oluyor yoksa ilerleyen vakitlerde mi çoğalıyor bilgin varmi canım bu konuda
(104 puan) tarafından
İlk günden ishal ve kusma şikayet ile giti test falan derken o.gun öğrenmişler ztn doktor gözetiminde 1 haftada gecti
0 oy
tarafından
Benim kızım oldu canım 3 gün yüksek ateş surdu.ama ben 3 gün beklemedim tabi hemen devlete götürdük. İlaç verip gönderdi.bende özel hastaneye götürdüm.serum taktılar gaita testi verdik.pozitifti.sonra antibiyotik ignesi yazdı.sukur toparlandi
0 oy
(740 puan) tarafından
Kaşık maması yiyorsa hipp markanın pirinçli var sürekli onu yedirdim. Bol su içir her 15 dk da teklif et. Sıkıntılı süreç inşallah çabuk atlatır. 
0 oy
(251 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun insallah hafif atlatır. Bizim aşimiz var, ishal kusma olduk bir gün sürdü doktora da götürmedik. Rota mıydı değil miydi bilmiyoruz. Asagi yukarı 2 yasina kadar hazır su içirdik kızıma. Bu aralar bagirsak enfeksiyonu cok varmış belki öyledir sizin de.
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Mart ayında kızımda geçirdi maalesef çok kötüydü hastane yati 5 gün boyunca 7 haftada iyilesti
0 oy
(566 puan) tarafından
Evet canım üzülerek söylüyorum maalesef belirtiler rota virüsü gösteriyor çok zor bir süreç en az bir hafta Allah yardımcınız olsun geçer inşallah tez zamanda
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Kıssa bile bol bol su ver canım bizim öyle geçti doktor birde ishali kesmek için bı ilaç verdi öyle geçti 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 263 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde myprencises (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 187 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gulru15_ (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 425 göst.