Kızlar bebeğim 7 aylık eşim korunuyor ben hap kullanıyordum doğumdan sonra 40ım çıktı çıkmadı hemen adet gördüm hap kullandım lekelenme çok olduğu için hapı bıraktım ya etki oldu çok sinirlerim bozulmuştu 3 aylık iğne de yan etki yapar dedi sağlık ocağı spirale karar verdim lakin doğum da doktorun karın içi enfeksiyonun var dedi benim Çikolata kistlerim var ve içer de patlamış dağılmış enfeksiyon olmuş bu sefer de spiralden korktum açıkcası dokunur mu ki diye deri altı da çok pahallı acaba diyorum 3 aylık iğne mi denesem ne olur ne olmaz belki dokunmaz dite 3 aylık iğne deneyeniniz var mı veya hapa geri mi dönsem düzene girer mi? Şu yüzden de korunmak istiyorum kızlar ben açıktan üni okuyorum bir süre ara verdim ders seçimlerim sınavlarım olcak Rabbimin izni ile kızıma güzel bir gelecek vermek istiyorum bir de sezeryan oldum zaten çok zor oluyor kistlerim den dolayı eşim de şuan 2.düşünmüyor saolsun 2.yi yapalım aradan çıksın diyenlerden değil kızımıza güzel bir hem maddi hem manevi yetmek istiyoruz