0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Mutsuz ve üzgünüm. Bütün hayat enerjim sönmüş gibi hissediyorum. İstemediğim şeylere maruz kalmak veya maruz kalmaya mecbur olmak fazlasıyla yoruyor. Kafamda bir belirsizlik, kalbimde bir hissizlik beliriyor. Ben bunları yaşamak ve maruz kalmak istemiyorum. İnsanlara tahammül etmek istemiyorum. Mutsuz olduğum yerde zaman harcamak en ağır işkencelerden biri sanki. Herkesten uzaklaşmak kendi kabuğuma çekilmek istiyorum. Yalnizlasiyorum. İçimde fırtınalar kopuyor, kafamın içindeki kavgaları bitiremiyorum ama dışarıdan goruntum durgun bir deniz gibi. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim nasıl yenebilirim bilmiyorum. Çok hircinlasiyorum, sindiremiyorum. Bir zaman gelecek çok büyük patlayacagim gibi geliyor, bu böyle devam eder mi diyorum. O zaman da tepkim nasıl olacak kestiremiyorum. Hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden 

7 Cevaplar

0 oy
(4,559 puan) tarafından
Bir fay hattinin bile ufak ufak depremler uretmesi iyidir deriz neden cunku stres bosaltir olasi bir buyuk depremden kurtaririz

Icine atilmayack seyleri atip sineye cekersen bir gun cok sacma bir sebepten patladiginda herkes seni suclayacak 

Derdin tam olarak ne bilmiyorum ama devrin sabir devri oldugunu düşünmüyorum herkesin yuku altinda ezilmek zorunda degilsin seni annen bir kere doğurdu bir kere dogdun bu hayati bir kere yaşayacaksın 

Sen uzuluecegine sal gitsin oblar üzülsün 
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
+1111 şuan ki ruh halimi birebir anlattın kimse beni anlamıyor anlamak istemiyor. Oysa ben herkesin suskunluğundan bile üzüntülerini anlamışken böyle böyle kendimi bitirmekten Korkuyorum küçük bir oğlum var ona böyle bir görüntü gösterdiğim için kendimden nefret ediyorum 
0 oy
(9,409 puan) tarafından
inan bu aralar bende de bosvermslk var aşırı sessizlestim tepkisizim artık yoruldum sıkıldım 
0 oy
tarafından
Ay o kadar güzel anlattın kı hikaye yaz ve websıtede yayınla o kadar güzel okunur kı duygularla ılgılı yazılar olabilir   . Kadınlarla ılgılı kategorı çalışan kadın. Ev kadını olmak anne olmak. İnsanlara göre kadın falan böyle güzel yazılar yazıp yayınla 
0 oy
(7,660 puan) tarafından
Harfi harfine ben :/ bi çözüm bulamadım ben bunan olursa banada söylesin
0 oy
(19 puan) tarafından
Bu sıralar ki beni anlatmışsın canm 3 çocuğum var onlar için durmaya çalışıyorum ama içimde kopan fırtınadan kafandaki uçsuz bucaksız düşüncelerden ve varla yok arası bı eşten çok yoruldum hiç bsey yapasim yok kafam hep dolu ve ev işleri çocuklar değil beni yoran kafamdakiler ruhumdaki yaralar çok şey söylemek istiyorum ama susmak sonsuza kadar da susmak istiyorum 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Niye bu kadar depresif sin insan durduk yere bir sıkıntı olmadan böyle hissetmez 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mariyesarem (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 258 göst.
22 Eylül 2022 Aile kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu