0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (1,293 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar aldığım elbiseler öyle açık değil ama giyinince bi çekinme oluyor bende.mesela dün giydim bir elbise ,dışarı çıkacaktım son anda çıkardım senin neyine dedim çoclukla çocukla gerçi çocuk olmasada kendimi garipserdim.Sonra parkta bi kadın gördüm hem mini hemde straplez elbise giymiş oturuyordu çokta yakışmış ben niye böyleyim anlamıyorum :((( üstelik elbisem de uzundu :/ 

<

16 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından

Vallahi açıklık kapalılık yani tesettür yada tesettürlü olmamak kişinin kendi fikri. Ben tesettürluyum açık olana saygım sonsuz. Vallahi öylede güzel giyiniyorlar ki.

Sende giyin bu yaşlara Bi daha gelmeyeceğiz 

Öz güvenli ol güzelim de içinden bna çok yakıştı de ve giy. 

Bne tesettürluyum elbise çok seviyorum ama bulunduğum şehir ruzgar in ne ara geleceği belli olmadığından giyemiyorum 
(1,293 puan) tarafından
Bu yazdıkların ilham vermedi desem yalan olur çok teşekkür ederim çiçeğim
(515 puan) tarafından
açık olan insanlar tesettürlülerden daha insaniyetli tesetturlulerde bi. kibir varki anlatamam
(1,293 puan) tarafından
İyi yda kötü olmak giyimle alakalı değil kalple alakalı.
(1,264 puan) tarafından
Rica ederim vallahi gönlünce giy, geçen akşam düşündüm bisey almak için bile hep erteliyoruz sonra Bi bakıyoruz ki yaş geçmiş içimizde ilk günkü heyecan yok
(1,264 puan) tarafından
Kuzucum bence herkesi bu kefeye koymamak gerek. Kimi tesettürlu var dediğin gibi ama kimi açık var aynı şekil zaten açık yda kapalı olmak değil mesele insan olmak. Saygıyı bilmek. Bi toplumda saygı varsa her tür insan barinip yaşar. Ben kapalıyım. Ama açıklara saygım sonsuz herkesin kendi yaşamı ve tercihi dediğim gibi, açıklar çokda güzel giyiniyorlar vallahi.
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Elbise kadini geldi. 

Yaz sıcaginda yok boyle rahatlik. Tum yazi etek elbise ile geciriyorum. Cok rahat oluyo. Utancak bisey yok aslinda bi kac kez giysen alisirsin.
(1,293 puan) tarafından
Üçtür elbise aldım hep vazgeçtim :))) denemek lazım dediğin gibi
0 oy
(570 puan) tarafından
Ben de siyaha çok alışmışım farklı renk giyince bütün gözler üstümde gibi düşünüyorum tam çıkacakken kıyafetimi degistirdigim çok olmuştur alışmam lazim
(1,293 puan) tarafından
Ufak ufak farklı renkler deneyebilirsin canım
(1,293 puan) tarafından
Elbiseyi yüjledim canım baksana
(570 puan) tarafından
Gördüm canım evet uzun elbise çokta yakışmış giymelisin utanma çok hoş durmuş
0 oy
(20,288 puan) tarafından
Canım alışırsın sonra neden senin neyine 
(1,293 puan) tarafından
Bilemedim ki ya fotograf çekip çıkardım sadece
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Bende aşırı elbise almak istiyorum ama alışmadığım için sanırım elim hiç gitmiyor. Aşırı özeniyorum ama kendimi pantolon alırken buluyorum
(1,293 puan) tarafından
Bende alıp alıp giymiyorum
(2,377 puan) tarafından
2 senedir yazın elbise alıcam ama alamadım. Bu senede niyetlendim ama bakalım ne olacak
(1,293 puan) tarafından
Şimdi resim yükledim bi bakar mısın canım
(2,377 puan) tarafından
Göremedim resmi
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Ya ben de elbise bulamıyorum istediğim gibi. Tesettürlü değilim bu arada. Önerebileceğiniz bir marka var mı? Ama internetten almam ben önce deneyip üstümde görmem lazım. 
(1,293 puan) tarafından
Butik ürünleri alıyorum elbisede belli bir marka aramıyorum canım.
(1,973 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim.
0 oy
(17,145 puan) tarafından
Uzun süre giymediysen ondan olabilir

Kilo aldıysan kendine yakıştırmıyor olabilirsin

Veya kendince elbise insanı olmadığını düşünebilirsin

Benim annem kırklı yaşlarında benim yaşıma uygun değil diyerek renkli şeyler giymezdi mesela hayır yani yirminde de giymemişsin zaten bu neyin nesi diyordum bende. İnatla anneme 60 yaşında da olsam giyerim diyordum şu an 30lu yaşlarımın ortasındayım hiç giymediğim o güzel elbiseleri aldım kendime.
(1,293 puan) tarafından
Tebrik ediyorum canım seni.Mantıklı olan senin düşüncen zaten
(1,293 puan) tarafından
Şimdi foto yükledim de bakarsan silcem
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Uzun kısa fark etmez ben elbise giyip süslenince özgüvenim yerine geliyor 
(1,293 puan) tarafından
Canım resim yükledim
(1,914 puan) tarafından
Bebeğim saçmalama link atar mısın bana da yaa aşırı beğendim. Maşallahın var zaten ne giysen yakışır sana
(1,293 puan) tarafından
https://ty.gl/cmcyn8p1d7 Bu butikten üç tane elbise aldım beğendi
(1,914 puan) tarafından
Kız kardeşimin düğününe bakarım artık ordan teşekkür ederim beğendim çok güzeller ya
(1,293 puan) tarafından
Alırken satıcılara dikkat et canım her ürün kalitesi aynı değil çünkü.Rica ederim
0 oy
(119 puan) tarafından
Dışarda giymeye utanıyorsun ama burda binlerce kişi önünde paylaşıyorsun ilginç
(1,293 puan) tarafından
Utanmak derken çekiniyorum ayıp bişey olmadığını biliyorum
(119 puan) tarafından
Bende çekiniyorum aslında rüzgar filan çıkarsa uğraşamam diye sizin tercihiniz tabi bilemicem
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Ben de aksine hep elbise giyerim çok severim elbise giymeyi kışın çok soğuk havalar dışında  4 mevsim giyerim sen de neden giymeyesin canım eminim çok da yakışır ☺️
(1,293 puan) tarafından
Saol bebeğim foto yükledim size gösteemek için
0 oy
(17,145 puan) tarafından
Gayet güzel canım 
(1,293 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(505 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir kadınsın maşallah sende de ozguven yoksa ben atam kendimi camdan asagya çubuk gibi kaldım 
(1,293 puan) tarafından
Çekinme durumu oluyor halbuki çok dekolteli giyinen insanlar var bi hevesim gitmiş gibi yorgunluktan falan mı bilmiyorum
0 oy
tarafından
Giy kız çok yakışmış 
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Elbise giyenlere imreniyorum ben çünkü çocukluğumdan beri elbise merakım olmadı sevmezdim evlendim hoşuma gidiyor ama alışkanlıktan dolayı kendime yakıştıramıyotum galiba garipsiyorum kendimi
0 oy
(4,637 puan) tarafından
Çok severim elbise giymeyi kombin derdi olmuyor giy çık :) giye giye alışırsın bence herkes neler giyiyor artık kimse kimseyi ne giudigi ile yargılayıp garipsemiyor
0 oy
(10,891 puan) tarafından
Alışkin olmadığın için bende öyleyim tunik pantolon giyirum hep elbise giyince herkes bana bakiyo aaa dugune mi gidiyo ne biçim giyinmiş diyecek gibi geliyor ama altı üstü elbise yani nedir şimdi giyiyorum ama alıştım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 303 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde L5 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 764 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.