0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kocamın ailesi çok yanar döner abileri kardeşleri hepsi birbirine küs bugün ovdukleri adamı yarın yerin dibine sokuyolar yarın babası gelecek bizim eve huzur bozmayı çok severler sizce böyle bir aileye yaklaşım nasıl olmalı 

Eltimin evinde kavga edip benim evime gelip benim evin hzuuru kaçıyor negatif enerjilerini bana atıp ben sinirlenince ben suçlu görünüyorum aileme anlatıyorum durumu annem olacak kadın hiç dinlemezlikten geliyor kocamda öylesine buraya sormak istedim burdakilerin fikirlerini önemsiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Mesafe koysan araya olmaz mi
tarafından
Ne güzel ya o kadarda çok mesafeliyim işte kocam ya hani evime geliyorlar illaki birde şey sohbet yüz vermeyince umursamaz gelin oluyorum
(2,762 puan) tarafından
Aman bosver ne derlerse desinler ben yuzvermezdim nasilsa oyle huzur bozacaklar boylede
-Reklam-
0 oy
(130 puan) tarafından
Zaten sorunlular mesafeliyim çok da rahatım inan negatif insan bütün hayatındaki kişileri etkiliyo o yüzden en iyisi uzak olmak ama illa görüşmek zorundaysan da muhabbet etmeden çok fazla diyolaga girmeden otur ve kalk kısa ve öz cevaplar vererek saygıyı bozmadan o zaman sana kimse şunu yaptın diyemez 
tarafından
Evime gelip kalacak babası illaki evine gelenle oturup sohbet edeceksin
(130 puan) tarafından
Uzak yerde mi oturuyolar o yüzden mi kaliyolar
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Valla gectim bu yollardan kuzum.sonuc disimi gecirdm ne derlerse desinler hic umrumda degil artik bana birak bisi demeyi evime bile benden habersz gelemiyorlar.esimde ilk naslarda iste ailem dedi durdu cok istiyorsan gidip onlarla yasayabilirsn dedim.ve suan cok rahatm herseyi ben istedgm gibi yapiyorm ve yapiyorlar.
0 oy
(523 puan) tarafından
Ah canım hangimizin ki sorunlu değil ki 4 sene oldu evleneli ne hiç arar ne hiç gelir bazen ararım gel 1 2 saat çocuğun yanında otur ben işlerimi yapayım yok isim var yok bilmem ne yüz bahane bulur kızı altım olunca koştura koştura her işini yapar biz eşimle bir yere gitcek olsak görümcem kaynanam telefon telefon üzerine ne zaman gitcek gelelim mi diye işleri düşünce ararlar ve gezme olunca ne iş kalır ne hastalik bak çarşamba kontrolüm vardı 13 haftalık hamileyim hiç arayıpda doktor ne dedi ıyi mi isin diyen olmadı şimdi gelecek hafta pazar gezmeye gitcez bizide götürün diyorlar yine gidiyoruz bir şey görüyorlar onu mu alsak bunu mu alsak bir saat bekle başka birşey görürler öyle hem hamileyim hem 2 buçuk yaşında kızım var eşime di cem gelmesinler bu hâlde onları bekleyemicem ben sen görür cem dersen ben evde kal cam diye saatlerce eşya begenemiyorla r anlıyacağın her kes cekiyo
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Ben küsüm Allaha bin şükür evime huzur geldi 
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Kocamın kendisi sorunlu keşke ailesi olsaydı
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Eşinde biter eşin istemezse karşısına alıp konsir huzurumu bozmayın diye mesela benm esom biliyor ama yine utanmadan birşey demiyor annesi babası yüzünden hep huzurum bozuluyor en çok kaynanam yüzünden Allah onun belasını versin dermansiz dert versin inşallah 
0 oy
(124 puan) tarafından
Bizde de buna benzer şeyler vardı kocamın tarafından şehir değişikliği yaptık kafamız rahat 
0 oy
(3,961 puan) tarafından

Benim eşimin ailesi de öyle ben bütün bağımi kopardım kimseyle görüşmüyorum huzurumuz kaçmasın diye eşimde beni görüşturmez 

0 oy
(1,792 puan) tarafından
Bnimkiler öyle 
0 oy
(978 puan) tarafından
Aynı valla benm kocamın aileside öyle malesf kaynım gorumceler felan ama taviz vermiyormda evimede almiyorm.hc brimi

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,098 göst.
31 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 507 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 787 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Circassian (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.