0 oy
459 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,347 puan) tarafından
Kızlar Migros marketlerde bebek bezlerinde bir alana bi bedava var bi çok markada var adet olarak aşırı uyguna geliyor ben molfixi adet olarak beş küsüre falan alıyordum nerdeyse bu kampanya sayesinde 3.46 ya falan geliyor bilginiz olsun ihtiyacı olan sanaldan veya giderek alsın mutlaka☺️❤️

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Migros boykot..

Ki içki satan yerden bedava verse almam..
(4,347 puan) tarafından
Yani Türk malı bez kullanıyorum marketi neden boykot ediyorsunuz o konuda bilgim yok içki konusuna gelince hassasiyetiniz yerinde ona bir şey diyemem
-Reklam-
+1 oy
(2,272 puan) tarafından
Haber guzel ama Migros boykot listemde. Bu tur oyunlarina da gelmemeye buyuk ozen gosteriyorum, haber icin tesekkurler ama i ih
(4,347 puan) tarafından
Molfix Türk malı diye kullanıyorum boykot markaları bende almıyorum ama migros niye boykot onu bilmiyorum inanın
(2,272 puan) tarafından
Alkol satiyor, koc holdinge ait, ki bu aile pek sevilesi degil, boykot markalarini kampanyayla sunuyor alinmasi icin...
(4,347 puan) tarafından
O zaman diğer marketlere de bu şekilde tutum sergilemeniz lazım ama hepsi bunu yapıyor çünkü boykot ürünleri Bi alana Bi bedava veya aktüel ürün olarak indirimli getiriyorlar hepsine bu tutumu gösteriyorsanız alışverişi nereden yapıyorsunuz bize de faydası olsun
(2,272 puan) tarafından
Aynen katiliyorum dediklerinize, hepsine ayni tutumu sergilememiz lazim gelin gorun ki aramizda ki butun marketler yahudi severmis. Karından asla odun vermek istemeyenlermis. Maalesef henuz daha o saglam iradeyi gosteren bir market bulamadim, onceligim kooperatif ve alkolsuz yerler oluyor.
+1 oy
tarafından
Prima çok varmış oda İsrail'in almam asla hem pahalı hem o pisliklere para kazandirmam
(4,347 puan) tarafından
Prima kullanmadığım için sorun yok
+1 oy
(615 puan) tarafından
Boykutlu olduğu için kimse almiyo elden çıkarmaya çalışyo

onlarda
(4,347 puan) tarafından
Molfix sleepy bunlar Türk malı ama neden boykot olsun ki
+1 oy
(1,470 puan) tarafından
BOYKOT EDİYORUZ 
(1,470 puan) tarafından
Hem içki satıyor hem kurban Siyonistlerin kale duvarı gibi
(4,347 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim açıklaman için ben acaba ayrıca Filistin konusunda Bi olayları mı var ondan mı herkes böyle tepki göstermiş migros olmasına onu merak ettim çünkü mğgorsun sattığı boykot malları küçük zincir marketlerde satıp indirime koyuyorlar sürekli
(1,470 puan) tarafından
O tabiki en baş neden lakin birde içki mevzu var
(4,347 puan) tarafından
İçki hassasiyetiniz olmasını takdir ederim canım keşke bizde uyabilseı buna ama söz konusu boykot olunca bence tüm marketler boykot edilmeli hepsi alanen aynı şeyi yapıyor çünkü migrosa kötü diyen biri gidip a101 şok bimi de kullanmamalı hepsinin politikası indirime sokup boykot mallarını satmak çünkü
(1,470 puan) tarafından
Şoktan alışverişi keseli çok oldu bugünde a101i bıraktım bim nadir gidiyorum genelde tarım kredi kooperatifleri ordan yada esnaf marketlerden alıyorum
0 oy
(489 puan) tarafından
Her bez icin oluyormu yoksa belirlenen bezlerdemi ,sanal markatte baktım da baby turco ve Prima var tek 
(4,347 puan) tarafından
Mağazadan mağazaya değişiklik gösterir sanaldaki stoklar mutlaka mağazalarıda gez canım bulunduğun yerdeki
0 oy
(16,330 puan) tarafından
Güzel ama.keske alkol satmasaydi 
(4,347 puan) tarafından
Evet o konuda haklısın canım
0 oy
(18,902 puan) tarafından
Sağol dostum hemen bakayim
(4,347 puan) tarafından
Oyyy bir yaş mı olacak maşallah sanki daha dün gibi doğumu ☺️❤️
İçinden şimdi şey dersin sen gel bide onu bana sor ☺️☺️
Bana büyüttün bak kocaman oldu daha dün doğdu diyenlere öyle diyesim geliyor çünkü ☺️
Benim minik de hasta biraz teyzesi genel olarak iyi şükür ama geceleri öksürüğü var çok gündüz normal ama gece uyurken aman nasıl Bi öküsürük anlatamam ☹️
27 aylık benimkide aslında tuvalet eğitimi vermek istiyordum bende ama hastalık girince kalsın biraz daha dedim haziranın ortası gibi başlarım dedim ama bu sefer de temmuz başı gibi şehir dışına çıkacağız düğün için endişe ettim kısa zamanda kavrayamazsa eğer bu sefer başka evde zor olur şimdi başkasının evinde tuvalete götürene kadar kaçırır falan en iyisi direk gelince başlayayım dedim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum artık
(18,902 puan) tarafından
Ya teyzesi kocaman oldu minnos. Ama yaş olarak . Tıp olarak görsen daha minicik ☺️size de Geçmiş olsun ya Allah'ım şifa versin. Havalar çok garipti ya. Ondandır. Sıcak desen değil soğuk desen değil. Ama bugün tam yaz geldi.
Tuvalet eğitimi için acele etme bence. Çok erken olunca çocuk zorlaniyo bence. Ben 26 aylıkken denedim . Başarısız oldum. 30 da hallettik. Ama bana kalsa şimdiki aklımla 3 e yakın yapardım. Benim hamilelik durumu olunca o zaman mecbur başlamıştım. Çok zor oldu . 4.5 ay her gece hamile hamile çocuğu park yatagin dibinden kaldırdım.  Kuru kalkması önemli b3nce ben onu beklemeden başlamıştım. Senin de hiç acelen yok. Rahat rahat halledersin sonra boşver .
(4,347 puan) tarafından
Ayy görmek nasip olur insallah minnoşumu bir gün çıtı pıtı Bi kızçe demek ki ☺️❤️
Çok saol canım dermansız dert olmasın da geçer insallah anne yüreği işte burunları aksa telaşa düşüyoruz ☺️
Yaa şu an çok rahatladım bunları duyunca çünkü etrafın tepkilerine bakınca geç kaldım gibi hissediyodum bende acele etmek istemiyorum en önemli detay kuru kalkması diyolar ama benimki gece suluğu yanında uyur öyle alıştı gece uyanıp su içen Bi çocuk beşiğine koyuyırum ben uyku arası içip tekrar uyuyor :) hal böyle olunca da sabahları bez dolu dolu olıyor zaten bide geç uyuyan Bi çocuk uyuyana kadar su meyve derken onların da etkisi var aslında hazır gibi Bi çok sinyal de var ama işte kuru kalkmaması ve gidip dönme olayı falan derken biraz daha bekleme kararı aldım canım
Bi arkadaşım da aynı sen gibi hamile diye hemen verdi onun da eğitim süreci Bi buçuk ay sürdü ve o arada bulantısı falan da vardı baya zorlandı anlıyorum onu şükür bizim öyle Bi durum yok da ben kendim de hazır olmak istiyorum çünkü psikolojik açıdan anne için de zor ve sabır gerektiren Bi süreç bence
(18,902 puan) tarafından
İnşallah dostum ❤️❤️❤️

Sen acele etme. Sonbaharda bile verebilirsin. Eylül Ekim gibi bile burda hava iyi oluyo. Senin hazır olman çocuğun hazır olmasi Kadar önemli bence ☺️
(4,347 puan) tarafından
Aynen canım haklısın o zaman da bile verebilirim aslında ikimizin de tamamen hazır olması anca olur diye düşünüyorum ☺️
0 oy
(292 puan) tarafından
Money kart gerekiyormu canım 
(4,347 puan) tarafından
Gerekiyor olablllir ama onda Bi şey yok ki canım kasada hemen yapıyolar zaten onu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
12 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busraalmila (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
12 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busra.vrlc (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 304 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gozdeh (11,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
12 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busraalmila (127 puan) tarafından soruldu

405,888 soru

12,164,985 cevap

36,621 kullanıcı

...