0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından

Biz yemek yedik bulaşıkları yıkadım şimdi meyve yiyoruz

image

11 Cevaplar

+6 oy
(993 puan) tarafından
Yani bu tabaklari bu şekil hamileler canı çeken durumu olmayan kişiler varken neden buraya atıyorsunuz  her çeşit meyveyi yiyebiliyorum havası yaratinca ne oluyor yani  üstelik ben meyve yiyorum suan yazsan yeter yani 

Yanlış anlama niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum ama dusuncesizlik yapmissin
(523 puan) tarafından
Bu meyvelerin çoğunu kendimiz yetiştiriyoruz köyde yaşadığımız için ve şeftali kayısı kiraz  çilek kendi bahçemizden  kimseyi hava atmak gibi de bir derdim yok
(2,583 puan) tarafından
Yani aşşağıdaki kekleri ,çerezleri,kahveleri görmüyorsun ama bu meyvelere laf ediyorsun,şimdi belki linç yiyecem ama şimdi bu tür şeyleri bazı insanlar alamıyor diye kimse birşey paylaşmasınmı ,inşallah Allah onlarada yardım ederde böyle şeyler alabilirler
Kadın başlıkta da yazmış anlık diye ,bazen postlarda görüyorum aşeren gelmesin diye yazıyorlar ama yinede giriyorlar yani seninde niyetin kötü değildir ama benimde düşüncem böyle,ile ile
(135 puan) tarafından
Vala çok doğru bir yorum o meyevelrden daha hiç yemeeyen ben
Çok pahalı maddiyat da olmaynca alınmıyor maalesef gebe olsaydm çoktan düşük yapmstm çok güzeller
(523 puan) tarafından
Canım bizimki almak değil biz köyde yaşıyoruz ekip yetiştiriyoruz mesela şimdiden sonra patlıcan biber de almayacağız çünkü yetişiyorlar onlarda ya millet affedersin kıçındaki donu koymuş sizde giyiyor musunuz kocalarınıza böyle şeyler diye onlar linç yemiyo neler koyan var neler var neler
(2,266 puan) tarafından
Yorumu yapan arkadaşa katılıyorum bir tane çikolata bile olsa ben yiyecek paylaşmayı uygun bulmuyorum ki burada çeşit çeşit meyve var. Kek börek ıvır zıvır da bu dediğime dahil
(993 puan) tarafından
Allah kimseyi yoklukla terbiye etmesin tok açın halinden anlar mı hiç ne demek istediğim ortada malesef  ben bunları diyorum yaklaşık bir yıldır asla ne yediğimi ne içtiğimi paylasmiyorum kendimi de
(2,266 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Amin. Ben de kendimi zaten asla atmam, yediğimi de Allah nefsime uyup paylaştırtmasın.

Bu arada post sahibi arkadaşım biz bunları almıyoruz diyosun ama mesela alıp almamak değil burda :) herkesin sizin gibi yetiştirecek alanı olur olmaz, alır alamaz mesele bu yani. Sen de kötü niyetli değilsin eminim
(523 puan) tarafından
Kizlar kimse kusura bakmasın ama bu zaman da kizlar illa şehirde ev isteyip yokluk taşıyor kimse köylü ile evleniyo yok tarlada  çalışamam yok ****** bakamam ben varlığı da yokluguda dibine kadar yaşamış biriyim ve köyde yaşıyorum ve bu meyvelerin çoğunu kendim yetisti riyorum patlicanimi biberimi domatesimi her şeyimi kendim yapıyorum ve inanın bana o kadar da zor yeti9yor ki her şey pahalı diyemezsiniz zorluğunu gorseniz
-Reklam-
0 oy
(1,591 puan) tarafından

Bende anne saati yapıyorum oğlum emmeye kalkmadan

image

(523 puan) tarafından
Bebekler kaç yaşında veya aylik
(1,591 puan) tarafından
Evet evet elhamdülillah alıştım zorlukları oluyor ama bunada şükür
(1,591 puan) tarafından
Büyük 3 yaş küçük iki aylık
(523 puan) tarafından
Oy kıyamam kuzularima
(13,602 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni canım takip ediyordum postlarını
Benim kız da ikiye girdi oğlan da 5 aylık oldu
0 oy
(13,602 puan) tarafından
Afiyet olsun.

Kiz babbannesinde, oğlani uyutacağım çok işim var ev batık. Defne'yi yarın alacağım,toparlayayım gece
tarafından
Bi ara bende öyle oldum dışarıya cik canım kahve iç kendini dinle biraz derin derin nefes al banyo yapnuzun bir süre kal.yalniz daha iyi hissedeceksin uyutmaya çalışıyorum canım bende çocukları
(523 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
(13,602 puan) tarafından
Canım konu çocuklar değil Efe kolıkken bile böyle olmadım kardeşimin ölümü yıktı beni uyku uyuyamıyorum şu evraklar bi bitse gideceğim inşallah
tarafından
Ah canım m Allah yardımcın olsun yeni okudum kusuruma bakma alalh mekanını cennet eylesin çok üzüldüm
(13,602 puan) tarafından
Estağfurullah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çocukları uyutmaya çalışıyorum bende 
(523 puan) tarafından
Kolay gelsin canim
0 oy
tarafından
Oğlum bugün klozete eline geleni atmış . Sinirimden ağladım çünkü çok yorgunum elimi bekliyorum banyoyu yıkayacağım 
(523 puan) tarafından
Kolay gelsin
0 oy
(2,251 puan) tarafından

Yarın taşınıyorum bende 1 haftadır yorgunluktan bayılıcam nerdeyse ayak topuklarım çok ağrıyor :(

(523 puan) tarafından
Çok zor ben kızım 3 aylıktı ev taşındığında mahvoldum
(523 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm
(2,251 puan) tarafından
Sağol canım benim kız 5 yaşında 7 yaşında olan dayısı da geldi beraber oynadılar Allah'tan :) ama bütün evi taşımak çok zor ayaklarımı hissetmiyorum ve 18 hafta hamileyim bebeğim normalde hareket ederdi ama etmiyor 2 gündür sanırım yorgunluktan
(523 puan) tarafından
Ay allah kolaylık versin canım dikkat et bende 13 haftaligim
0 oy
(3,286 puan) tarafından
Çocukları parktan getirdim banyo yaptırdım şimdi yanlarında oturuyorum onların uyumasını bekliyorum.. Sanada afiyet olsun canım
(523 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende yaptırdım kızı banyo yarım saatte uyuturum sonra bende duş al cam buralar yanıyo bu gün aşırı sıcak
(3,286 puan) tarafından
Hemde aşırı sicak ben bıde 40 dk yürüyüş yaptım 20 dk da kaynanam dan eve yürüyerek geldim baya yandım çocuklar uyusun bende duş alcam
(523 puan) tarafından
Valla şimdiden havalar böyle bundan sonra ne yapacaz bilmiyorum
(3,286 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun diyelim daha yenı burda ısındı ama çok ısındı birden
(523 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Üç günlük yemek yaptim resmen bilmeden :) önce akşama kabak yemegiyle yoğurt çorbası yapacakdm kabağı yaptım onu yedik corbayida kalmış bulundum oğlum durmadı o uyuyunca pişirdim bir tencere çorbam oldu sonra yaprak sardım bir tencre kalan ic de baya vardı onlada dolma biber buzlukta vardı doldurdum yanına yap bir çorba oh mis akşam öğünü etti üç günlük yemek :)
(523 puan) tarafından
Maşşallah afiyet olsun şimdiden size
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm

Oğlumla boş boş oturuyoruz canımız sıkılıyor 
(523 puan) tarafından
Oda iyi benim kızda uydu biraz dinleniyorum
0 oy
(10,891 puan) tarafından
Valla hiç bi iş yapmadim eşim geceden geldi yine geceye gidecekti ses gürültü olmasın diye bi yemek yaptım ortalığı toparladım akşam yedik çay içtik eşimi yolculadik doğru aşağı indik bizi görünce konu komşu hep çıktılar sağolsunlar çocukla oynadılar biz sohbet ettik 8 de geldim 9da çocuğu uyuttum şuan essek gibi yatıyorum mutfakta bulaşık duruyo salonda oyuncak yığını duruyo kalkamıyorum 
(523 puan) tarafından
Aman eline alsan yarım saate biter de bazen bende oluyorum onu bu gün öğle oldu bnm kahvaltı bulaşıkları duruyordu
0 oy
(17 puan) tarafından

image

manzarayı seyrediyorum bende 

tarafından
Manzara bende de aynı ama sizinkine bakınca dışarıdan ne güzel duruyor ya bişey anlamadım ben :D
(523 puan) tarafından
Oh çok güzel bi manzara var önünde ıyi akşamlar hayırlı geceler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,072 göst.
0 oy
16 cevap 558 göst.
+1 oy
15 cevap 451 göst.