0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Son konumdan anlaşılacağı üzere yaralı bir ceylan olaraktan bu postu aciyorum:) guzel yorum atan heeerkestennn Allah razı olsun. Sorum basliktan da anlasilacagi üzere bir şansınız daha olsa evliliği mi seçerdiniz bekarligi mi? Düşünün mesleginiz de var elinizde? Bekarlık gerçekten sultanlik midir? Ben hep bir yuva kurmak istedim yaşım 24 ama karsima hic mi iyi birisi cikmaz. Hayır asla seçici de değilim. Ama nasip olmadi ne düzgün ciddi bir ilişki ne de güzel sıcak bir yuva kurmak. Arkadaslarim evlwndi cocuklari bile oldu ben ise kendimi bildim bileli ya yanlis kisiler ya da hep yalnızlık. Yine icimi döktüm biraz. Hakkinizi helal edin:))

31 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu arada şimdiden evde kaldın diyenlerde var kizlar hahah
-Reklam-
+2 oy
(2,165 puan) tarafından

Bekarlığı seçerdim. Evliliğim kötü olduğu için değil ama evlilik çok büyük sorumluluk. Bekarken her şey daha kolay :)

+1 oy
tarafından
Evlenirdim ama çocuk istemezdim 
(311 puan) tarafından
Sende benim gibisin demek vaybeee
0 oy
(993 puan) tarafından
Evlilik sultanliktir bekarlık değil 
(35 puan) tarafından
Bence eşe bağlı biraz:)
(359 puan) tarafından
Whatttttt????
tarafından
Ya ile ile senin şu yorumların dikketimi çekti gerçekten mantıklı.yaziyon
(993 puan) tarafından
Ben evlilikte nankör olan tarafım mutluyum azla da yitinmem :))
0 oy
(13,512 puan) tarafından
Koca ayiyı seçerdim yine 

Hakkında hayırlısı olsun ☺️
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Rabbım neyi nasip ettiyse onu çünkü hiç bisye bizim planlamamizla gitmiyor evliler bekara ozeniyor bekarlar evlilelere özeniyor 
0 oy
tarafından

Evlilik tabikdie <3

0 oy
(1,811 puan) tarafından
Evliliği seçerdim eşimden Allah razı olsun . Rabbim sizide iyilerden karşılaştırsın. 
0 oy
(8,270 puan) tarafından
Ben bekar kalmayı tercih ederdim :)))) 
(35 puan) tarafından
Böyle yorumlar gwlsin de icime su serpilsin biraz hahah
(8,270 puan) tarafından
Vallahi bana göre Bekarlık o eski hayatımı özledim açıkçası :)
0 oy
(1,501 puan) tarafından
Bekarlık tabii ki. Ben eşimden yana şanslı değilim ailemin evinde mutluydum 
(35 puan) tarafından
Eş seçimi çok önemli değil mi evlilikte
(1,501 puan) tarafından
Tabii çok önemli geri kalan ömrünü ya ziyan eder ya da mutlu eder.. bekarsin galiba evlenmeden önce çok iyi düşün her hareketini tart
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Bekarligi seçerdim tabiki evlilik cocuk gerçekten fazla sorumluluk ve hayatınızda zorlastiranlar varsa çocuğa da o stresin geçiyor onada yazık oluyor bu sorumluluğu almazdım 
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Ben bunla geldim bunla gderm düzgün adam kardeşim fjjdjdjdj
0 oy
(691 puan) tarafından
Ben 1 buçuk sene önce evlendim 27 yaşında eşimle 6 senelik sevgiliydik çok seviyorum beni ondan başkası çekemezdi bunuda biliyorum bir çok eşten daha ilgili sakin yardım eden eğlenceli bi insan ama eskiye dönsem evlenmezdim. Evlilik bana göre değilmiş ben eğlence heyacan gezme anlık planların insanıyım eşim evcimen iş ev arası bi insan hayatım sakin ama cok sıkıcı bekar zamanlarımı çok özlüyorum başka şehre geldim bide hepten yanlız kaldım yani bide 24 daha çok erken canım böyle düşünüp canını sıkma bekar zamanların tadını çıkar nasıl bittiğini anlamıyorsun ben 24 yaşındayken evliliği hiç düşünmeyen istemeyen biriydim dua et Rabbim karşına düzgün birini çıkarsın yoksa cehennem olur evlilik önımli olan kafa dengi birini bulabilirmek evlenmeye takılma en güzel zamanların gez eğlen gül
(35 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim yorumun için:)
0 oy
(17 puan) tarafından
Kesinlikle bekarlık 
(35 puan) tarafından
Neden pekii
(17 puan) tarafından
Ben kendi gelirini kazanan bir insandım çok güzel arkadaş çevrem vardı özgürdüm her istediğimi yapardım. Evlendim 8 yıldır evliyim 2 oğlum var o kadar zor ki her şey bütün yük bende ne arkadaş bıraktı eşim ne gezme tozma . Kendisi gezmeyi hiç sevmez benim de ruhumu öldürdü resmen artık istesem de ben çıkamıyorum çocukları bakımıyla ilgilenmez ev işlerine yardım etmez. İşten geldiğim gibi bütün iş bende inan çok özlüyorum o günleri şimdi ki aklım olsa evlenmezdim. O kadar çok sorumluluk var ki rahat kafayla bir şey yapamıyorsun. Ama şans meselesi tabi evlenip sultan gibi yaşayan da var ama bu oran tabi yüzde 20 falandır :)
(675 puan) tarafından
Ve o %20 bize hiç uğramadı
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Kocan iyiyse ne işin var düğün evinde gir oyna çık oyna

Kocan kötüyse ne işin var ölü evinde. Ölü senin evinde gir ağlaa çık ağlaaa

Bence eşin sana uygun biri ise evlilik bekarlıtan çok daha güzel 
0 oy
(3,351 puan) tarafından

Nişanlılığı :D ne evlisin ne bekar istediğin zaman çıkıyorsun geziyorsun baban bişey diyemiyor elalem dedikodu yapamıyor. Temizlik o bu derdi yok :D 2 yıl nişanlı kaldım keşke bikaç yıl daha kalsaydım

0 oy
(16,546 puan) tarafından
Otuzumda evlendim gayette eli yüzü düzgün beğenilen bir kızdım iş güç için bekledim kismette olmadı şimdi bir oğlum var dört yıldır evliğim kötü de bir evliliğim yok aslında ama evliliğin en güzel yanı çocuk. Yaşın çok geç kayıpta değilsin asla ayrıca 24te evde kalmazsın 
0 oy
(311 puan) tarafından
Bennnnnnnnnnnnnn

Bekarlığı seçerdim ah ahahahhahhshsh
0 oy
(671 puan) tarafından
Kız 24 ne ki ben 30 umda evlendim. Eşimden de çok memnunum ama şimdiki aklım olsa 30 a kadarki bekarlık günlerimi çok daha iyi degerlendirirdim evlilik tek kelime ile sorumluluk hele çocuk kendinden vazgeçiş. Evlilik kısmet işi olur mutlaka şu günlerin tadını çıkar. Çalışıyorsan paran varsa gez kitap oku uyu. Çalışmıyorsun bir işe gir mutlaka kendine yetebilecek seviyeye gel. Kendini yetiştir 
0 oy
(46 puan) tarafından
Hiç düşünmeden bekarlık derdim direkkkk
(35 puan) tarafından
Neden peki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
+1 oy
11 cevap 651 göst.
26 Eylül 2022 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy