Son zamanlarda çok sık görür oldum sezaryen doğuma öcü gibi bakılmasına ya bebeğin kilosu fazla ya ters sezaryen olmak zorunda kalıyorsunuz ve bunu içinden çıkamayacak dereceye kadar getiriyorsunuz psikolojim bozuldu canım sıkkın vs kelimeler kuruyorsunuz bende zorunlu sezaryen olacak olanlardanım ama ne çocuğumun kilosu fazla ne de ters! Kalbim ve akciğere giden damarımda rahatsızlık var normal doğum kalp doktoru tarafından yasaklandı genel anestezi yasaklandı belden uyuşmalı doğum olacak ve bunda da uyuşmama ihtimalim var eğer ki uyuşma olmazsa doktor mecbur anestezi uygulayacak ve kalbim ve bedenim bunu kaldıramayacak kadar güçsüz yoğun bakıma alınıp uyanıp uyanmayacağım da muamma kalp doktoru net konuşamam diyor süreci yoğun bakım belirleyecek ben ne edeyim peki bu durumda nereye kime ahlanıp vahlanayım ters diye kilosu fazla diye sezaryen olacakların bazıları psikolojiden bahsediyor benim halimi düşünebiliyor musunuz peki yavrumu kucağıma alıp kokusunu içeme çekebilecek miyim kocaman bir soru işareti !!! Allah aşkına artık şöyle saçmalıklardan vazgeçin arkadaşlar şükredin doğumun nasıl olacağı değil her şekilde de evladınıza kavuşacağınızı bilin ha sezaryen ha normal .