0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (611 puan) tarafından
Selamün aleyküm kızlar benim görümcem 17 Mayıs'ta erken doğum yaptı 34 haftalık iken doğdu bebeği o günden bu güne kadar yoğun bakımda idi ama bir hafta oldu yoğun bakımdan çıkardılar ama bebekte emme refleksi yokmuş yani yutkunma da yok böyle olunca da bebeği anneye veremiyorlar görümcem çok üzülüyor aranızda bu durumu yaşayan oldu mu sonradan düzelme oldu mu acaba cevaplarınızi çok merak ediyorum bide görümcem her gün süt pompası ile sütünü sağmasina rağmen azaldı diyor tamamen kesilmesinden korkuyor ona dua eder misiniz şimdiden Allah razı olsun inşallah 

3 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
(1,409 puan) tarafından
İnşallah düzelir ben böyle birşey ilk defa duyuyorum keşke bilsemde yardımcı olabilsem sana canım
(611 puan) tarafından
Allah razı olsun cevap vermen bile yetti sadece duanızı eksik etmeyin
(1,409 puan) tarafından
Dualarım sizinle bilmiyorum inanki ama çocuk büyüdükçe yutkunma refleksi gelir canım erken doğduğu için biranda umutsuz olmamak gerekiyor 2 aya düzelir diye tahmin ediyorum yavaş yavaş süt vere vere düzelir canım
(611 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim Allah razı olsun az önce görumcem ile konuştuk bebeğin midesinden hortumu çıkarmışlar birazdan emzirmeyi dene demişler inşallah tutar ve emer ya
0 oy
tarafından
2 saatte bir sağım yapsın elektrikli sağma makinesi ile. Bebeği emmese bile yanına gitsin göğsünü versin. Bol bol hurma, kuru kayısı, hoşaf falan yesin. Kısır gibi hem bulgur hem yeşillik 
(611 puan) tarafından
Cevabınız için Allah razı olsun bide bugün bebeğinin yanına gitti birazdan emzircek inşallah emer bebek bide söylediklerinizi ileteceğim ona
tarafından
Eğer göğüs ucu yoksa silikon göğüs uçları var onlardan alın. Göğsünü bebeğin ağzına sürsün emmese bile saati dolana kadar öyle yapın. Biberonla bile mama verse göğsü açık emzirir şekilde versin. Bir de e bebekte bir çay var ondan alın. Rabbim hepimizden razı olsun
(611 puan) tarafından
Sağolun bide çok şükür ki göğüs ucu var o konuda sıkıntı yaşamıyor ama biraz sütüm azaldı diyor inşallah sorun yaratmaz bakalım Allah büyüktür
tarafından
İnşaAllah Rabbim şifa versin
(611 puan) tarafından
Amin kardeşim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 200 göst.
+2 oy
40 cevap 1,164 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (2,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 549 göst.