0 oy
190 göst.
Aile kategorisinde (7,133 puan) tarafından
Kızlar havalar sıcak malum camkar kapılar heryer açık bebeğimi yatak odasında yatırıyorum mutfak yanında hemen odanın kapıyı kapatınca hepten yanıyor zaten bizim üstümüzde ev yok ev çok sıcak oluyor. Kapı açık olunca bende mutfakta yım oğlum var 5 yaşında gidip geliyor yanıma çok konusuyor bide maşallah,bebeği uyandırıyor sürekli . Üstelik yan binanın mutfağı bizim yatak odsıyla bitişik onlardan da çok ses geliyor 5 çocuk var evde. Diğer odaya koysam iki odada ön cephede var ama çok güneş alıyor daha sıcak orası mecbur arka odada yatırıyorum ama hem komşulardan hemde oğlumdan dolayı özellikle hiç uyumuyor 

Evde iki tane üç tane çocuğu olan anneler ne yapıyor evin sessiz kalmasını nasıl sağlıyorsunuz zaten sıcaktan uyuyamıyor bebekler bide ses olunca uyumuyor ve mızmız bütün gün . Sizde durumlar nasıl

5 Cevaplar

0 oy
(16,325 puan) tarafından
Oğlum sabah 9 akşam 5 anaokuluna gönderiyorum kızım da öğle uykusuna en geç ikide yatar..evde.oldugu sürelerde de.yanimq alıyorum oğlumu oyun oynarız yada.mutfakta yanımda.kalir 
(7,133 puan) tarafından
Benim oğlan da yanımda duruyor ama o kadar çok konusuyor ki bide bağıra bağıra babasına çekmiş o huyu da hiç uyutmuyor bebeği ya
(16,325 puan) tarafından
Anaokulunda gitmio mu
(7,133 puan) tarafından
Bu dönem başlayacak inşallah eylülde
-Reklam-
0 oy
(994 puan) tarafından
Gorumceme sordum geçen gün onların evinde sekiz çocuk var ikisi bebek napıyosun diye balla sese alışıyorlar yapacak bişey yok dedi uyanmıyomu dedim uyanıyorlar kendi kendilerine geri uyuyolar dedi ben daha bı tanesi rahat uyusun diye orayı kapat camı açma sebzeci geçiyor dolanıyorum ama ev sesine kalkmıyor ben yemek yapıyorum uyanmaz Allah yardımcınız olsun
(7,133 puan) tarafından
Amin canım görümcende peygamber sabrı varmış maşallah ben iki taneyi idare ederken zorlanıyorum dediğin gibi eskici geçer sebzeci geçer camları kovalıtorum valla
(994 puan) tarafından
Onun iki bebeği var diyerleri eltisinin beraber yaşıyorlar
0 oy
(13,585 puan) tarafından

Salonda klima açık ikisine de odaların da uyutuyorum

Biri nini  ile uyuyor biri süpürge ile:D

(7,133 puan) tarafından
Senin ikisi de küçük o zaman bizim büyük uyumuyor gündüz hatta gece bile zor uyutuyoruz
(13,585 puan) tarafından
Kız 2 yaşında oğlan 5 aylık canım
0 oy
(12,215 puan) tarafından
Okula gitmiyomu canim
(7,133 puan) tarafından
Yok cnm bu dönem başlayacak inşallah eylülde
0 oy
tarafından
4 çocuğum var kalabalık ev olunca bebek o ortama alışıyor zaten uyutuyorum odaya bırakıyorum bazen süpürge bile açıyorum o uyuyor
(7,133 puan) tarafından
Oy maşallah. Bizimki evde yürüsek çıt olsa uyanıyor ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 320 göst.
19 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 420 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 1,216 göst.
2 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu