+1 oy
1,416 göst.
Diğer kategorisinde (20,207 puan) tarafından
Hadi kızlar eğlence zamanı bakalım neler çıkacak :))))) 

Benim itirafım 

Halen yorganla uyuyorum sıcak bile olsa :))) 

Bide sinirlenince bağırıyorum bunu bırakmak istiyorum azalttım yok etmek istiyorum 

Sıra sizde gelsin bakalım itiraflar 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gorumcemin telefon numarasını 10 kere silip geri yüklüyorum ezberledim sjsjsj 
(20,207 puan) tarafından
Sebebi ney güzelim :D
-Reklam-
0 oy
(10,971 puan) tarafından
hala ergenler gibi sevdiğim şarkı çalınca evde mini konser veriyorum:) yaş 34
(20,207 puan) tarafından
:D e ben 32 halen yapıyorum bunu ve inanılmaz eğleniyorum
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Benımkını yazarsam ortalık karısır :D
(20,207 puan) tarafından
Karışsın boşver :D
0 oy
tarafından
Evde yalnızken MUTLAKA AMA MUTLAKA korku videoları izlerim, temizlik yemek yaparken falan... Her hususta daima o atmosferin içinde olup adrenalin yaşamak beni mutlu ediyor.
(20,207 puan) tarafından
Bayağı değişik bişey :)
0 oy
tarafından
Bende kalsin bisver:))) degisik bisey benmkisi
(20,207 puan) tarafından
:D ama merak ettim
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Eşimle tartisinca hakliymisim gibi hep farklı yerlerden girerim  haksız olsamda haklı olurum ;) 

Bu yizden eşim bnmle hiç tartışmaz sonunu biliyor çünkü ;) 
tarafından
Bu ben vallahi eşim ne alaka diyor kendimi her zaman haklı gösteriyorum
(4,817 puan) tarafından
Bende ordan burdan kes yapıştır yapar haklı çıkarım normalde kavgacı değilimdir ama ağzım açılırsa herseyı dökerim. Esım sana bas olmaz diyor o esnada. Kendisi üste çıkmayı başarma biridir sonunda pes eder ama :))
(20,207 puan) tarafından
Kadınların geneli desek daha doğru olur :)))
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Ben de hala yorganla uyuyorum ve boğazıma kadar çekmeden uykuya dalamam hiç bir şekilde. Sinirlendiğimde aşırı gülerim bu yüzden hiç bir zaman tartışma yaşayamıyorum ağız tadıyla karşı taraf daha çok sinirlenip vazgeçiyor. En korkunç huyumda aşırı intikamcıyım. Biri olumsuz bir şey yaşatırsa aynı şeyi ben de ona yaşatırım. Bir şekil olayları bana yaşattığı şekile getirebilirim. 
(20,207 puan) tarafından
İntikammmm severiiiz :)))
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Herseyden haberim vardır bir kişi hakkında ne kadar gerekli gereksiz bilgi varsa bilirim ama bilmemizlikten gelirim ay şunu bir biraksam çok iyi olur 
(20,207 puan) tarafından
Neden be güzelim :)))
(3,211 puan) tarafından
Aay bende bilmiyorum :))
0 oy
(3,237 puan) tarafından
Herşeyi kafama takıyorum bir anda cöküyorum canım bir şey yapmak istemiyor 
(20,207 puan) tarafından
Bende eskiden çok takardım baktım olan bana oluyo bıraktım ya
(3,237 puan) tarafından
Valla canım zaten hep öyle oluyor
0 oy
(2,864 puan) tarafından

Odada ışık olmazsa ve o kapı açık olursa yatamam. Gözüme çarpan bir şey varsa ben bundan gece korkarım diyip kaldırırım gözümün önünden:D 

(20,207 puan) tarafından
Mesela bu ben :D
0 oy
tarafından
Bazen hayallerde yaşıyorum yani bayağı bayağı kendi kendime konuşuyorum hatta cevap bile  veriyorum ruh hastası gibi hareketler bazen şarkı söyleyip kendi kendime dans ettiğim de oluyor 
(20,207 puan) tarafından
Aslında bu kendini sevmek bence hastalık değil
tarafından
Yok canım aslında ben tam aksini düşünüyorum. çünkü bazen başka hayatlara özenip, o hayatlarda yaşıyormusum gibi şeyler yapıyorum. mesela bir dizideki karakteri ve sahnesini çok sevdim ya kendi kendime o sahneyi çekiyorum sanki o kadarkter benmişim gibi ya da kitapta okuduğum karakterlerde de yapıyorum bunu. Yani bunları bir psikologa falan anlatsam kesin delisin der yatırır ://
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Çok fenayım. Leb demeden leblebiyi anlıyorum.Elimden her iş gelir Ama işime gelmeyen durumlarda bilmiyormuş duymuyormuş gibi yapıyorum. Eşek olayım da sırtıma mı binsinler:)
(20,207 puan) tarafından
Çok haklısın :))
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Sürekli Allahla muhabbet halinde olduğum için bunu ister istemez tuvalettede yapıyorum. Ve kendime çok kızıyorum hemen tövbestağfurullah burda düşünme düşünme diyorum. Karanlıktan çok korkarım. Kendi kendime sesli konuşurum bazen.
(20,207 puan) tarafından
Aa vesvese o kuzum inşallah dikkat et aman diyim
(1,798 puan) tarafından
Dikkat ediyorum mecbur malesef beni zorluyor baya
0 oy
(1,408 puan) tarafından

6 yaşından beri her dk her olayı hatırlıyorum hafızam çok doldu artık geçmişi unutamıyorum :angel:

(128 puan) tarafından
Aha ben.bebekligim bu yana herşey hatırlarım .benim görsel zekam çok yüksek.kimseyi hiç kimseyi unutman
(1,408 puan) tarafından
Ne yaziki bende öyleyim ve çok yorucu ya bana yapılanı söyleneni asla unutamıyorum bu gidişle çevremde insan kalmiycak
0 oy
(103 puan) tarafından
Ck garip tiklerim var
0 oy
(499 puan) tarafından

İtiraf ediyorum !

Orta okuldayken ay başı olduğumda üniformam lekelenirdi ve şansıma hep yanımda birileri bişey içiyor olurdu bende falanca kahve içerken uzerime döktü derdim.

Sınıfta çok havali ve bakımlı biriydim bana hep forsçu derlerdi çok sinirlenir gibi yapar içten içe keyiflenirdim. 

Böyle işte :angel:

0 oy
(967 puan) tarafından
Ön sezilerim cok kuvvetlidir ne dersem çıkma özelliği var 
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Adetin ilk iki günü çok kötü olmasam da hiç bir iş yapmıyorum felçli Ali Rıza bey takliti yapıyorum :) tüm gün ev işi yemek eşime ait oluyor  normaldede yardım eder sağolsun ama o günler full tatil:))) eşim çok kötü olmadığimi biliyor ama o da alıştı sanırım hahas
0 oy
(493 puan) tarafından
Netflix yeni diziler filan bana hikaye iş yaparken yemek yerken hep youtubdan kısım kısım bi yaprak dökümü bi Askı memnu izliyorum :d

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,510 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
19 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Sefanın annesi (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 616 göst.
14 Şubat 2021 Aile kategorisinde Kumsal1 (3,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 634 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,489 puan) tarafından soruldu

403,608 soru

12,092,390 cevap

36,385 kullanıcı

...