0 oy
1,284 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından

Ölümden döndük iki kere ailecek eve çarşamba günü yılan girdi dün akşam sarı kız (örümcek) girdi az kaldı evi terk etcem:D evin etrafını her hafta ilaçlıyoruz hala geliyor 

image

image

Ödüm kopuyor şu sarı kızdan az kalsın ayağımı sokuyordu son anda farkettim:(

Bahçeli evi olanlar dikat etsin bu sene çok fazla var bunlardan

34 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bn de köyde oturuyorum asla kapıyı açık koyamıyorum gece gündüz yok akrep yok yılan girer diye bizim burda da çok ama şükür bu yıl henüz görmedim görmeyeyim de allah korusun benim de kızım var 2 buçuk yaşında hayvanları da çok seviyor bilmez zarar verceğini okşamaya kalkar diye aklım çıkıyor geçenlerde kaplumbağa görmüş çok tatlısın sen gel bakalım sevcem seni diyo arkasından gidiyo allahım çocukları korusun
(7,827 puan) tarafından
Amin cnm bende en çok ondan korkuyorum ya
-Reklam-
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Ben bu eve giremezdim nefes alamam burada Allah yerdım etsin.
(7,827 puan) tarafından
Amin cnm girmesem napcam kendi evim
(1,313 puan) tarafından
İnanki biz tası tarağı toplar satardık evi :)))
0 oy
(605 puan) tarafından
Bizde mustakil akrep cok cikiyodu bu senede iki defa girmis eve kizim gecen yaz dogdu tavanimiz tahtaydi arasina yuva yapmislar tavandan takir takir dusuyodu esim ters tavan yaptirdi buseferde dis kapi demis kapiydi arasinda azda olsa bosluklar oluyodu bu senede baktik giriyo disi demirden binsinwklik yaptiedi heryerinide kaptti cokmsukur eve girmiyo simsi cok kotu ya hamileligim son haftasi uzerimde akrebin yurumesiyle uyanmis birden kalktim icin sancilanmistim bi hafta sanci cekmistim hayirlisiyla kendi evime bi tasinsaydim sag saglim 
(7,827 puan) tarafından
Ay allah korusun hiç daha akrep görmedim
(605 puan) tarafından
İnsallah hic bi zamanda karsilasmaz ve gormessin
(7,827 puan) tarafından
Amin cümlemiz inşallah
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Bende geçen hafta köyde annemgilin balkonu süpürürken bez parçasının altından küçük akrep çıktı sarı olandan öldürdüm hemen annemi de soktu akrep hastanelik etti 
(7,827 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım❤ ben daha hiç karşılaşmadım akreple
0 oy
(4,231 puan) tarafından

Aman Allahim:O Sarikiz nasil bi orumcek bilmiyorum. Degisik kara orumcek kirkayak falan korkarim yine ama yilan gorsem sanirim eve giremem. Iyice bi ilaclatsaniz, acik sinekliksiz pencere Karin kenar kose varsa oralari kapattirsaniz. 

(7,827 puan) tarafından
Bütün önlemleri aldık cnm
0 oy
(103 puan) tarafından
Nerde yasiyorsn
(7,827 puan) tarafından
Antalya
0 oy
(1,075 puan) tarafından

Ayy korkunç ben çıldırırdım heralde görsem evde geçen sene 2 defa kertenkele girdi süleymancıktı minik bişey banyoda duruyodu görünce nasıl çıktığımı bilemedim eşimi bekledim gelesiye kadar kaldı orda bide mutfakta ocağın yanına girmiş onuda eşim attı acayip korkuyorum her hayvandan kırkayak görüyorum bide tuvalette psikolojikmen hergün terliği kontrol ederek giyiyorum. İyide duruyosun o evde ay çok korkunç çocuğun varsa dikkat et :'(

(7,827 puan) tarafından
Mecbur cnm kendi evim
0 oy
(20,686 puan) tarafından
Müstakil ev hayalinden vazgeçen ben selamlar çok geçmiş olsun fatmamm
(7,827 puan) tarafından
Teşekkür ederim balım❤
Çoğu yanı güzel müstakilin ama bu yanıda var
(20,686 puan) tarafından
Yok yok ben yılan görünce korkydan bayılırım djdj
(7,827 puan) tarafından
Hahhahaha :D
0 oy
(13,937 puan) tarafından

Benim ev de hayvanat bahçesi gibi diyecektim yılanı görünce vazgeçtim:D

Fareler ailesinden Mario familyası akrep böceğini her çeşidi sümüklü böcek eksik olmuyor şükür

(7,827 puan) tarafından
Ay bi akrep görmedim şükür ki :D
0 oy
(4,434 puan) tarafından

Bacım kolla kendini benim sülale basmış senin oraları :woot:

Şaka bir yana Allah korusun kız. Çok dikkatli ol 

(7,827 puan) tarafından
Sahip çık kız sülalene :D hahhahaha
(4,434 puan) tarafından
Onları zincire de vursam kaçarlar:D
(7,827 puan) tarafından
Hahahhahaha :D
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Benm bahçede yılan vardı gittik tutacakken babam tezeklerin arasına girdi bilmiyorum artık gitti gitmedi 
(7,827 puan) tarafından
İnşallah gitmiştir
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Köy de falan .işin bzmde köyde var yavru gordm 
(7,827 puan) tarafından
Küçük bende çok görüyorum da ilk defa bukadar büyükle karşılastım :)
(3,186 puan) tarafından
Amin dikkat edin çocuklar için sizin için bile çok çok tehlikeli
0 oy
(3,129 puan) tarafından
Fatma antalyanin neresi hangi köyü 
(7,827 puan) tarafından
Kurşunlu şelalesinin olarak cnö
0 oy
tarafından
Merhaba öncelikle ahir yada bodrum gibi bir yer yada alt katiniz varsa lastik tekerine üstüne kükürt yakın  bu sinek ahil tüm böcekleri kaçırır kolay kolay gelmez.koydeki evimizi tadilat yaptırıyoruz o sarıkız dediğinizi büyük ve siyah zehirli olanını gördüm.birde yılan yavrusu küçük minnacık ip zannedip elime aldım.hA birde akrep gördüm akreple tanismisligimizda var küçükken şok.ustu totomdan falan neyse :) bu arada bunların hepsi ben çok korktuğum için bana çıkıyormuş annemgil hiç görmedi  : ) gecen hafta ilaçladik.Allahin izniyle birde kükürtlü lastik yakacağız ahırda yani eskiden ahırda şimdi bodrum oldu.

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 412 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (390 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 190 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 255 göst.
5 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,510 puan) tarafından soruldu

413,643 soru

12,451,958 cevap

46,347 kullanıcı

Kategoriler

...