0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (5,297 puan) tarafından
Allah yardimcisi olsn 5yil yogun bakimda çalıştım o zamanlar personel olduğum için anlamazdim zorlugunu ama gerçekten çocuğu için kalanlarin kendi tedavi gormek icin sürekli hastanede kalanlarin Allah yardımcisi olsun Rabbim sifa versin gecen haftadan beri bi dun gitmemistik hastaneye bugunde kusmadan gittik yoruldum valla

4 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Evet çok zor Allah ne yokluğunu versin ne de muhtaç etsin
-Reklam-
0 oy
(2,211 puan) tarafından
Amin canım gerçekten çok zordur, Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin 
0 oy
tarafından
Amcam ve yengem 3 çocuklarını kaybetti aylarca hastanede kaldıklarını biliyorum ramazan bayram hep ordaydilar yanlarında hastalığı olmayan kuzenimide götürüyorlardi yıllar yıllar derken şimdide kuzenim psikolojik hasta ve hastanede yatması gerek gerçekten çok zor Rabbım hasta yakınlara yardım etsin sabır versin 
(6,495 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya Allah şifa versin :(
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
Valla kac zamandır onun derdine düştük ailecek sana hiç yazmadım Figen nasıl toparlandimi biraz
(6,495 puan) tarafından
Olsun abla herkesin ayrı bir derdi var.
Biraz daha iyi şükür evinde değil kayınpederinde kalıyor evinde kalamıyor eve giremiyorum diyor.
tarafından
Allah yardımcısi olsun sabır versin çok zor onun durumu
(6,495 puan) tarafından
Amin Allah hiçbir anne babaya yaşatmasın.
0 oy
tarafından
Kardeşim hiç çıkmadan 2 yıl kaldı o odalarda dışarıda olanlar bilemez.5 yıl gidip gidip geldi arada hastanede yattık.Rqbbime binlerce kez şükürler olsun.Suan ayda gidiyor kontrollere.gercekten çok zor annemin psikolojisi çok zordu babamla ikimiz evdeydim annemle kardeşim hastanede hafta içi liseye gider hafta sonu kardeşimin yanında ben kalır annemi dinlendirici moral olsun diye boyamaya yapar kağıttan şekiller kenelerin kuklalar bugünümüzü binlerce şükür.Rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin eksikliğini göstermesin muhtaç ta etmesin inşallah hastanede 

İlgili bir soru bulunamadı

405,630 soru

12,153,447 cevap

36,579 kullanıcı

...