0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Fabrikada parmagim sisti ciddi bse yok ise yeni basladim iyi biyer , orda anlamadim sicagi sicagina eve gelince sisti acile gttim nerde oldklarni sordular kayit ettiler imza bse atmadim raporda vermediler sadece sisteme girs yapldi ama fabrikanin hic haber yok napcagim bilemedim:( bi tanidik hic sesini cikartma diyor onlar gelmeden soncta rapor bise yok 

6 Cevaplar

0 oy
(224 puan) tarafından
İş yerine mi söyleme diyor şuan söylesen bişey değişmez o anda bildirmen gerekiyordu 
(989 puan) tarafından
Napcam blmiyorum pazartesi gunu 4 12ym soyleyimmi amire:( rapor bse verilmedi calisablrsn dedi doktorda
(224 puan) tarafından
Bence söyleme doktor çalışabilirsn raporu verdiyse sistit sadece birde yeni girmişsin
-Reklam-
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Niye söylemedin iş kazası diye 
(989 puan) tarafından
Mesaim bitti pazartesi gunu 4 12yim aramadim kimseyi napcagimi bilemedim orda iyiydim hastaneye gidince nerde oldu diye sordular is kazasi olarak giris yapildi
(3,854 puan) tarafından
İnşaallah suçlu duruma düşürmezler seni burdayken neden demedin diye
(989 puan) tarafından
Diyorum ya ordayken anlamadim hic bsey yoktu eve gelince sisti :(
(3,854 puan) tarafından
Sicagiyla anlamadın valla üstünden geçecek dicekler madem vardı neden burda söylemedin
0 oy
(2,546 puan) tarafından
İş kazası dersen işten atilirsin .önemli biseyin yoksa sessizce otur .eğer ki fabrikanın ihmali varsa ozaman sorusturma başlar 
(224 puan) tarafından
Çok doğru Bence sistemde görünecek keşke başka birşey söyleseydin kimse uyarmadii
(2,546 puan) tarafından
Görünecek tabi kuzum boşu boşuna sormuyorlar.herseyin doğrusunu söylemek anca bziim hayatimizi etkiler.simdi fabrikada ihmal olmadığı anlaşılacak ve kadını işten cikaricaklar ,daha doğrusu işten kendi çıksın diye üstüne gelecekler
(2,546 puan) tarafından
Bak misal ben x markette çalışıyordum.adini vermeyeceğim güya sendika var diye göz boyuyorlar tamam mı güya arkanızda sendika var diyorlar.neyse işverenle bı anlaşmazlığın olduğunda sendikaya gittinmi anam yandın sen yandın hemen feshetmeye çalışıyorlar seni asla çalıştırmıyorlar.sebep sendikaya şikayet etmişim olaya bak.herkes birbirini tutuyor olan en alttaki masuma oluyor malesef.
(989 puan) tarafından
Sanirim ben anlatamadim parmagimda hic bsey yoktu calisirken eve geldim ve sisti dedim bi krem yazdirayim acile gideyim sora dedim calisirken sanirim zorladim ,nerde calisiyosun is kazasi olarak giris dedi şok oldum rapor bisey vermedi yani calismaya devam napcam ben soyleyimmi bu durumu amire
0 oy
(972 puan) tarafından
Eşim martta iş kazası geçirdi ağır şekilde ama şikayetçi olmadı polisler bile sen şikayetçi olsan bile onlar işin içinde sıyrılır olan sana olır dediler kazadan sonra 2 hafta sonra daha çalıştı sonra bıraktı zaten askerlikten dolayı bide üstelik iş yerinin raporuna dikkatsizlik yazmişlar canının kıymeti yok insanların. Sende şikayetçi olsanda bir işe yarayacağını sanmıyorum canım
tarafından
İş kazasında %100 suçlu fabrikadır ne demek sıyrılır ?
Benim 3 sene önce parmağım parçalandı , benimle hiç ilgilenmediler , üniversite hastanesinde 1 hafta ameliyat olmayı bekleyecektim, oradan çıkış verilip özele geçtim . Bende ki salaklık hastane sahibi tanıdık diye kişisel hesaplar arasında düşük miktar ile ödeme yapıldı ve fatura kesilmedi yoksa burunlarindan fitil fitil getirmiştim onların.  Eşinde şikayetçi olsaydı emin olun totonuzun dibinden ayrılmamışlardı onlar
0 oy
(989 puan) tarafından

image

simdi edevlete grdm bu seklde cikiyor
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Yahu ne kadar abartmislar sorusturma baslatilir falan.parmagindan dolayi calisamaz raporu alsaydin is yeri senin maasindan kesemezdi ve raporlu oldugun surece seni isten cikaramazdi ve rapor suren olmazdi yani parmagin iyilesene kadar 3 ay 6 ay vs rapor alabilirdin 

Olaylari biraz lehinize çevirin ya hu ne kdar seviyoruz korku pompalamayi
(989 puan) tarafından
Tamamda parmakta hc bse yok sadece biraz sisme var bi krem yazdiraym die gittim basima gelmeyen kalmadi igne bile batsa biz is kazasi olarak giris yapcaz dedi ama rapor bse verlmedi ben smdi fabrikaya soyleymmi soylemeymm bilmiyorum delrcem :( bu bana hic iyi yansimicak daha yeni baslamistim ise

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,451 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.