0 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde (2,088 puan) tarafından

Kaç gün, ne kadar oldu başlayalı nasıl gidiyor kızlar.... Pes etmek yok yola devam :D 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Son posttaki videoma bak nasıl gidiyooo :D 
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Biz geçen yıl atlattık onları çok şükür
(2,088 puan) tarafından
Çok güzel umarım bende atlatırım ve üzerinden 1 yıl geçmiş olur :)
(523 puan) tarafından
Olur olur merak etme
(2,088 puan) tarafından
İnşAllah ya
0 oy
tarafından
Nasıl başlayacağımı bilemeyen ben....
(2,088 puan) tarafından
Bir kere çıkarcan birdaha takmayacaksın :)
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Ne olduğunu bilmeyen ben burda bekleyim belki öğrenirim :) 
(2,206 puan) tarafından
Ne ki o canım
(2,206 puan) tarafından
Çocuğu olmayan ben şimdi anladım tuvalet eğitimi galiba neyse bende bizim bebek cat var ona uygulayım kum kapatmasınk biliyor bide atmasını öğrensin :)
(2,088 puan) tarafından
Hahahha Allahım kızzz :D
(2,206 puan) tarafından
Yeter be 11 sene oldu insan gibi herşeyi yapıyor bi pokunu atmasını öğrenemedi :) işine gelince insan işine gelince kedi gibi canı ne isterse o
(2,088 puan) tarafından
Hahahha oda güzelmiş :)
0 oy
(237 puan) tarafından
10 gün kadar oldu gündüz hiçbir sorun yok çok şükür çişini de büyük tuvaletini de söylüyor 5 günden sonra alıştı ama ilk bir hafta gece yapmayan çocuk son iki gündür altı ıslak uyanıyor bu gece tuvalete götürsem mi bilemedim bende siz de durum nedir geçen gün de yazmıştınız merak ettim 
(2,088 puan) tarafından
Cok şükür ilaç kullanmadan yaptı bugün canım 4. Günü
(237 puan) tarafından
Hadi gözün aydın tuvalet işi ne durumda
(2,088 puan) tarafından
Çişi söylüyor maşAllah nadir kaçırıyor kaka hala üstüne ama
(237 puan) tarafından
Bi defa tuvalete yaptıkları zaman alışıyorlar canım
(2,088 puan) tarafından
İnşAllah canım ya
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Oglum haziran 14unde 2 yas olacak.  Uc dort gundur iyi gidiyor bazen kaciyor
(1,568 puan) tarafından
Ya bizimkide 2 yaş korkuyor nasıl alistirdiniz
0 oy
(2,099 puan) tarafından
32 haftalık hamileyim kızım 2 buçuk yaş asla veremiyorum tuvalete getirmek isteyince kıyamet kopuyor ilk denememde iyi gidiyordu sonra korktu şuan hiç yanaşmıyor 
(2,088 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım ne diyeyim hamile hamile daha zor birde
(2,099 puan) tarafından
Evet aşırı zor ne yapacağımı bilemiyorum
(2,088 puan) tarafından
Allah kolaylık versin sana
(2,099 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(168 puan) tarafından
Benim de kızım Mart'ta ı 3 yaşını doldurdu ben de alıştırmaya çalışıyorum bezini çıkarıyorum ama hep altına kaçırdı bugün bir de artık havalar da iyi olduğu için sürekli parka falan gidiyoruz dışarı çıkarken takıyorum evde çıkarıyorum çok değişik bir döngüdeyim nasıl yapalım bilirim tavsiye verin lütfen:(((
(2,769 puan) tarafından
Takma bez yanina bol bol camasir al batirdikca degistir
(168 puan) tarafından
İnşallah alışırız en kısa zamanda ya öyle yapayım en iyisi
(2,769 puan) tarafından
Insallah benimkide 28 aylik bezleri bitirdim 10 gune kadar bende baslacam
0 oy
(13,409 puan) tarafından

Benim kıyafeti az yoksa iyi gidecek  :D

(2,088 puan) tarafından
Tekrardan mı?
(13,409 puan) tarafından
Evet canım dediğim gibi kıyafeti az hepsini bi günde ıslattı geçen denedim de sularimiz gündüz olmuyor o yüzden sıkıntı çekiyorum
(2,088 puan) tarafından
Valla bugünde biz öyleyiz ne elektrik ne su var çalışma varmış 4 de gelecek bakalım nasıl olcak
(13,409 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim zor oluyor susuz özellikle bizim her gün kesiliyor belli saatlerde koydeyiz su yok
(2,088 puan) tarafından
Aynen öyle valla sağol canım sanada Allah kolaylık versin inşAllah
0 oy
(2,945 puan) tarafından
1 ay oldu temiziz çok şükür. 
(2,088 puan) tarafından
Çok şükür :)
(237 puan) tarafından
Merhaba benim kızımda 2 ay sonra 3 yaşını bitiriyor 10 gün oldu alışma süreci gayet iyi gidiyordu ama son iki gündür altı ıslak uyanıyor ne yaptınız bu konuda yardımcı olabilir misiniz
(2,945 puan) tarafından
Ben ilk başta gece 3.4 kez kaldırıyordum. Ama kalkamadım zaman 1 hafta hep kaçirdi. 2.hafta sonunda gece beni uyandırmaya başladı bir kere kalkıyor gece. Ama ilk 2 hafta gece hep kaçirdi.
(237 puan) tarafından
Ben tam tersi ilk hafta hiç uyandırmadım kuru kalkıyordu hatta uyandıktan on dk sonra tuvalete çıkıyordu iki gün ıslattı altını bu gece 1 kez kaldırdım elhamdülillah şimdi kuru ama hala uyanmadı uyanınca tuvalete götürcem  teşekkür ederim
(2,945 puan) tarafından
Rica ederim canım. Valla her gece net ıslattığı için ben kaldirdim ama artik kendi gece anne kalk diye geliyor bir kere yapiyor. Zorlanırız sandım ama hazırmış 1 günde çişi öğrendi bizim gece sorundu onu da kendi halletti. Yoksa bu havalarda Bez mahvolurdu.
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Bizim 5.gün çişini hemen alıştı ama büyük tuvaleti hep altina yapiyor 
(2,088 puan) tarafından
Ciş kolay inanki ya kaka zorluyor insanı 2 gündür yok kaka bizde şuan :/ 3 gündür 1 tatlı kaşıgı zeytinyağı veriyorum
(492 puan) tarafından
1 tatlı az gelebilir zararı yok her öğününe koy
(492 puan) tarafından
Bir de daima gözün üzerinde olmalı hep işe dalmışken yapıyor kakayı da altıma yaptı çişide bi tuvalete bi altına yapıyor. Bir de taytını çıkartıp atıyor bazende ben sonra giydiririm dedim gece altına yaptıktan sonra açıdan ağladı gece 4 te acile gittik idrar tahlili verdik enfeksiyon kapmış
(2,088 puan) tarafından
Bugün doktora götürdüm mai 3. Gün kaka yok. Doktor her 10 çocuktan 8 inde bunu yaşıyoruz dedi. Organik kabızlık değil psikolojik dedi çocuk korkuyor kakasından dedi. Diyet listesi verdi kabızlık için ve birkaçta ilaç.
(492 puan) tarafından
Canım ya ne kadar masumlar kakadan bile etkileniyor psikolojileri hemen olumsuz  etkileniyor . Annelik çok zor tüm günü yer silme banyoda geçti 2 kere kakasını altına yaptı antibiyotik verdiğm an ne yediyse kustu sadece bunlarla vakit geçti.
0 oy
(600 puan) tarafından
3 yaşına girmesine 2 hafta kala başladım 15-20 günde öğrendi 
(2,088 puan) tarafından
Normal bir süre ya cok normal inşAllah darısı bizlere
(600 puan) tarafından
Amin canm inşallah
0 oy
(4,589 puan) tarafından
3 hafta falan oldu iki gün harika 2 gün habire dona iki gecedir de bı gece arayla yatağa geçecek diye umuyorum:)
(2,088 puan) tarafından
Ah ah sabırla yola devam :)
(4,589 puan) tarafından
Aynen öyle bacım:)
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Tuvaletten korkmaya başladı .sofaya aldım asla yapmıyor ya .kalkıyor yine altına yapıyor bıraktım bayramdan sonraya biraktim
(2,088 puan) tarafından
İyi yapmışsınız ara vermek en doğrusu
0 oy
(17,162 puan) tarafından
2.5 yaşında oğlum ailemin yanına gezmeye gideceğim bir aya yakın evimde olmayacağım şimdi mi başlasam dönünce mı karar veremiyorum
(237 puan) tarafından
Ben dönünce başladım canım hatta temizliğimi de yaptıktan sonra başladım sürekli nereye yapacak yapar mı yapmaz mı korkusuyla hiçbir tat alamam diye düşündüm sen bilirsin ama bence dönünce başla
(2,088 puan) tarafından
Dönünce daha doğru olur birşey anlamazsın ordan
(17,162 puan) tarafından
Ama ne kadar zamanda alışır o da önemli çünkü döndükten sonra bir ay durup işe başlayacağım o bir ayda öğrenir mi? Külot bez taksam annemlerde iken de ara ara götürsem o fikre alıştırsam dönünce de tamamen bıraksam olmaz mı
(2,088 puan) tarafından
Olabilir fakat şunu göz önünde bulundurmak gerekiyor bebekliğinden beri hep altlarına yapmışlar hemen öğrenemezler bunu kafanıza kazıyıp öyle başlayacaksınız. Şuan 5. Gün ve kızım baya ileriye gidiyor maşAllah. Herhangi bir travma yaşatmadığınız sürece çocuk daha kolay öğrenecektir. Zorlamayın 2 saatte bir çişi varmı diye sorun yok derse tamam kızım diyin zorlamayın altınamı yapıyor yeremi yapıyor yapsın o bezin olmadığını öyle anlayacak ve rahatsız olacak zaten ama bir kere bezi çıkardığınızda bu bez artık yok tuvalete gideceğiz diyeceksiniz ve birdaha takmayacaksınız he baktınız olmuyor çocuk hiç istemiyor hiçbir gelişme olmuyor bu sefer ara verip bir süre tekrar başlayacaksınız
(17,162 puan) tarafından
Benim oğlum olur gibi geçen yapmış tuvaletini yıkamaya götürdüğümde varsa daha yap falan dedim afedersin öyle bezinde kalan döküldü lazımlığa oğlum otururken A sen tuvalete mı yaptın falan aferin sana dedim çok hoşuna gitti kuru kalkıyor yapınca rahatsız oluyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 154 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,694 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 400 göst.
12 Haziran 2022 Aile kategorisinde Nurss (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 360 göst.
0 oy
18 cevap 1,077 göst.

406,029 soru