0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (982 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gorumcemle aylardir konusmuyorum ama mecburi ortamlarda denk geliyorum hep bir laf sokar manipule eder esimle daha cok guler cocugumu sever ama beni yok sayar. Gecen de de esimle tartistilar yine ayni ortama girmek zorunda kaldik ne esimle konustu ne cocugu sevdi. Simdide kayinpederim gelecekmis gorumcemde kaliyor genelde icki ictigi icin artik cok israr etmiyoruz eltimde bende. Onu karsilamaya gitmek gorumcemin evine gitmek zorunda kalmak falan bunlari dusunmekten kafayi yicem. Esim gitmeyiz babami geturirim diyor ama babasi sinirlenir icer sarhos olup arar bu sefer esimle aram bozulcak diye strese giriyorum. Ben o eve gitmek istemiyorum siz naparsiniz? Aksmdan beri duydugumdan beri moralim bozuk esime de huysuz davrandim biraz elimde degil uzaklasiyorum gorumcemin planlarindan skldmm en son sıkısınca babasini getittiiriyor

1 cevap

0 oy
(5,280 puan) tarafından
Gitmem isterse arasın babası hakkı da yok laf söylemeye cevap veririm kapatırım yapmişligim vardır görümcem yok ama akrabaları için can verir bende cevap veririm umursamam 
(982 puan) tarafından
Bu sefer esim dolup bana sarar bende zaten g..t opmekten sıkıldım
(5,280 puan) tarafından
Eşin de hatalı işte. Valla haklısın insana deger verilmedikçe ayaklarına gitmek çok iyi olmuyor kendilerini bir halt sanıyorlar
(982 puan) tarafından
Zaten babasini bilerek getiriyor boyledurumlarda esek gibi gelcekler diyordur huyunu biliyorum
(982 puan) tarafından
Esime de barisin falan der zorlar ben arada kalirim yine kotu ben
(5,280 puan) tarafından
İşte böyle şeyler kötü,eşin ailesine seni ezdirmemeli, sen barişsan bir dert barişmasan bir dert
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,030 göst.
0 oy
16 cevap 1,009 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 266 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,096 göst.