0 oy
439 göst.
Aile kategorisinde (349 puan) tarafından
Merhaba kızlar bilen bilir Ben ilk evlendiğim zaman ayrı yaşıyordum borçlardan dolayı evin içine girdik benim dışımda gelişti her şey eşim borsa oynuyordu bütün paramızı kaybettik şuan onun ailesiyle yaşıyoruz küçücük bir odada bir dolap iki tane de yatak var eşim ben ve iki kızım beraber yaşıyoruz ben ayrılmak istiyorum evden kaç defa söyledim eşime ailesiyle konuştum kaç defa eşim borcum var çıkamam dedi çıkmayacaksak o zaman yatak odası alalım diyorum onu da kabul etmiyorlar görümcem bu eve b** sokarsınız yatak odası dedi ne yapacağımı bilmiyorum 2 el dolap aldırttım 3 Kapaklı ama o da dördümüzün kıyafetlerine yetmiyor ona da izin vermiyorlardı elbiselerimiz valizdeydi böyle yaşayın diyorlardı sabret diyorlardı bana bakmış durumdayım sizce bu durumda ben ne yapayım bayramdan sonra hepsini toplayıp konuşacağım bana akıl verir misiniz kızlar

9 Cevaplar

+1 oy
(32 puan) tarafından
Kocan arkanda olsa görümce öyle laf ettirmez  o kadar zorluğu çekiyorsun bence  hakkın bi yatak odası iyi bile dayanmısın kocan biraz varlığını ve senin yanında olduğunu göstersin ezdirmesin seni 
(349 puan) tarafından
İşte yapmıyor
(349 puan) tarafından
Kendisinede laf söylediğinin farkında değil anlamıyor adam gerçekten erkeklerin beyni biraz farklı çalışıyor
(32 puan) tarafından
Kendi ailen varsa  oraya git biraz nefes al ozman  biraz uzak olma sanada iyi gelcek kocanda o sıra kıymet biliniyor
(349 puan) tarafından
Gittim 7 ay boyunca ayrı kaldik
(32 puan) tarafından
Sonuç pekte  iç açıcı olmamış desene valla gece gece üzüldüm kıymetini bilmiyosa  otur konuş ona göre gerekini yap  ya aldır ya git ama sesiz kalma bu zamana kadar sesiz kaldığın için böyleler  o görümceni  ben olsam yırtarım
(349 puan) tarafından
Arsız biri baş edemiyorum onunla kendimi rezil etmek istemiyorum kaç defa kavga ettik saç başa girdik ama hic
-Reklam-
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Ben olsam idare ederdim zorluklar bitince ayrılır arama mesafe koyardım
(349 puan) tarafından
2 senedir idare ediyorum zatten hem ayrılmayın diyorlar hem yatak odası almama izin vermiyorlar
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Borcunuz ne zaman biticek 
(349 puan) tarafından
Bilmiyorum
(1,140 puan) tarafından
Bence eşinle konuş bunu ne zaman biticekmis az kaldıysa az daha sabır edersin daha 2 3 sene varsa konuş herkes ile
(349 puan) tarafından
İşte tartışmaktan kavgadan bıktım eksik olmuyor hiç tartışmadan eşim uzaklaşın istemiyorum benden ailesine daha yakın olur bu sefer Altan Altan işlemek istiyorum ama nasıl yapacagimi bilmiyorum
(1,140 puan) tarafından
Huyuna git eşinin modu yerinde oldukça evimize geçsek şunu yaparız şunu ederiz vs diye diye beynine gir
0 oy
(1,022 puan) tarafından
eve yerlesmenixi istemedikleri icin oyle tavir sergiliyolar.insallah tez zamanda tekrar kendi duzeninizi kurarsiniz ev ustune ev olmuyo insan benimseyemiyo ait hissetmiyo 
(349 puan) tarafından
Kendileri istediler ben hiç kabul etmedim
(1,022 puan) tarafından
sokaga duscek haliniz yok tabiki kapilarini acacaklar ama valizde dursun boyle idare et der mi insan evladina torunlarina.yerlesmeyin gidin istiyolardir en kisa zamanda
(349 puan) tarafından
Valla kabul etseydiler
0 oy
(972 puan) tarafından
Gorumcenin tavrı ve söylediği yanlis ama dusunsene ben olsam bende istemem ben evde bekarken abimler gelsin 4 kişi eve yerleşsin tüm düzen bozuluyor evden bir kardeş çıkınca geri gelmesi çok kolay olmuyor eski düzen olmuyor çünkü . Çıkma durumun yoksa mecbur idare edeceksin eski evinde yatak odası yokmuydu ki keşke onu getirseydin başta gelirken .eşyaları da mı sattınız 
(349 puan) tarafından
Eşyaları satti eşim borç için ben annletdeydim o ara 7 ay boyunca aynı kaldık herşey benim dışımda gelişti düzeni bozuluyor sa kabul etmeyecekti ozaman onlar kabul ettiler birde ilk oturduğum ev onların eviydi çıkardılar bizi evin içine aldılar esayalarimi benden habersiz sattılar neden boyun eğen bel olacak ki onlar benim düzenimi bozdular ben onlarinkini değil onlar bunca şeyi yapmalarına rağmen bı dolap almama izin vermiyorlar elbiselerin valizde kalsın diyorlardı
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Ah ne kadar benciller ya:(
0 oy
tarafından
Zor yaa allah yardimciniz olsun
(349 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(393 puan) tarafından
Eşinin çamaşırlarını al çöpe at yer yoktu dersin. 
(349 puan) tarafından
Zatten ben annemlerden dönmeden önce kıyafetleri hepsi toz arka balkonda yoğurt kovasinin içindeydi ben düzenleyip adam ettim dolap aldırdım ama yetmiyor yani
(393 puan) tarafından
Kıyamam ya neler çekiyorsun
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Borcunuz mu var yani onun için mi birliksiniz 
(349 puan) tarafından
Evet borcumuz var
(7,484 puan) tarafından
Sen çalışıyor musun
(349 puan) tarafından
Hayır çalışamıyorum
(7,484 puan) tarafından
Çok mu küçük bebeğin kayınvaliden baksa çalışsan daha çabuk borçlar biter aslında
(349 puan) tarafından
İki çocuğum var biri 6 diğeri 7 aylik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 275 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
6 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Tazeanne30 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (109 puan) tarafından soruldu

404,475 soru

12,116,931 cevap

36,462 kullanıcı

...