0 oy
676 göst.
Aile kategorisinde (2,213 puan) tarafından
Geçen sene bayramda beraber gittik Mersin e bu sene de tek gidecek benim iki çocuğum var biri 3 yaşında diğeri 5 aylık ben gitmek istemiyorum çocuklar küçük hem hava çok sıcak kalabalık diye eşime güveniyorum ama çok düşünceleyim Bir yandan gitsin diyorum çok fedakar Bir eş ve baba Bir yanımda gitmesin diyor sizde nasıl durumlar

53 Cevaplar

0 oy
(50,982 puan) tarafından
evvelki sene abim ve arkadaşlarıyla erdeke gittiler 

bu sene de iki günlük abim gidecekmiş gel demis ben gezi vardi gidemedim sende gidemezsin dedim ☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(522 puan) tarafından
Gitmesin bnce. Anca beraber kanca beraber
0 oy
(715 puan) tarafından

Öyle bir durum mümlün olsa ben tek gideyim rahat rahat oh ne güzel tatil yaparım :D 

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kesinlikle istediği yere istediği kişiyle gidebilir. 
0 oy
tarafından
Tatile derken. Otele falan mı??
(2,213 puan) tarafından
Evet denize gideckler
tarafından
Arkadaşlari ile sanirim yani bence gerek yok.
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Her sene beraber gidiyoruz bu senede beraber gideceğiz 

Ben tek göndermem ben gidemiyorsam o da gitmemeli karar veririz yakın bi yere bi kac günlüğüne gider geliriz en kotu
0 oy
(261 puan) tarafından
Şimdi bu zmanda no no no 5 altı yıl önce olsaydı belki ama şimdi babama bile güvenmem olmz gidemez 
0 oy
(124 puan) tarafından
Göndermem.

Ben nereye o oraya o nereye ben oraya 
0 oy
(12,753 puan) tarafından
Gönderdim hem de Viyana' ya

Yine olsun yine yollarım. Dünyaya bir kez geliyor fırsat varken gezsin. Yapacak olan burnumun dibinde de yapar. 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Gönderirim de o gitmez. Ben ailemin yanına gideceğim taşınma olayları var mesela. Tek giderim diyorum yok ben de gelcem diyor. Dibimden ayrılmaz. Bazen gına geliyor keşke gitse bir yerlere diyorum 
0 oy
(3,934 puan) tarafından
Tatil derken havuzlu denizli tatil mi?

Niye birakiyorsun kiz sen de git. Hep beraber gidin. E o gidecek sen evde cocuklarla basbasa daha mi guzel olacak sanki. 5 aylik bebek tam tatillik zaten, 3 yas cocuk da biraz akillanmaya baslamistir. Otobusle gidilecekse yol coook uzunsa bilemem tabi de.

Adam keyif yapacak sen evde cocuklarla bunalmaca, olur mu oyle sey. 
0 oy
(310 puan) tarafından
Benim iki çocuğum var demen dikkatimi çekti eşiniz ikinci evliliğiniz mi yoksa ikinizinmi eğer ikinizin ise yani ben olsam izin vermem herkesin dinlenmeye hakkı var 
0 oy
(808 puan) tarafından

Tabiki göndermem ya hep ya hiç :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 413 göst.
26 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 596 göst.
0 oy
40 cevap 654 göst.
11 Kasım 2021 Aile kategorisinde 01Yarali01 (2 puan) tarafından soruldu