0 oy
235 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar esımle abısı bı kıyma makınası aldı basa bela oldu yemınle gelen gıdenın haddı hesabı yok onlara çay kahve ver bıde köyde kalır gınlerce ne bayram yasarız ne bisey en çok enayı esım bekler basında abısı karısını gezdırıp gerı gelır bu hıc ayrlmaz basından  çocuklar skldı dıye bende gitmek köye gitmez olaydım  bıtmıyo bulasık sularda yok köyde kova Kova su tasıdık çocuklara bakanda yok köyde büssürü köpek var korkuyorum çocuklar çıkıp kacıyolar küçükler daha ama bugın ne geldıyse aklına saat3 te aradı gelıyorum dedı hazr ol hazrlandık daha saat kaç olmuş gelecek bıktım yemınle 

1 cevap

0 oy
(1,279 puan) tarafından
9 gün kalıyoruz her bayram bizimde sorunumuz aileme gelince 1 gece kalmamak için kayinbabam neler diyo eşime çabuk gelin diye her bayram anneme gelince zehir olur
(1,279 puan) tarafından
Gorumcemin eşi tam aranan erkek modeli
(869 puan) tarafından
Eşin neden örnek almıyor acaba sen söyle senin kızın niye geliyor ya diye
(1,279 puan) tarafından
Canım bak olanları anlatym mı bu bayram
Koydeyken yan köye arkadaşlarımızin yanına gittik biz gidince kayinbabam  ne işi var onların orda sakın yemek ayirmayin yemeyecekler demiş bu 1
Geldiğimizde eşim arabayı vurdu tamponu düştü inşallah araban tamamen paramparça olur dedi bu 2
Bu sabah ben yanlışlıkla görmeden civcive bastım ölecek diye etmediği kufur etmediği hakaretler kalmadı kaynanamda sus artık dedi diye onada vurmuş civcivde ölmedi zehir etti son günümüzü kabus gibi bayram her bayram birine zehir ediyo
(869 puan) tarafından
Eşin işte buna niye müsaade ediyor kendinize bu işkenceyi niye yapıyorsunuz
(1,279 puan) tarafından
Ah bir anlasam canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 519 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 776 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu