0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gider misiniz evde kaos varmış gibi sürat assa ben her seferinde geliyorum böyle yapıyorlar ama gidince de arıyor annem sürekli gelince senede iki gün tahammül edemiyor geçen gelince çörek börek yaparım falan demişti ben küçük çocuğum olunca yapamiyorum şimdi de toplayıversem sen yapar mısın orda diyor orda gelince şunu yapalım falan diyor gelince sürat aşıp bana geldiğimde diken üstünde hiiissettirip birde suçlu benmişim gibi davranıyorlar 

5 Cevaplar

0 oy
(1,419 puan) tarafından
Rahatsızlığını annene dile getir canım. Hem çağırıyorsun hem gelince de burnumuzdan getiriyorsun diye.
tarafından
Gidecem bugün zaten orda sevgi gösterisi yapıyor bura gelince surat aşıyor burnumdan geliyor geldiğime
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ailem bana ve oğluma  öyle davransa ben gitmezdim birdaha. 
0 oy
(15,419 puan) tarafından
Ben böyle bir durum yaşasam yatıya falan gitmem. Evlendikten sonra el gibi hissettiriyor bazı aileler. El gibi hissettiren eve el gibi gider gelirim. 
tarafından
Bende arayıp sormam bir daha
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Bizimkilerde aynı canım ben artık gitmeme kararı aldım 
tarafından
Eee bayramlarda ne yapıyorsun arayıp soruyor musun sonra
(3,398 puan) tarafından
Yok ne eşimin tarafını ararım ne kendi tarafımı ararim hepsi aynı
0 oy
(994 puan) tarafından
Mesafe en iyisi canım telefonda Allah aşkına gelseydin çocuğu görmedik ah görmedik vah tanımadı gittim noldu burnumdan geldi o yüzden artık kimseye yatılı gitmiyorum uzak olana hiç gitmiyorum çağırdıkları zaman geldiğimde yaptıklarını hatırlatıyorum çok özleyen bize gelsin diyorum tabiki gelmiyorlar telefonda hoş beş iyi 
tarafından
Telefonla arıyor musun peki
(994 puan) tarafından
Evet canım sadece telefonda iyiler

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 291 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 362 göst.
23 Nisan 2023 Aile kategorisinde Syma (726 puan) tarafından soruldu
0 oy