0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin amcasının oğlunun evini tutacaktik 1 +1 depozito bile istemiş 12.000 TL ulan mecbur olmasak skş tepis o evimi tutarız eşimin zoruna gitmiş adam ağlamamak için zor duruyo

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tutmayın asla 
tarafından
Yok eşim tutmaz zaten
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Kesinlikle tutmayın  bence 
0 oy
tarafından

Bizde kiracıyız. Birkaç yıl içinde ev sahibi olma planlarımız var ama olur mu bilmiyorum. 

Şuan kiram uygun ama çıkın denilen an da iki katına bile bulamam. Psikolojik arayış da cabası..

Aileden gelmedikçe de ev sahibi olmak çok zor gerçekten. 
tarafından
Bu kadar mı olur ya bu kadar mı aklım almiyo mezara götürecekler heralde
0 oy
(3,046 puan) tarafından
Tutma canım. Başka ülkedeyim arkadaşımın eşi ev tutmaya çalışıyordu. Amcasının oğlu yardımcı olayım diyip kirayı ekstra yüksek söylemiş karını almak için vs. Tutmadilar, iyi de yaptılar 
tarafından
Bu kadar serfsz olunmaz ama bide akraba olucaklar ne gelirse akrabadan gelir diye boşuna soylememisler
(3,046 puan) tarafından
Aynen öyle. En ihtiyac olduğu zamanda olana bak. Biz hemen bizim eyalete çağırdık evi tuttular ve girdiler az maliyete daha büyük ev ve ne minnet gerekli ne başka şey. İnsanlar çıkar düşünür olmuş
tarafından
Elim yabancının evinde oturuyorum 3 +1 inan 2 balkonlu evet eski ev ama o kadar rahat ferah ki biz doğalgaz ve ev yeni diye istedik yoksa burası saray gibi
0 oy
(14,407 puan) tarafından
1+1 12 bin mi Hamgş şehir öyle 
tarafından
Depozito 6 bin 6. Bin kira . İstanbul ya eşimin amcasının oğlu işte srfsiz ya
(5,471 puan) tarafından
Ankara'da bir artı birler 12-15 bin arası. Eskişehirde de öyle. 6 bin kira istanbulda iyi bence
tarafından
Kira dan dolayı değil ama adamın hal hareketlrri böyle yüksekten konuşması ona kırıldık .
(5,471 puan) tarafından
Ama başlığı para üzerinden açmışsınız?
(5,471 puan) tarafından
Ayrıca postun içeriğinde de sadece paradan bahsetmişsiniz. Buna benzer bir post geçen gün de açıldı. Oraya da aynı şeyi söyledim. İnsanlar buralara milyon liralar bağlıyor. Kiralar neden bu kadar yüksek sorusu yerine satılık evler neden bu kadar pahalı sorusu sorulmalı
tarafından
Şöyle iki evi var arabaları var yani paragöz işte :) ne diyim bide içerik de yazdım ya eşimi kucumsemis
(5,471 puan) tarafından
Hanımefendi insanların birikiminin olması paragözlük mü oluyor anlamadım ben. Biraz kedi ciğer meselesi gibi sanki bu
tarafından
Siz hiç darlık çektiniz mi ? Bence hiç cekmemissiniz eşim kiralari aksatmaz zamanında öder çalışır vs yani başkasının malında niye gözüm olsun müslümanız ya hani bu onun akrabası iyilik yapmasın mi evine bir çivi bile Çakmam kırmam dokmem yani. Hadi 7 bin olsun ben adamın hal hareketlerine sinir oldum bide depozito konusuna
(5,471 puan) tarafından
Hanımefendi ben paragöz konusuna takıldım. Siz istemez miydiniz mesela eviniz arabanız olsun? İmkanınız olsa almaz mıydınız?
tarafından
Ya ne alaka paragöz işte basbayağı benim evim 2 kira evim de olsa ben tanıdıktan depozito almam üsten konuşmam .küçümsemem konu sadcee paragöz olması da değil hala para diyorsunuz
(5,471 puan) tarafından
:)) konuşma olayına birşey demedim bakın orda haklısınız birşey diyemem. Ben parası olan herkese bu sitede öcü gözüyle bakılması olayına kızıyorum.
tarafından
Bide yargılıyor eşimi kazanamıyor San yanıma gel asgari ücrete diyor mal herif zaten asgari ücret alsa hiç kazanamaz . Böyle zenginlere kızıyorum ben yoksa herkesin evi arabası olsa keşke .
(5,471 puan) tarafından
Allah size de en güzellerinden nasip etsin inşallah.
tarafından
Teşekkür ederim sağolun. Ben depremden sonra ev hevesim falan kalmadı ama sobadan ve ve rutubet olmasından bikmistim nasip olmadı . Allah isteyen herkese hayırlı güzel depreme dayanıklı ev nasip etsin
(5,471 puan) tarafından
Allah bir daha göstermesin o günleri inşallah. En iyisi kendi yaptığın evde oturmak. Allah nasip etsin inşallah
0 oy
(4,402 puan) tarafından
Yanlış anlamadıysam 6 bin kira istemiş depozito ile birlikte 12 bin denilmiş bence şu zamanda 6 bin kira İstanbul'da ki evlerin yanında çokta değil 
(5,471 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
tarafından
Akraba ama durumu gayet iyi sadece sorun para değil ki hal hareketleri seni küçük görmesi vs
0 oy
tarafından
Bu zamanda kardeş kardeşe aynı şeyi yapıyor yani bence çok takılmasın kuzeninin bunu yapmasına ha tutmaz o evi olur biter yarın Allah korusun bi aksilik olur kirayı ödeyemez bu defa evden çıkarmaya kadar gider 
tarafından
Tutmadik . Valla yapar bu zalimler
0 oy
(993 puan) tarafından
Hangi sehir 
tarafından
Esenyurt İstanbul canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy