0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (940 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Adı  tatil olup içi hamallıktan başka birşey olmayan şeye ne diyoruz..?  TATILLLL

Istanbul dışında bir yerde kayinpederimgil ve biz olarak ev kiraladık.  12 bin 6 günlük.

Tüm yeme içme masrafları ortak 

Kıra ortak 

Neyse geldik mangal yapılır dışarıda yenilir ne bileyim 

Hergun ev yemeği pişiriyoruz geldiğimiz yerde bulaşık makinası yok bulaşıkları elde yıka hergun evi sil supur kahvaltı hazırla onun Bulaşigi. 

Arada denize git onun çamaşırı 7 kişilik koca dev kadro ve hammallik. 

Eşim denize gidiyor geliyor yatıyor diyorum o kadar parayı boşa baydın bir daha beni getirme ben tatilden çok iş yapıp yoruluyorum.  Bir daha öldürsen gelmem dedim.

Ne baş başa gezme var 

Ne kârı koca ilişkisi var

Sürekli etek gömlek rahat hiyinme yok 

Herkes eti püf

Şimdi de kaynanam siz evde baş başa kalın vakit gecirin biz gezmeye gidiyoruz gelmek isterseniz de gelrsiniz dedi.

Eşim yattı uyudu kızım uyudu

Tövbeler olsun daha gelirsem

35 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tatil anlayışım 5 yıldızlı otelde, tatil köyünde kalmak.

Villa kiralanan tatilleri asla tatil olarak görmüyorum. Yemek bulaşık düşünerek tatil mi olur. İster 2 ol, ister 10 ol. 

Tatil dediğin ultra her şey dahil otelde olur. Kim ne derse desiiin
(940 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
(3,934 puan) tarafından
Aynen, oylesi ev degistirip yasamaya devam etmek oluyor.
-Reklam-
+1 oy
(14,168 puan) tarafından
Tatil dediğin oteldir kahvaltı derdi yok yemek derdi yok temizlik derdi yok biz geçen sene gittik 1 hafta boyunca iş güç yapmadan gezdik denize havuza girdik yemeğimizi yedik benim için tatil budur senin yaşadığın değil valla Allah yardımcın olsun tatil diye gitmişsin ama daha çok yorulup geri döneceksin belli. Neden hep birlikte gittiniz onu anlamadım.
(940 puan) tarafından
Eşim tek başına o kadar para veremez diye hesldar yada kaynak yakmayı seviyorlar
0 oy
(2,241 puan) tarafından
7 kişilik tatile gitmek nedir en iyi ben bilirim kayınvalidemlerle birlik dururken hep beraber tatile giderdik her sene ben eşimle hiç baş başa gidememiştim tatile Allah'a şükür evleri ayırdık rahatız kim ne isterse öyle yapıyor . Bende hep eşimle gezmek isterdim senelik izini hep ailesi ile geçiyordu o yüzden söyle eşine biraz da 2 3 gün siz baş başa tatil yapın
(940 puan) tarafından
Diyorum ama nafile
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Tatil anlayışım tamamen otelden ibaret. Zaten tatil haricinde bütün evde ev işi yemekti, bulaşıktı, çamaşırdı. O yüzden otele gidip sadece deniz kum güneş tercihim. Öyle kalabalık ev kiralama taraftarı değilim kiralasak bile ailecek gideriz sadece. Diğer türlü rahat edemem. Bu sene arkadaşlarla gittik denizde eşimin arkadaşının yanında bikini ile durmaktan rahatsız oldum. O yüzden ailecek her zaman tercihim. 
(940 puan) tarafından
Bencede öyle yani otel gibi kullanailmqyacaksa Hiç birşey bi anlamı yok
(2,734 puan) tarafından
Bir daha kabul etmezsin canım.
0 oy
(687 puan) tarafından
Biz eşim ben ve oğlum villa kiralamıştık, yemek yaptım kahvaltı hazırladım bulaşık yıkadım ama zor gelmedi çünkü 3 kişiyiz , 7 kişi gitmek nedir sürekli hizmet yani çok zor. Kendi anne babam eşim ve oğlumla da gittiğimiz oldu onda da annem sağolsun hem yemeklerimizi yaptı hep hem oğluma baktı. Birbirine yardımcı olmayan insanlara ayar oluyorum . Böyle bir tatile bencede bidaha gitmeyin 
(940 puan) tarafından
Adi tatil işte bacı içi hamallık saçma sapan yaa
0 oy
(2,416 puan) tarafından
İşkence olmuş resmen size. Hamileyken gittim. eşim ben ve kızım villa kiraladik biz çok guzel ve çok rahattık açıkçası. Evet yemektir camasirdir kendimize aitti ama hiç zorlanmadim ben zaten 3 kişiyiz. Mangal  felan yaktık o gün eşime aitti mesela herşey. Onun dışında kolay pratik şeyler yedik. Hazır pizza aldık mesela onu pişirdim, spagetti çok severler onu yaptım yani öyleydi bizim için. Çamaşırları çok kirli olmadığı için hep kısa programa attım gece astım sabahina topladim ama gündüzleri hiç evde durmamistik hep gezdik, akşamları da evde ısıtmalı havuza girmiştik.
(940 puan) tarafından
Baş başa olsak bende öyle yaparım ama malesef
0 oy
(11,636 puan) tarafından
eğer yalnız olacaksak ev tatiline okeyim ama kalabalıkta sevmiyorum, tatil olmuyor o. 
(940 puan) tarafından
Gerçekten olmuyormuş bit kez daha gördüm
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Valla bizde tatil diye birşey yok bayramdan bayrama köye geliriz bı annem bı kaynanamlqr arada iyice yoruluyoruz birde iki bayramdır görümcem çıktı işi erken başlıyor otobüse götür saatine yetiştir bu bayram bi akşam yatabildim annemlerde 
(940 puan) tarafından
Bence benim duurmu sa tatil sayılmaz
(6,798 puan) tarafından
Valla tatil yapanlara imreniyorum ben :D
0 oy
tarafından
Aileler ile gidince öyle oluyor. Eşimin ailesı ile gitmiştik yalnız uzaklaşalım dedım ayıp olur dedı e ben ne dıye geldim bir daha da gitmedim 
(940 puan) tarafından
En mantiklisi
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Yani tatile gidiyorsun ne diye kayın babanlarla.godiyon koca bir ma.llik.kusura bakma , dün pikniğe gittik 1,5 saatlik yol du eşim e sabah hadi kalk erkenden gidelim deidm gozunu açar açmaz annemde gelsin mi dedi ne alaka ya biz ailecek gidemeyecek miyiz bir yere o.ne öyle dedim şaka dedimsnra annem de çokta ister ya senle gitmeyi dedi amann isterse bozulsun kırılsın keyfime bakacagim yerde bide onun saçma muhabbet ini.cekemem.
(44 puan) tarafından
Seninki ile benimki kardeş galiba termale gidelim diyorum senelerdir tuttu geçen anasinin yanında sende gel dedi sonra durdu durdu abi sizde gelin dedi adamı girtlaklamamak için zor tutuyorum
(3,072 puan) tarafından
Benimkide aynı işte vallahi ama artık bir gür biraktirdim bu huyunu
(940 puan) tarafından
Eşim sağolsun ne kusuru bacı doğrular
0 oy
(4,813 puan) tarafından
Ayy kaynana kaynatayla felan ne ısım var evımde oturur kafama göre gıyınırım en azından. Gecen sene ailecek gittik bana tstil olmadı 2 bebekle ama kızım eglendı ve en azından evımdekı gıbıydım ben de.
(940 puan) tarafından
Bende artık böyle düşünüyorum
0 oy
(28,811 puan) tarafından

Arkadaş tatil dediğin cocugun eşinle olandir sülale ile tatile değil hizmet etmeye gidilir genelde

0 oy
(5,349 puan) tarafından

Tatil anlayışım çocuk yoksa otel fakat kızım 20 aylık ve kalabalık sevmiyor annesi gibi o nedenle villa kiraladık eşim iş yaptırmaz yemeği dışarıdan söyler. E havuz bize özel oh mis kızımla bahçede oynamak sessiz sakin şimdilik tatil anlayışım bu :)

(14,407 puan) tarafından
Bizim de bu :)
Herkes bulaşık yemek  olarak bakmış ama oturup da kuru fasülye pilav pişmiyorsun düdüklü tencere yıkamıyorsun  :))
(5,349 puan) tarafından
Otel havuzlarına envai insan giriyor asla ne kendim girerim ne eşimi ne çocuklarımı sokarım. Mutlaka hastalık geliyor. Sabah kahvaltı saatini kaçırma akşam yemeğine koş.  Açık büfe insanlar tabak tabak ellerinde. E gürültü saçma sapan müzikler baş ağrısı.
(3,027 puan) tarafından
Bizde kiraladık bakalım ilk defa Çarşamba gidiyoruz. 4 çocukla en mantıklısı havuzlu villa geldi. Çok yakınında marketler varmış yani öyle yemekle uğraşacağımı düşünmüyorum basit şeyler alırız yeriz.kahvalto zaten eşimden sorulur. İnşallah güzel gecer. Sadece bize ait havuz için tercih ettik. Bide dediğiniz gibi otelde herşeyin bi saati var bende ona gelemiyorum havuzun bile kapanma saati var
0 oy
(3,892 puan) tarafından
Canım 6 kişi tatile gitmiş senide yardımcı olarak yanlarına almışlar, malesef.
0 oy
(5,325 puan) tarafından
Tatil yapacaksam hersey dahil 4-5 yildizli otele giduyorum. Yoksa gitmiyorum. Denize cok yakiniz gunubirlik bile gitmiyorum. Bence rezillikten baska bisey degil o sekil. 

Benim tatil anlayisim yiyip -icip ,istedigin saatte uyuyup,istedigin saatte uyanmak. İstedigin kiyafetleri giyip ozgurce gezebilmek. 

Esim de sizin aileniz gibi ev kiralayip gidelim falan dedi hep beraber. Oldu dedim beni hizmetci gibi kullanacaksiniz hemde sizinkilerin yaninda bikini/mayo giyip denize giremem oyle tatil mi olur dedim. Hic gitmem daha iyi dedim. Bidaha konusu acilmmadi bile.  Otelimize gider geliriz.
0 oy
(17,123 puan) tarafından
7 kişilik tatil mi ortak danaya girer gibi yedi kişi ortak tatile mı girilir baştan hata yapmışsınız herkes bütçesine göre kendi tatilini kendi yapmalı açıkçası ben tatil yapacak olsam kendi anne babamı bile istemezdim yanımda 
0 oy
tarafından
Bu şekilde 4 kişi gittik eşim, ben,  kardeşim ve eşimin yeğeni 3 günlük termal ev kiraladık. Her şey bize aitti kendimiz yedik kendimiz içtik. Eşim de dahil herkes birbirine yemek yapmaya, temizliğe vs yardım ettiği halde hicbri şey anlamadık. Sonuç olarak bir daaha olmaz boyle  bu tatil falan değil sadece mekan değişikliği oluyor ha evinde yemiş icmissin ya burada çok gereksiz dedik.  Geçen sene tatil planı yaparken sadece eşim ben ve kızım villa kiralasak mi rahat rahat yüzer eğlenir giyiniriz muhabbeti oldu eşim hemen o eskiyi hatırlattı hayır dedi otel ayarladı.  Her şey dahil otel  olmadıktan sonra her türlüsü rezilliktir ve tatil denilmez. Geçen sene bunu net olarak anladım içeceğim Türk kahvesi bile ayağıma gelince işte tatil budur dedim resmen 
0 oy
(14,695 puan) tarafından
biz 2 sene üst üste çadır kampı yaptık 2 de görümcem vardı ben açıkcası zorsunmam zaten ne yediysek onlar da aynısını yedi haklarını yiyemem yardım da ettiler sağolsunlar kızıma da baktılar gayet güzel geçmişti bu sene gidemeyiz zaten seneye nasip olursa çadır yerine ev kiralamayı düşünüyoruz pratik yemekler felan yaparım görümceler olur mu bilmem ama eşimle çocuklarımla bile pratik yapıyorum yani 

seninki tatil olmamış maalesef 
0 oy
(18,888 puan) tarafından
Haklısın valla. 
0 oy
(2,552 puan) tarafından
Herşey dahil otel'e gitseydiniz daha az masraf olurdu bide kafa dinlerdin dışarıda yemek artık lükse giriyor eve verdiğin para kadar yemek parası da ödüyorsun boşa masraf 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde dertlerderya (3,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,160 göst.
0 oy
14 cevap 236 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.

405,805 soru