0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (932 puan) tarafından
Kızlar 3 4 gündür kızımın ateşi vardı ilk günden zaten götürmüştüm antibiyotik ve ateş düşürücü verdim dönüşümlü. Boğaz kızarıklığı ve kulak iltihabı varmış. 3.gün sonunda döküntüler oldu tekrar götürdüm. Alerji de olabilir döküntü de dendi. Alerji iğnesi yaptılar iyi geldi azaldı. Ama tam alerji demedi. Döküntü muhtemelen falan dedi. Şimdi de bakıyorum hep dalıyor kimseye gitmiyor sürekli meme istiyor. Oyuncakların önüne koyuyorum yine dalıyor. Ayakta da çok denge de durmuyor sanki. Lütfen başına gelen yazsın. Dün devlete gittim ondan önceki günde özele gittim aynı ilaçlara devam dedi. Herşeye kızıyor çığrıyor böyle değildi . 18 aylık.

3 Cevaplar

0 oy
(6,400 puan) tarafından
Kulak iltihabı olduğumda ben dayanamıyordum o çocuk nasıl dayansın canım ilaçlar fayda eder inşallah 
(932 puan) tarafından
Başka hastalıklar aklıma geliyor sürekli ağlıyorum
(6,400 puan) tarafından
Olsa dr anlardı senin ağlaman ona iyi gelmezki harap etme kendini kulak iltihabı cidden çok zor
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Öncelikle senin biraz sakin ilman lazim ve alerji ilaçları uyku sersemlik yapabilir korkma ve bizde çocuklarımız hasta oluyor ve defalarca hastanelerde yatırdım.iki çocuğumu da ama hiç bu kadar yipranmadim yani anlayacagin stres yapma normaldir ve iki yaş sendromu vardır çocuklar biraz hircinlasirlar benim oglanda bir buçukta başladı sendrom hala devam ediyor işte bebeğine iyi bak sen onslce sakjnles çocuktur hastadır gerilir de ağlarda uyumazda temek de yemeyebilir anneyiz üzülüyoruz ama bu doğanın kanunu iste
(932 puan) tarafından
Dalma ve ayakta denge de durmaması falan korkutuyor beni hiç böyle hasta olmadı acaba diyorum havale geçirdi ben mi farketmedim yüksek ateş hasar mı bıraktı anlamıyorum ki
0 oy
tarafından
6.Hastalık olabilir mi ? Belirtilerine bakmanızı tavsiye ederim. 3-4 gün sürekli ateş olup, sonra ateş geçer ve döküntüler başlar. En tipik belirtisi budur.
(932 puan) tarafından
O döküntüleri vs kafama takmıyorum ama sürekli dalıyor çığrıyor denge de çok ayakta durmuyor onu kafa a takıyorum normal mi
tarafından
Bahsettiğim 6. Hastalıkta da bu tarz şeyler oluyor. Çocuk uyuyamıyor, tam dalıyor sonra bağırıyor falan.
Yani sizde 3-4 gün yüksek ateş akabinde döküntü olunca aklıma bu geldi nedense.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 133 göst.
0 oy
4 cevap 192 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ZagoylacigoOoo (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 191 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 431 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2801 (610 puan) tarafından soruldu