0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

Globber alamam cok pahali :) ama ne bileyim uzun sure kullanabileceği bisey olsun istiyorum marka model önerisinde bulunursaniz sevinirim teşekkür ederim 

13 Cevaplar

0 oy
(9,158 puan) tarafından
Marka bilmiyorum ama tek onerebilcegim parkta cocuklsrda gördüm 

Tutma yeri uzayanlar var ondan al büyüdükçe onuda uzatirsin uzun süre gider haaliyle
-Reklam-
0 oy
(6,659 puan) tarafından

Canım bizimki bunun ışıksız olanı kızım 1 buçuk yaşında aldık 4 yaşa 1 ay var hala kullanıyoruz 

image

(1,470 puan) tarafından
Biz bunu aldık Cok güzel ışıklı olanı
0 oy
(634 puan) tarafından

Bunun pembesi var canım kızımda çok seviyor. 3 buçuk yaşında 

image

(9,158 puan) tarafından
Ulaaa ben alirken kimse uyarmadı bu uzatma kısmını:(
Bizimki standart
(634 puan) tarafından
Işıkları da var harika benim bile süresim geliyor ahahaha
(17,144 puan) tarafından
Bende de bundan var gayet sağlam kullanışlı
(9,158 puan) tarafından
Parkta gördüm cocuklarda şu ayarinin yükselmesi boyuna uygun olması uzun süre kullanabilcegi anlamına gelir görünce çok uzulmustum
0 oy
(265 puan) tarafından
Kız dün bime geldi aldım ben 599tl hem ışıklı hem uzuyo :) bak bimlere vardır alırsın 
(726 puan) tarafından
Aklimda olsun bakayim canim sagol :) oldum olasi market indirimi kovalamayi beceremedim :)) esimde git yerinden al ugrasma diyor bir kere inat ettim gittim hamileydim seni ezerler hirpalarlar diye o da gelmek zorunda kaldı :)))
(265 puan) tarafından
Pek iyi olmuş aslında kendi gideydi ya seni yorana kadar :) ben aslında yükselen zekanın kitaplari felan geliyo ya onlar için bakarken gördüm benim kizda istiyodu komşunun kızında var bayram da da parası birikti onunla değerlendireyim dedim çok da iyi oldu hatta tek kişilik alezde geliyomustu ondan da aldım şuan benden iyisi yok :)))
0 oy
(12,758 puan) tarafından
Xıaomi bak ortlama
(726 puan) tarafından
Teşekkür ederim o marka scooter oldugunu bilmiyordum güvendiğim bir marka kendisi sagol canim :)
(12,758 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bizde globber var aldik doğum gününde,  tek çocuk iyisine binsin dedik  yorumlarida epey iyi.Mart ayindan beri toplasan 15 dk bindiremedik oyleyece duruyor, Eşime bisiklet alalım dedim :) bana diyor ki önce aldığımız scooter a binmesini öğretelim daha o kadar para veremem bu ne olacak diye adam haklı bende birsey demiyorum.Ben bunu alalim dedim üstüne birde kask dizlik dirseklik güvenlik koruma seti aldirmistim decathlondan ,onlari da hiç taktiramadim :))

Umudum belki seneye biner :)) 

39 aylik.
(12,241 puan) tarafından
O yuzden cocuga o kadar para vermemek lazim kanisindayim :)
(726 puan) tarafından
:)) ben önce görumcemin oglunun scooterine bindirdim baktim guzel egleniyor binecek öyle alalim dedim globber dedim esime de o parayi ona vermem dedi durdu :) normalde hic kismaz ama iste yarin hevesi kacar binmez falan üzülürüz o paraya baska bisey yapariz dedik artik birisinden görüp yine kullanmaz mi cocugun bizim akulu araba var koyde daha musait biner diye oraya götürdük ama hareket edince korkuyor inmek istiyo gecen komsunun oglu geldi bindi baya sonra ondan gordu benim oglan da bindi onlar gittikten sonra binmedi tabi:))
(1,340 puan) tarafından
Benim oglumda binmezdi 7 yasinda scooter biner oldu. O sene bisiklete biniyordu.bu seferde bisiklete binmiyor.Belli olmuyor ne zaman ne yapacaklari.
(3,896 puan) tarafından
Valla o dediğim 15 dk suredede başka çocukla birlikte bindi zaten.Aslinda beli binerse parka götürüyorum polen donemi bitsin diye onunda etkisi var diye düşünüyorum inşallah biner yoksa babası bir şey alırken bundan sonra bütçe yapabilir :))
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Globber demeye gelmiştim kişi :D çıkıyorum :D
(726 puan) tarafından
Ayağina saglik :) güle güle başka postta görüşmek üzere :)))
0 oy
(532 puan) tarafından
Bende tooyz dan aldım kızıma tutma yeri uzayıp kısalıyor 1 yaşındaki bebem içinde en kısa kolu kullanıyorum memnunum 800 civarı bişeydi 
(726 puan) tarafından
Sagol canim  umarim o detayi unutmam gidip sabit bisey almam :)
0 oy
(1,854 puan) tarafından

image

oğlumun scooterı rookie çok memnunuz. 

0 oy
(2,772 puan) tarafından
Arkadaşların attığı resimleden sarısı oğlumda pembesi kızımda var ışıklı çok güzel.

Tek sıkıntı direksiyon dönmüyor ilk etapta Zor oluyor 
0 oy
(142 puan) tarafından
Globber aldık, çok kaliteli diyecektim ama globber muadili ebebek scooter çıkarmış. Fiyatını bilmiyorum ama epey kopyalamışlar. Belki daha uygundur. 
0 oy
(767 puan) tarafından
Decathlon dan aldım geçen yıl çok memnunum renk plakları var istediğin renk yapabiliyorsun
(726 puan) tarafından
Fotografi varsa atabilir misin aksam orasi aklima geldi guzel kaliteli ürünler var izmire gitmem gerekiyor ya da internetten alicam yakin aslinda da suan gitmeye vaktim yok ya da tam model kodunu da verebilirsen bakarim
(767 puan) tarafından
Orada scooterler yaş yaş tek model var
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Dün kardeşim almış Bim'den doğum günü hediyesi diye. 5 6 aydır istiyordu. Hep sitedeki çocuklarınkini kullanıyordu. Gayet iyi kullanışlı bence.
(726 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 218 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
6 cevap 107 göst.
7 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Vuslat_vuslat (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.

405,888 soru

12,164,772 cevap

36,620 kullanıcı

...