0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,294 puan) tarafından

Bebeğin elbiseleri beşiği  puseti benim elbiselerim ve hasta bezim  tamam kızlar ben bir liste yaptım ama birde siz bakarmısinız bu listenin dışında  eksik varmı

image

3 Cevaplar

0 oy
(14,695 puan) tarafından
hastane için değil dimi bu 

bebek için havlu pişik önleyici krem 

ağız mendili serum fizyolojik ben ekstra bide hamak aldım bunlara ek 

ya puset örtüsü çok gerekli mi acaba minderli satılıypr da müslin örtü aldım onu örtsem nası olur 
(2,203 puan) tarafından
Aklıma gelmedi canım geri kalanlar bunlarsa hayır yok başka bişey
(14,695 puan) tarafından
müslin şuan hava çok sıcak diye aldım gece de üstünü örterim isilik olmaz
(1,294 puan) tarafından
Aynen kuzum bende öyle düsündüm
(2,203 puan) tarafından
Kızlar valla bebeğim Ocak doğumlu ben o zaman da sadece muslin kullandım çok sıcak sevmiyor da kendisi
(1,294 puan) tarafından
Benimkiler hep  yaz eylül  ağustos temmuz  doğumlular☺️
-Reklam-
0 oy
(4,467 puan) tarafından
Bebek için vücut nemlendiricisi, pişik kremi, müslin bez bence çok işe yarıyor 3-5 tane al,  kendine lansinoh göğüs yaraları için krem. Süt torbası aldıysan sütünün bol olacağını tecrübe etmişsin sanırım. Sağıp dondurduğun sütleri vermek için biberon. Ateş ölçer mutlaka. Aklıma gelen bunlar. 
(1,294 puan) tarafından
3. Çocuğum olacak kuzum sütüm  anca 6 ay oluyor mama destekli büyüdü iki oğlum ama bir ümit belki bunda olur☺️ Müslim bez aldım canım pişik kremide var diğerlerini yazayım listeye
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Banyo süngeri,pişik kremi,bebek yağı , nemlendirici,lansinoh,biberon ,emzik,biberon temizleyicileri,serum fizyolojik,bebek temizleme pamuğu aklıma bunlar geldi simdilik
(1,294 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum bunlarda ekleyim
(2,546 puan) tarafından
Rica ederim tabi bı uyku arkadaşı ,dönence bunlarda lazım aklıma eserde unutmassam yazarim:))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 820 göst.
11 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
8 cevap 163 göst.
8 Ekim 2021 Aile kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu

405,753 soru

12,159,267 cevap

36,600 kullanıcı