0 oy
907 göst.
Diğer kategorisinde (2,922 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar eltimle komsuyuz

normalde kizini sürekli bana göndermez

ama özelikle misafirim geldiği zaman gönderiyor

bilerek ve geldiğinde hiç durmuyor yaramazlık yapıyor 

benim zati kaçtane çocuğum var gelen misafirin de çocuğu var sürekli gönderiyor 

bazen bişey demek istemiyorum ama iyice çok beli ediyor 

benim çocuklarım kimse yoken bile gittiklerinde kaynim olmak üzere çocuklarımı hemen getirir 

İnsanın kafası kaldırmıyor bide çocuğu laf taşıyor

geldiği zaman konuşma dinliyor insanların ağzına bakar  
bidaha gelirse gelme dıyecem misafirim gitsin sonra gel dıyecem annen gelirse annele gel

ben mutfaktayken çocukları toplayıp yatak odasına götürüyor

öyle desem eltim yanlış anlarmı siz olsanız bide eltimle kusuz konusmuyoruz

yine gönderiyor sırf ki gelen misafir bidaha geldiğine pişman olsun 

misafirimin gelmesini bile istemiyor bu kadin

23 Cevaplar

+1 oy
(2,922 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Çokmu uzun yazmısım kimse yorum yapmıyor
-Reklam-
+1 oy
(18,452 puan) tarafından
Kus oldugunuz halde göndermesi abes. Senin gönderip onun çocuğundan şikayet etmen daha da abes . Madem istemiyorsun eltinin cocigunu. Sen de gondermemelisin 
(2,922 puan) tarafından
Ay ben göndermedim abes cocugum kendisi gitmiş abes ve gittiği gibi getirdi abes benimki bi kere giti abes kendisi sürekli gonderiyir abes misafirim varken abes
(18,452 puan) tarafından
Hoşuna gitmeyen yorumu dalgaya alman daha da abes
(2,922 puan) tarafından
Hoşuma gitmiyor değil sen postu mu düzgün okuyamadım galibaa
(11,067 puan) tarafından
Gayet düzgün okuduk canım o çocuğunu gönderiyor , ee sende gönderiyorsun? Eee sonuç. İstemiyorsan yollamayacaksın sende
(18,452 puan) tarafından
Düzgün okudum. Fikrim böyle.
(18,452 puan) tarafından
Arkadaş da bana katiliyo demek ki tek böyle düşünen ben degilim
(11,067 puan) tarafından
Tek değilsin yazmadan edemedim. Göndermesini istemiyorsan önce kendin göndermeyeceksin yavaş yavaş ayağını keseceksin. Zaten küssünüz çocuk yollamak ne
(3,552 puan) tarafından
Zati eltinle küsmüşsünüz zati ne diye çocuk yolluyorsunuz birbirinize zati. Madem küsüştünüz o zaman çocuğa da söyle misafirim var ev kalabalık diye zati.
(18,452 puan) tarafından
Merve ya güldürdün beni ahdbshdhhdsh Allah seni zati ahshdhdhd
(12,570 puan) tarafından
Miray abes ne demek biliyor musun ? Tuhaf. Tuhaf demiş kadın ve evet küs insana çocuk yollanması bu kadar iletişimde olunması Tuhaf.
(3,552 puan) tarafından
Bi yorumun altında kendince destek olsunlar diye yorumun altına gelin bakın demiş ben de merak ettim. Linkinciğim ne yapayım duramadım ☺
(9,726 puan) tarafından
Biri de çıkıp dememiş ki birbirleriye küs olan eltiler kendilerine gelen misafirden nasıl haberdar oluyor :Djdj
(18,452 puan) tarafından
Kız nerde yazmış hiç haberim yok Merve . Honey komşular heralde. Eltisi devamlı bunun evini gozetliyor olabilir ben öyle anladım abdhdhdh

Nagiş sağol dostum . Arkadaş kendince telgraf çekmiş benim abes kelimesiyle agsgsgdhd inşallah bu sefer espriyi anlamıştır STOP
(2,922 puan) tarafından
Kızlar buraya bakın  ben eltimle alt üst otuyoruz biz iyiyken benim çocuğum bikere giti ve hemen getirmişti çocuk geliyorsa neden misafir varken gönderiyor  herkes kendini benim yerime konuşup öyle düşünün bence
(2,922 puan) tarafından
Benim size buraya çağırmaya amacim destek olmanız için değil yani ya soruyu benle yanlış anlatmışım yada arkadaşmi yanlış anlamış bunun için ben tartışacak münakaşaya girecek değilim  yani
(18,452 puan) tarafından
Sen sorunda benim çocuğum aramız iyiyken 1 kere gitti dememissin. Benim çocuklarım da gittiğinde kaynım getirir demissin. Biz de burdan anlattigin kadarini anlıyoruz. Öyle deseydin ona göre cevap yazardım ben de.

Neyse hayırlısı artik
(2,922 puan) tarafından
Tm cnm Linkin boşver
+1 oy
tarafından
Büyükler küs diye çocukları da aynı kefeye koymayın evet misafirin varken gelip yaramazlık yapması rahatsız edebilir seni ama diyorsun ya benim çocuklar da gider oraya ben göndermiyorum diye belki onun da kızı annesinden habersiz geliyordur ha istemiyorsanız da misafiriniz geldiği zaman çocuğa söylersin sonra gel diye bunun ayıbı yok 
(2,922 puan) tarafından
Aynı kafeye koymuyorum ben çocukları hiç salmam yani benjm 3tane onunki bıtane ben göndermem göndersem de evi batacak diye odu kopar yani onun kızı normalde gelmez misafir varken özelikle gelir ve ozaman beni hiç dinlemez
(8,028 puan) tarafından
Evet ya büyükler arasındaki sorun neden çocuklara yansıtılıyor ki. Ki çocuk da daha 6 yaşındaymış. Ben de anlatım tarzına göre baya büyük sandım
0 oy
(838 puan) tarafından
Hıc sorma bende de var karsı komşum hemde öyle sorumsuz eltı 4aylık gebeyım bırgun yemek yapıp getırmedı cagırmadı  kızınıda gönderiyor senın dedıgın gıbı bırı olduğu zamnlar
(838 puan) tarafından
Bızımkının kızı daha 4yasında ama ayıp ya vşlhı
(838 puan) tarafından
Alma eve kız sende gönder cocukşarını oraya
(2,922 puan) tarafından
Kabul etmez ya evimi batirilar diye gitseler de geliyor geri hemen
(2,922 puan) tarafından
Bizimkinin yaşı 6 yas
(838 puan) tarafından
Aynen benomkılede kovuyor hep uyuzlar
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Yoo ben olsam gönderirim eltimede Msj atarım evde misafir var sonra birlikte gelirsiniz diye 
(2,922 puan) tarafından
Bencede mantıklı böylede ayıp olmazmi
(6,048 puan) tarafından
Ay niye ayıp olsun ayrıca oluyorsada olsun kız kendini düşün boşver diğer herkesi
(2,922 puan) tarafından
Bencede ya kendilerini uyanık sanıyor
0 oy
(611 puan) tarafından
Kadın senle küs ise ne diye yolluyor ki Allah Allah ben olsam dediğin gibi yapardım bı dahakine annenle gel bide senin yatak odana girmesine izin verme ayıp yaa senin özel alanın o sert bir dille uyar bence 
(2,922 puan) tarafından
Öyle yapacam zaten
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Oylayın kızlar beni postum yukarı çıksın :) 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Gönder gelme sonra gel dersin eltine de msj at canm misafirim var çocuk sonra gelsin dersin anlasın 
(2,922 puan) tarafından
Kusuz konusmuyoruz eltimle
(47 puan) tarafından
Hem kussun hemde ayip olur diyorsun kimse kusura bakmasın en nefret ettiğim şey azıcık özel alaniniz olsun
0 oy
tarafından
Bende eltimle.kusum ama çocuklarını asla evime sokmuyorum hiç biriylede konusmam
(2,922 puan) tarafından
En iyisi kafan rahat
tarafından
Konusmadigim kişinin çocuğunun evimde işi yok
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Açık açık soyleyeceksin ha pat soyleme dolaylı yoldan tatlı dille söyle canım ama açık ve net ol sadece ses tonun yüksek olmasin
(2,922 puan) tarafından
Tm canım
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Yerinde olsam asla kabul etmem annesiyle berarber gelsin yada hic gelmesin
(2,922 puan) tarafından
Etmim dimi bidaha gelirse geri gönderecem
0 oy
(305 puan) tarafından
Aman boş ver kendine ediyor laf sana gelmes ona gelir sende söyle bak çocuklarım ne kadar akıllı 
(2,922 puan) tarafından
Kız bu kadının amacı var ne dir bilmiyorum
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Eltim alt katımda oturuyor canım 

Bizim biraz farklı  bir durum 

Kızı 4 yaşında benim oğlumda 18 aylık doğduğu günden beri bilerek vurur kasitlica durduk yere 

Aynı ortama çok sokmam denk gelince de çocuğumu alır evime giderim  ( kaynanam da bu apartmanda) 

Ben yüzüne kusura bakma kızın sürekli vuruyor istemiyorum aynı ortama girsinler dedim 

Alınırsa alınır 

Mesela bugün kaynanam eltimin kızını parka götürmüş orda denk geldik oğlumu sallamak istedi için vermedim ne olur ne olmaz biri 4 biri 18 aylık ve oğlum tutunmuyor salıncakta 

Sallamak için ortalığı yıktı evde kardeşin var onu salla sen dedim kaynanam da bozuldu ama umrumda bile değil 
(2,922 puan) tarafından
Bazen öyle olmasan seni saf sanıyorlar gençten alınan an alinsin
0 oy
(416 puan) tarafından
Valla hiç ayıp falan dinlemem misafirim var gelecekseniz birlikte gelin misafir varken ilgilenemiyorum derim
(2,922 puan) tarafından
Öyle dıyecem zâten
0 oy
(236 puan) tarafından
Küssünüz gelme desem ayıp olur mu diyorsun. Gercekten sen de tuhafsın zaten küssün çocuğu da zırt pırt gelmesin bunu söylemenin nesi ayıp? Yalnız sen de çocuğunu göndermemelisin oraya
(2,922 puan) tarafından
Gondermiyorum ben zaten canım işleri yok annelerinin olmadığı yere işleri yok
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Bız de komsuyuz. Ama bızım cocuklar kucuk 3-4 yaşında. Sızınkıler büyük galiba. Onun cocuk çok yaramaz benımki tekken iyi, bır olunca beraber kuduruyorlar ortalıgın anasını ağlatıyorlar. O yüzden misafiri varsa cagırmadıkca gitmem. O da tek gondermez. Hiç çekinmeden her yere girip dağıtıyor cünkü. 
(2,922 puan) tarafından
Aynen bi araya gelince kuduruyorlar zaten
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Neyi yanlış anlıycak zaten küsmüşssünüz göndermesi çok saçma benim elti de bende göndermeyiz ama çocuklar laf anlamıyo bizde bazen gönderiyoruz hele laf taşıyosa hiç koyma evine
(2,922 puan) tarafından
Yani ben arkadaşım geldi konuyoruz agzimiza bakar
(20,207 puan) tarafından
Bence söylemen lazım canım
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Küs olduğum yere çocuğumu göndermem eltını amacı farklı demekki sende götür kapısina koy çocuğu madem öyle o seninkini getirip bırakıyor bende aynını yaparım net
(2,922 puan) tarafından
Öyle yapsam kavga eder vala
0 oy
tarafından
Almam evime zaten kusmussunuz küşs oldugunun kişinin evine coxuk yollamakta nasi bı yuzsuzlukse..
(2,922 puan) tarafından
Gelde onu de ye
0 oy
(349 puan) tarafından
Ne yanlış anlaşılması. Ben olsam açık açık kavga ederim. Bi de küsmüşsem, çocuğu da öyle yaramazsa çocuğunu bile evime almam. Alırsam da çocuğuna her yaramazlık yaptığında kızarım. O çocuk bi daha gelmek istemez. Yaptığı çok ama çok ayıp bir şey. Çocuktur, yaramazlık yapar diye bi şey yok. Yaramazlığın da bi sınırı var. Kimsenin çocuğu, başkasını rahatsız etmek gibi bir hakkı yok. Hele ki misafirim varsa, başka kimseyi evime almam. Bakalım misafirim bu durumdan memnun olacak mı? 
(2,922 puan) tarafından
Olmuyor zaten gelen kişi diyor annesi yoken niye geliyo bu doye
(349 puan) tarafından
O zaman neden tavrınızı net bir şekilde ortaya koymuyorsunuz? Eşiniz mi bi şey der size?
(2,922 puan) tarafından
Evet bu saatten sonra koyucam eşim genelde bişey demez ama bişe desen yiğenime öyle yaparsam biraz zoruna gidebilir bi çocukmu gözüne batı der ama işte geçen eşimin yanında böyle olunca eşimde iyi fark eti onu artık bişey desemde bişey demez alinmazda çünkü eşim gördü gözüyle
(349 puan) tarafından
Ohh iyi oldu ona da :)

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 361 göst.
+1 oy
26 cevap 822 göst.
6 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
9 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy