0 oy
1,474 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim ile abisi 4ve 1 buçuk yaşında ki kızımı kaçırdı, kayınpederim amcami aramis , çocuklar çok kötü demiş , birazdan millet toplanacak ne olur dua edin sorunsuz bir sekilde evlatlarıma kavusayim,  

Deli oluyorum , yüreğim çok acıyor 

20 Cevaplar

0 oy
(16,198 puan) tarafından

En İyi Cevap
Almış çocukları giremediği için ben yazayim.merak edenlere detayları bilmiyorum ama aldım çocukları dedi 
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Ekip umarım çocuklar için toplanıyordur.  Çocukları bahane edip sizi barıştırmak değildir amaçları. 
(6 puan) tarafından
İnşallah çocuklarımı bana getirirler Allah aşkına dua edin ne.olur, deli oluyorum, acaba birşey mi oldu birine
(393 puan) tarafından
Şu an çok üzgünsün Allah seni yavrularına kavuştursun.  Korkma çocuklara birşey olmamıştır,  olsa başlarına gelecek felaketi bilecek bilinçteler.
(6 puan) tarafından
Bu gece yarısı acil bit şekilde amcamjn evine milletin gitmesi , ve çocukların kötü olduğunu denilmesi beni öldürüyor  Allah aşkına dua edin
(393 puan) tarafından
Haber alabileceğin kimse yok mu?
(6 puan) tarafından
Hayır kimse yok canım
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Kayınpederin çocuklar çok kötü diye arayacağına oğullarının ağzına iki tane patlatıp sana getirememiş mi çocukları? Akıllı davranın bu da bir oyun olmasın orada olay çıkartmaya çalışmasınlar, sonra da siz ev basmış gibi olursunuz. Polisle gidin. 
(4,433 puan) tarafından
Madem tüm gün evde değilmiş, alıp sana getirebilirmiş çok rahat şekilde. Bu işin bahanesi. Çocuğu darp ettin diye sana iftira atan aileden ben herşeyi beklerim. Bu da bir oyun olabilir. Çocukları getirmediğiniz sürece konuşacak bir şeyimiz yok, mahkemede görüşürüz diyeceksiniz.
(6 puan) tarafından
Duaya ihtiyacim var ne olur dua edin bana ve çocuklarıma
(2,436 puan) tarafından
Çocukları başına atıp gitmişse oda çocukları sana getirsin,bence yalan söylüyorlar
(6 puan) tarafından
Bu işte bir iş var Allah hayra çevirsn , beni çocuklarıma kavuştursun inşallah
(4,433 puan) tarafından
Ne oldu peki sonuç? konuşuldu mu
0 oy
(2,082 puan) tarafından
İçim sızladı yaa canım benim inşallah bu gece çocuklarınla birlikte uyursunuz ❤️
(6 puan) tarafından
Allah razı olsun , Allah aşkı için dua edin ne olur
0 oy
(869 puan) tarafından
İnşaallah çocuklarına kavuşursun canım burayada yaz olur mu fırsatın olursa 
(6 puan) tarafından
Ne olur dua edin , ne olsa yazacağım
(869 puan) tarafından
Ediyorum canım Rabbim çocuklarına kavuştursun inşaallah bir dahada hiç ayrılmayın
0 oy
tarafından
Millet toplanacak ne demek yâ polis ile gidin alın lütfen 
(6 puan) tarafından
Babam bağırıyor izin vermiyor  gece yarısı bu saate toplanmışlar
tarafından
Neye polise gitmeye mi izin vermiyor 7 saat önce mahkemeye gidicem yazmışsın gittin mi peki
(6 puan) tarafından
Sabah gidecem canım bugün pazar, az önce dedim polise gidecem bekle konuşacaz ona göre gidersin dedi
tarafından
Rabbim hayırlara çıkarsın bugün pazar olduğu aklımdan çıkmış kusuruma bakma rabbim kavuştursun insaAllâh kötü bir şey yoktur çocuklarında
(6 puan) tarafından
Millet eşimi eve getirdi yuzlestik kendisi yalancı çıktı, polisi ise karıştırmayın çocukları getirecez dediler
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Çocuğu senin yanında bilerek döven adamdan ne beklion canim.cocuklsr seni istemiştir dovmustir yine pzvenk .inşallah bı an önce kavusuesun canım çok üzücü bir durum post aç tekrar
(6 puan) tarafından
Dua edin Allah askina
(2,547 puan) tarafından
Allah'ım cocuklarina kavuştursun rabbim tez zamanda
(6 puan) tarafından
Allah'ın izni ile çocuklarim.yarin bana verilecek
(2,547 puan) tarafından
Oyyy çok şükür canim gözün aydın.temelli aldın demi .bi zarar vermeden bı an önce kavus sevindim ya
0 oy
(11,067 puan) tarafından
İsmin gibi esrarengizsin. Kaçamak cevaplar hep. Polisle gidin diyoruz dua edin diyorsun. Polise gittiniz mi diyoruz gittik bişey yapmadı diyorsun. Kayınpederin arayıp ne diye çocuklar kötü diyor. İki çocuğuna da söz geçirtip çocukları sana getirememiş mi. Ben inanmadım açıkçası polise gittiğine. Darp edilmişsin raporun var bunun üstüne polis hiçbir şey yapmayacak mı aklım almıyor Allah çocuklarına kavuştursun ne diyim 
(6 puan) tarafından
Allah aşkına biraz mantıklı davranın, dediğiniz ne kadar ağır birşey farkında mısın, polise gittim ikinizde mustereksiniz çocuklar üzerinde dediler, savcılığa gidin pazartesi dediler , başka ne yapayım
(11,067 puan) tarafından
Kusura bakma cnm Bu devlet ne diye var ben anlamıyorum tek bir belge için anne evlattan ayrı kalır mı saatler günler nasıl geçer 1.5 yaşındaki bebeğin anneye hiçmi ihtiyacı olmaz süt kuzusu Allah bildiği gibi yapsın pislikler darp olduğu halde o çocukları orda bırakıyorlar ya yazıklar olsun
(6 puan) tarafından
O gece köpek gibi yalvardım ağladım , yalvardım edip etmedim vermediler,  ciğer acısı bir yandan evlat hasreti bir yandan
(351 puan) tarafından
Yıllar önce bu süreçten geçmiş biri olarak söylüyorum boşanmadıkları sürece polis hiç bişey yapmıyor malesef eğer daha fazla ısrarcı olursa ve çocukların darp edildi ortaya çıkarsa devreye sosyal hizmetler giriyor annenin şahıstan boşanıp iyi olduğunu onlara bakabilecek durumda olduğunu kanıtlayana kadar da vermiyorlar o yüzden kadını polise gitmemekle suçlamayın ne yaptığını bilemezsiniz malesef artık ülkemizde ADALET yok onun polise gitmesi bişeyi değiştirmiyor boşanıp velayeti almadığı sürece
(11,067 puan) tarafından
Bu konuda bilgim yoktu kızlar kusura bakmayın gerçekten polisin bişey yapmadığına halam aklım almıyor
(4,393 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorlar malesef müşterek çocuk olduğu için ve ortada velayet kararı olmadığı için polis bir şey yapamıyor
(8,270 puan) tarafından
Gözde mina'ya Bir nevi katılıyorum Çünkü gerçekten önemsediği yorumlara cevap veriyor Dün ben yazmıştım nerede darp edildin Seni kimse gören olmadı mı diye cevap vermedi ona.
0 oy
(9,344 puan) tarafından
Canım öğrendin mi ne olmus çocuklarına kavuştun mu 
(8,270 puan) tarafından
Millet dediğin kim Allah aşkına
(9,344 puan) tarafından
Haber alınca yazar mısın aklımda kaldı o çocuklar
(6 puan) tarafından
Millet eşimi eve getirdi yuzlestik kendisi yalancı çıktı, polisi ise karıştırmayın çocukları getirecez dediler
(9,344 puan) tarafından
Şikayetci ol genede ne demek polisi ise karıştırmayın itt gibi çocukları vermek zorundalar şikayetçi olsanda olmasanda niye yaptığı yanında kâr kalsin
(6 puan) tarafından
Çocukları yarin getirecekler , ve ben şikayetçi olacağım
0 oy
(14,209 puan) tarafından
Önceden esrarengiz anne vardı yine o sen misin 

İnşallah çocuklarımı alırsın yanına 
(6 puan) tarafından
Evet canım o benim
(1,437 puan) tarafından
İsmin Belgin miydi yanlış hatırlamıyorsam. Eğer eski kullanıcı olan esrarengiz anne isen.
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Eşinin seni darp ettiği yerde güvenlik kamerası varsa al onu delil olarak kullan bide bunlar ailecek ******** bence kayınbaban tuzak kurmasın polis eşliğinde gidin çocukları almaya niyeti iyi olsa arayana kadar size getirirdi
(6 puan) tarafından
0 oy
(621 puan) tarafından
Naptın var mı bi haber ? Hangi şehirdesin sen elimizden ne geliyorsa bizde yapalım yazık çocuklara 
(6 puan) tarafından
Millet eşimi eve getirdi yuzlestik kendisi yalancı çıktı, polisi ise karıştırmayın çocukları getirecez dediler...

Allah razı olsun inşallah sizlerden
(621 puan) tarafından
Hadi hakkınızda hayırlısı olsun. Hatırladığım Adana dandın sen doğru mu?
(6 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah, ağrı , Doğubayazıt a yaşıyorum ben
0 oy
tarafından
Noldu sonuç 
tarafından
Çok şükür bari
tarafından
Gelirken neden getirmemiş
(6 puan) tarafından
Orta yolu bulmaya geldik dediler cocuklwr yarın getirecegiz dediler bende bekliyorum bugün getireceklerms
tarafından
Ben pek inanmadım acikcasi
tarafından
Getircek olan cocuklqrla gelirdi
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Bizide haber et durumdan rabbim yardimcin olsun insallah 
(6 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah, çocukları birazdan getireceklermis
0 oy
tarafından
Canım akıllı olun çocuklar çok kötü ise evde kimse yok ise ambulansı polisi arasaymis ya gelseymisler çocuklara baksaymislar Allah korusun ya çocuklarını katleden babalar var 2 yaşında 3 yaşında öyle insanlar var ya bende şuan çok kötü oldum gitmeyin gider iseniz yanınızda polislerle gidin bir oyun olabilir akıllı olun amcan manyak mi sizi aradı aradı pisi de arasaydi yada polisle gelin deseydi size saçma sakın böyle birşey yapmayın 
(6 puan) tarafından
Bugün içinde çocukları getirp bana vereceklermis bende şuan onları bekliyorm
tarafından
Ya kıyamam Allah evlatlarını sana sağ saglim kavuştursun çok kötü birşey evlat hasretligi ne sana ne bana nede kimseye vermesin böyle hasretlik imtahan etmesin rabbim evlatlarimizla amin ❤️
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Sonuç ne oldu acaba aldın mı  çocukları 
(6 puan) tarafından
Bugün getirecekle canim
(5,535 puan) tarafından
Hadi inşallah  Allah'ın izniyle
(5,471 puan) tarafından
Bak sen sen ol kimseye kanma çocukları getirdikleri gibi pedagoga götür. Boşanma davası için. Kimsenin yumuşak yüzüne inanma.
(6 puan) tarafından
Asla böyle birşeye yumuşak bakamam canım, kaç gündür çektiğim acıyı Allah biliyor ciğerim nasıl yanıyor
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Canım son durum nedir noldu? Dilekçe verebildin mi bugün?
0 oy
(13 puan) tarafından
Merhaba çocuklarına kavuşabildin mi iyi miisniz? Merak ettim:((
0 oy
(3,849 puan) tarafından

Allahım o çocukların yaşadıklarını hafifletecek güzel şeyler yaşatsın bundan sonra inşallah:(

O eşini de Allah bildiği gibi yapsın. 

0 oy
(1,184 puan) tarafından
Canım nasilsin çocukları getirdiler mi kavuştunuz mu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 750 göst.
24 Ekim 2020 Aile kategorisinde Asel_asena (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 244 göst.
+1 oy
11 cevap 473 göst.
20 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 896 göst.
18 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SAsya (1,794 puan) tarafından soruldu

403,530 soru

12,089,619 cevap

36,380 kullanıcı

...