0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (1,571 puan) tarafından

Eşim ben oğlum başka kimse olmayacak biz bizeyiz kendi aramızda diye 2 rakamli pasta yapmak istiyorum önerileriniz nedir bide kendi yapan varsa görsel alabilir miyim :angel:

Yeşil gıda boyası 

Yeşil şeker hamuru aldım nasıl birşey çıkar nasıl olur bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum <3

6 Cevaplar

0 oy
(4,468 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Önüme gelen bir kaç resmi atayım, kekle uğraşacağına hazır satılıyor marketlerde vs onu alıp süslemesine özen bence. 

image

image

image

image

(1,571 puan) tarafından
Aaaaa bunlar çok hoş capcake kalıplarıda almıştım konsept yeşil diye bu tarz da düşünebilirim çok teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
(4,468 puan) tarafından
Annelerin hayatı kolaylaştırması :) rica ederim
(1,571 puan) tarafından
Aynen öyle daha pratik olur bu çok sağolun ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından

Anaa kimse yazmamış ya :'(

(2,576 puan) tarafından
Ben yuvarlak şekil olarak yapıyorum iki şeklinde internette videolar var izleyip yapabilirsin kekini pandispanya değilde şifon kek olarak yapıyorum daha güzel oluyor  gıda boyasını kekin içine koyacaksın
(1,571 puan) tarafından
Şifon kek tarifi nasıl peki siz denemiş biri olarak size soruyorum yoksa nette vardır eminimde
(2,576 puan) tarafından
Pandispanya gibi yumurta sarısı ve beyazı ayrı çırpılır ama içinde sıvı yağ ve sütte oluyor internete kakaolu şifon kek yaz karşına baton şeklinde bir tarif çıkacak nefis yemek tarifleri sitesinin ben ortası delik olan kek kalıbında bu tarifi yapıyorum pamuk gibi oluyor ve bayatlamıyor
(2,576 puan) tarafından
Ama hiç şekilli yapmadım bu tarifi yapıyorum ikiye yada üçe bölüp kakaolu pastacı kreması yapıyorum ve aralarına çilek muz koyuyorum dışını krem şanti ile kaplıyorum sonra 80 gr çikolata berimari usulü erip üzerine döküyorum  şeker hamuru ve gıda boyası zararlı ve alerjen diye eşim aldırmaz ben hep bu şekilde yapıyorum ondan dolayı
(1,571 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
0 oy
(3,355 puan) tarafından

Ben sıvama pasta yapıp süslemiştim oğlum küçük hayvanlar seviyor diye, böyle  olmuştu kendimizdik zaten. Öncekinde balonlar,süsler,karakterli pasta vs yaptırmıştık. 2 yaş doğum gününde sadeleşmeye gittik:Dimage

(1,571 puan) tarafından
Çok güzel olmuş bende ilk yaş gününü bayağı kutladım dış çekimine kadar bu defa sade biz bize olalaim dedik ama pasta ilk defa yapcam 2 rAkamli istiyorum pandispanyayi nasıl yaptınız acaba
(3,355 puan) tarafından
Nefis yemek tariflerinden yaptım canım. Aynen öyle sadeleştikçe güzelleşiyor aslında ama biz bazen coşuyoruz:) sağlıklı yaşları olsun yavrunun❤️
(1,571 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol canım ❤️
0 oy
(6,659 puan) tarafından
Eşime harf şeklinde yapmıştım kedi dili ile rakam hiç yapmadım açıkçası uğraşmaya değmez almak daha mantıklı geliyor bana kızımında 4 yaş doğum günü alırım diye düşünüyorum
(1,571 puan) tarafından
İlk yaş günü bayağı kutlama yaptık bunda sade birşey düşünüyorum bizbize olucaz onun için satın almak istemiyorum uğraşıp hatıra bırakmak istiyorum
(4,468 puan) tarafından
Cupcakelerle yapmayı düşündün mü hiç? Hem rakam vermesi hem süslemesi çok daha kolay oluyor.
(1,571 puan) tarafından
Aaa yok hiç aklıma gelmedi bakayım bı
(4,468 puan) tarafından
Çok kolay ve güzel şekiller var pinterestten bak bence.
(1,571 puan) tarafından
Tamamdir teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
0 oy
(5,699 puan) tarafından
Ben hep hazır alıyordum lakin bu sene pasta fiyatları altınla yarışıyor.Kutlamadim. YouTube den bak canım altarnetifler vardır.Nice seneleri olsun yavrunun.
(1,571 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol canım ❤️ evet var lakin tecrübeli annelerden sorarak tarif alayım dedim
0 oy
(987 puan) tarafından

image

Dün gördüm hoşuma gitti basit duruyor dene bence
(1,571 puan) tarafından
Çok güzel teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
(987 puan) tarafından
Rica ederim kolay gelsin:)) yapınca bize de at
(1,571 puan) tarafından
İnşallah canım atarim umarım güzel olurda ❤️☺️

İlgili sorular

+1 oy