0 oy
83 göst.
Aile kategorisinde (120 puan) tarafından

merhaba kızlar 

Oğlum 1.5 yaşında ona bazı zeka oyunları oynatmaya çalışıyorum fakat mantığı anlıyor ama doğru yapamıyor.İnsta momların çocuklarına bakıyorum takır takır doğru şekli doğru delikten geçiriyor.1.5 yaşında çocuğu olanlara sesleniyorum sizin çocuğunuzda doğru şekilde yapabiliyo mu bizde mi sorun var?:(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne oynatıyorsun mesela 
(120 puan) tarafından
mesela şekilli delikleri olan küpler oluyor ya üçgen yıldız daire onları içine sokuyorsun onda doğru şekli doğru deliğe sokmuyor ben destekliyorum hep
tarafından
Benim oğlumda 18 aylık tam olarak hepsine deneye deneye yapıyor  yapınca mutlu oluyor cırtlı kıtaplar aldım mesela cırtlarını  yapıştırmıyor söküyor onun ne olduğunu söylüyor meyveleri biliyor mesela armut elma üzüm kiraz karpuz vs vs o kitaplardan gösteriyor instamom çocuklarına da aldırma belki büyüklerdir onlar çocuğunu şimdiden kimseyle kıyaslama herkes bir değil her çocukta bir değil kelimeleri varsa 20 den fazla bildiği şarkı varsa söylüyorsa algılıyorsa mesela benim oğlum kırmızı araba getir diyorum onu getirir beyaz diyorum onu getirir ama çokta üstüne düşmem kreşe başladığında sıkılmasın diye çok kasma ayrıca destekleme kendi bırak herşeyi deneyerek öğrensin yoksa öğrenemez
(292 puan) tarafından
15 aylik benimkide.  Sepetli bi kutu içine şekilli kupler şekline göre içine atıyorsun yıldız daire üçgen.  Deniyor hepsine atabildiğine atıyor aramıyorsa sıkılıp kalkıyor.  Ben destekliyorum yani dediğin gibi anlıyor ama neyi nereye atacağını daha anlayamıyor
tarafından
Daha dur kız 15 aylıkmış :D
(292 puan) tarafından
Kelimeleri tekrar ediyor ama az canım ya. Mesela kaka diyo :) Bn diyince tekrarliyo eee diyorum tekrarlıyor baba derim tekrarliyo. Ama bana az geliyor yaşıtlarına göre kime sorsam hepsi herseyi yapıyor oldu bide ise gönderin diyorum artık. Senin dediğin gibi kirmizi beyaz anlamıyor ki . Su icecenmi dediğimde biberon gösteriyor kumanda istediğimde veriyor kapi deyince bakıyor gidiyor anahtarı kapıya tutuyo kumandayı televizyona tutuyo ayakkabılarini giymeye çalışıp hadi diyo otur diyince oturuyo al ver yapıyor.  Ama ****** taklit filan yapmiyor o kadar ogretiyorum . 16 aylik cocuk koyde inegi görünce eliyle gösterip möo dedi bemimki anlamiyor daha bide sehirdeyim tek büyüyorum o bebek koyde buyuyor . Bilmiyorum ben mi abartıyorum . Daha 15 aylik olmadi yarın tam 15 oluyor
tarafından
Benim oğlum 18 aylık canım senin ki daha 15 ama öyle düşün büyük değil daha 1.5 yaşında bile değil yaptıkları şeyler bile ona göre iyi biraz daha ilgilen üstüne düş sadece bende kendim büyütüyorum ama benim oğlum o aylardayken bütün ****** seslerini çıkarabiliyordu mesela bunun ilgi alakayla alakası var hiçbir  çocuk kendi kendine bir şeyler öğrenemez ki benim oğlumda mesela kendi kendine çok nadir yemek yer ben yediriyorum çoğu şeyi ama öyle karşılaştırılan insta momların çocuklarının eli hem kaşık tutuyor hem çatal bir ara çok takıyordum artık takmıyorum elbet kendi yiyeceği günler gelecek
(292 puan) tarafından
Yapıyorum canım öğretiyorum ama yok anlamıyor herhalde zamani mi bekliyor hazır mı değil daha bilmiyorum ama hav hav derim mesela oda ağzını oynatıp da yapıyor havaava gibi aslında anlıyor ama bilmiyorum ablamın 19 aylik taklit yapıyor ama kelimesi az onunda. Bnde aynı böyle İnternete görünce modum düşüyor doktora sordum oda senin gibi daha ne yapsın çocuk herseyi yapıyor anlaması bile önemli dedi
tarafından
Doktoru iyi diyorsa iyidir çok takma karşılaştırma bizler nasıl farklıysak küçük insanlarda farklı o instagram da gördüğünüz hiçbirşey emin olun gerçek değildir öyle insta mom lar yerine hemşire doktor anneleri izleyin çocuklarını izleyin emin olun aynı diğerleri Fasa fiso :)
(292 puan) tarafından
Aynn öyle valla bide çok ustune düşüyorum surekli ilgileniyorum öğretmeye çalışıyorum belkide ondan alışmıyor zorluyorum gibi . Bıraksam aslında belkide yapacak herseyi
-Reklam-
0 oy
(5,147 puan) tarafından
Zamanla alisir canım renkli halkalar kuleler al onlari daha cok seviyorlar o yasta aldigim cirtli kitabi agzina sokuyordu 2 yasindan sonra güzel oynuyor 
(120 puan) tarafından
ay inşallah ya instadakileri izleyince tedirgin oldum
(5,147 puan) tarafından
Bakma onlara canım bosver zamanla oynamayi ögreniyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
10 cevap 183 göst.