İle ile dünde söylemiştim özünde belki çok iyi birisindir özgür platform haklısın yazmak doğal hakkın herkes gibi ,burda kimseyi tabımıyorum ama selamlaşıp laf attıklarım var dünde yazdın kendini anlattın bazı yerlerde hak verdim ama şöyle bir durum var örnek idil kadın seni tanımıyor sende onu tanımıyorsun gördüğün kadarıyla yada sana yansıttığı kadarıyla biliyorsun şimdi samimiyetiniz olsa yazdıklarını farklı türlü algılar tamam ya samimiyiz der niyeti bilir şimdi bunu iyi niyet kötü niyet algılaması zor çünkü burda sadece yazdıklarımız bizi ifade ediyor mimik ve beden dili göremediğimiz için yanlış anlamaya çok müsait bir durum birde şunu kabul edelim ki çoğu kişi tarafından mimlenmissin anladığım kadarıyla yazma diyorsa sana boşver yazma yazma diyipte böyle bir yorumda bulunursan doğruyu bile söylüyor olsan yanlış algılanacak ve bu fitili tetikler aslında bunu çoğu insan için söylüyorum sadece sen değil yeri geliyor bizde yapıyoruzdur eminimki kim kimle kavga etmiş yanına almış arkadaşlık vs bizleri ilgilendirmiyor sivri dil fevri çıkışların çok herkes gibi ama senin biraz fazla dediğim gibi yanlış algılayan bizlerde olabiliriz tarafsız bir göz olarak yazmak istedim hepinizi seviyorum eminim bir araya gelsek hoş sohbetlerimizde olur ama dediğim gibi yalan söylemeyim lafı işim içine girince direk tahrik ediliyormuş gibi algılanıyor ya hiç yazma tarafların keyfi kaçmasın yada yumuşatırsam senin açındanda iyi olur benim düşüncem ben beğenmedim ama sen beğendiysen önemli olan o de geç emin ol hiç bu polemikler olmaz bir kadının en hassas noktası bedeni ve annelliğidir ortalığı çok kolay al evlendirir gerek yok herkesin vaktini aldım kusura bakmayın gördüklerimi yazmak istedim hepinizi seviyorum arkadaşlar