+2 oy
1,203 göst.
Moda kategorisinde (2,169 puan) tarafından
Bu görüntü nedir böyle şakamıdır bu gerçek mi indirim var diye gratiste millet birbirini parçalayacak neredeyse nedir bu insanlar da ki görgüsüzlük böyle görüntüyü görür görmez tansiyonum fırladı 

20 Cevaplar

+15 oy
tarafından
İyi de neden tansiyonun çıktı neden gerildin? Burada seni alâkadar eden bir durum yokki . Görüp geçersin olur biter. Hayat böyle olmadık şeylere takarak geçmez 
(2,169 puan) tarafından
Valla bu seni hiç ilgilendirmez bu düşüncen de sana kalsın !!
tarafından
Menepoza mı girdin, ateş mi bastı :D bu ne hiddet bu celal :D
Herkese açık bir platformda post açıyorsan eleştiriye de açık olacaksın
(2,169 puan) tarafından
Neden gerildin dedin ya bu seni ilgilendirmez diyerek bende sana bir cevap vermiş oldum seviyenize inecek değilim iyi akşamlar
tarafından
Aaa kız sen ne değişik bir insansın , seninle aynı düşünceye sahip değilim diye nedir bu küçümseyici yorum? Sakin ol kız yazımda birşey yok
-Reklam-
+5 oy
(393 puan) tarafından
Bugün çıldırma günündesin galiba. Sabahta postun vardı doğru hatırlıyorsam. Bence sizlik bir durum yok herkesin kendi seçimi. 
(2,169 puan) tarafından
Ben daha ilk defa attım böyle bir postu karıştırdın galiba .
(393 puan) tarafından
Yok sabah da randevu yok çıldırcam diyordun. Ondan bahsediyorum.  Sakın ol bu kadar gerginlik bebeğine zarar canım.
(2,169 puan) tarafından
Detaylı ultrason için 1 aydır randevu alamıyorum sinirlenmek de haklı değil miyim keşke bu cevabını o postuma yazsaydın insana yüklenmeye yer arıyorsun sanırım
(393 puan) tarafından
Hamilelik yaramamış sana iyi akşamlar.
+3 oy
(722 puan) tarafından
E bacım ne bekliyorsun herşey ateş pahası artık 2 3 kuruş indirim olsunda ihtiyaçlarımızı giderelim diyor millet. Eskiden de çok indirim oluyordu ama bu kadar dolup tasmiyordu. Çünkü normal fiyatları alınabilecek kadardi. Artık çok çok fahiş herşeyin fiyatı ne yazikki. Giden insanlara değilde denetimsizlige tansiyonumuz çıkmalı bence. Aynı ürünü 1 saat önce 100 liradan satıyor 1saat sonra 10 liraya... Gratis değil sadece bundan 1 ay önce yaşadığım yerde bir market açıldı ilk 3 gün indirim var diye millet sokaklara döküldü... Asil soruna bakmak gerekiyor bence
+2 oy
(2,944 puan) tarafından
İyi de sanane :D hem herşeye çildiriyorsun hemde seninle aynı fikirde olmayanlara saldırıyorsun. 
+1 oy
(2,169 puan) tarafından

!!!

image

Bu görüntü nedir böyle şakamıdır bu gerçek mi indirim var diye gratiste millet birbirini parçalayacak neredeyse nedir bu insanlar da ki görgüsüzlük böyle görüntüyü görür görmez tansiyonum fırladı

(10,971 puan) tarafından
ben bu tarz görüntüleri görünce utanıyorum. evet baya indirim oluyor ama bu kalabalığa girmem, almam yani çok çok ihtiyacım varsa da başka zaman alırım
(2,169 puan) tarafından
Kadını gördün mü kucağına bir sürü parfüm doldurmuş ama bişey olduğu zaman kimsenin parası olmuyor
(5,672 puan) tarafından
yav bedava vwrseler suraya girmem saka gibi. 3 kurus fazlaya alirim da insan gibi yaylana yaylana bakina bakina alirim.:))
(2,169 puan) tarafından
Ahahaha caspariye bayılıyorum kız sana aynen öyle valla :)
(10,971 puan) tarafından
haklı valla az be öz alırım da şuraya girmem
tarafından
Almam yıne gırmem bu ne ya bırde sıcaktan ıyyyy ne ter kokmuştur orası be :D aldıklarını oracıkta boca etseler yine kurtarmaz :D
(2,169 puan) tarafından
Ahahaha aynen öyle :))
(5,672 puan) tarafından
iyyy puf burnuma geldi koku:))
+1 oy
(3,854 puan) tarafından
Hakkaten geçen seferki kadının hali daha unutulmadı millet birbirine girmiş yine. Sosyal medyaya düşeceklerinden haberleri yok heralde. 
(2,169 puan) tarafından
Aç gözlülük başka hiç bişey değil
+1 oy
(893 puan) tarafından
%80 indirim var diye biliyorum ve bazıları çok pahalı ürünler kullanıyor. Kimisi de çok detaylı kişisel bakım yapıyor. Stoklamak isteyen çok demek ki. Yani insanlar bu kalabalığa girmeyi göze alıyorsa tebrik etmek lazım. Görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum sonuçta mağaza bir indirim yapmış ve bu indirimden yararlanmak için alışveriş yapmaya gelen insanlar bunlar. Para ile satın alıyorlar sonuçta. 
(2,169 puan) tarafından
Saygı duyuyorum görüşünüze
+1 oy
(988 puan) tarafından
eğri oturup dopru konuşalım.insanları bu hale sokanlar utansın, en ucuz bi krem bi bakım ürünü vs bile pahalı artık.bi ruj bile kaç tlden başliyor insanlar ne yapsın gerçekten birkaç sene önce bunları görmüyorduk şimdi niye görüyoruz?ben insanları suçlamıyorum görgüsüzlük de değil bu sadece çaresizlik 
tarafından
Kesinlikle.
Bebeğime kullandığım nemlendirici 900 TL , güneş kremi 500 TL civarında.
Ekstra aylık diğer masraflarını söylemiyorum bile. Bu kadar kalabalığa indirim için girmezdim ama kullandığım ürünleri uyguna alsam çok hoşuma giderdi doğrusu. Kendine, çocuğuna harcama yapmayan ya da uydurmasyon ürünler kullananlar "görgüsüzlük" diyor sanırım.
(2,169 puan) tarafından
Herşeyin sırası var canım sıra sıra kuyruk oluşturulup da girilebilir hurrtaaaa diyip insanları ezerek küfür ederek kavga ederek değil...
0 oy
(697 puan) tarafından
İşin tuhaf yani önceden çoklu alıp indirim var diye atan yenısını alan var bi kaç senelık almış sonra eskıdı kullanmam dıye atmış yenılerını almış. Sonra kart boçlarımız bitmiyor Türkiye de yaşanmaz dıyor hey Allah'ım akıl fikir ver
0 oy
(2,902 puan) tarafından
Keşke 1 günlük değilde bi kaç günlük ve sürekli stoklar yenilenerek yapılsa böyle izdiham yaşanmaz insanları buna sürüklüyolar maalesef bu ekonomide mecbur alıyoruz parası olan konuşuyor 
(2,169 puan) tarafından
Aynen öyle doğru söyledin canım
0 oy
(568 puan) tarafından
Cnm millet gorgusuzlukten kiriliyor yorumlara takılma insan gercekten sinir oluyor tmm bizi ilgilendirmez ama kendi toplumumuzda böyle şeyler görmek tiksindiriyor insanı 
(2,169 puan) tarafından
Gelde anlat böyle cahil insanlara işte canım :))
(568 puan) tarafından
Gerçekten hoş dgl yinemi oldu bilmiyorum ama bu geçtiğimiz ay flanmiydi neydi kadın canavara dönüştü resmen gözleri firlicakti sanki insan kavga etmeye utanır bunkar bir parça eşya dünya malı için kendilerini rezil ettiler haber oldular umurlarinda bile dgl
(2,169 puan) tarafından
Ya insanlar çok değişmiş canım gerçekten burda bunu çok iyi anladım ben
0 oy
(12,574 puan) tarafından
Kız boşver ne takıyorsun be, ben hayatta zora gelemem. ÜÇ kuruş fazla çıksın cebimden normal zamanda gider alırım. İndirim dönemlerinde ekstra uzaklaşıyorum zincir mağazalardan
(2,169 puan) tarafından
Aynen öyle doğru söyledin canım
0 oy
tarafından
Geçen YouTube'da görmüştüm yurt dışında bir mağazada indirim oluyor kapılar açılıyor insanlar sahilde yürür gibi yavaşça giriyorlar birbirlerine yol vererek bizde millet birbirini çiğniyor 

Tabiki ülkenin ekonomik durumu bu konuda etkili insanlar uygun birşeyler arıyorlar indirim kovaliyorlar ama bu kadar da olmamalı bence. En azından saygı çerçevesi biraz oluşturulabilse keşke. 
(2,169 puan) tarafından
Canım insanız biz ya sıra şeklinde yavaş yavaş girebilirler dükkana dükkan mı kaçıyor sanki yarım saatlik indirim varmış gibi birbirlerine hakaret edip çiğniyolar . Sıra sıra güzelce girilse olmuyor mu
tarafından
Zaten biz ordan kaybediyoruz malesef
0 oy
(694 puan) tarafından
Yazık diyorum sadece değer mi o kargaşaya 
(2,169 puan) tarafından
Tabiiki değmez canım saygı denen bişey var ya insanlar birbirlerine tahammül edemiyor artık
(694 puan) tarafından
Aynen öyle canim Allah akıl fikir versin
0 oy
(14,221 puan) tarafından
Sonra bunlar yarın oturur patates soğana zam geldi alamıyoruz diye sohbet ederler 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Canım rizede bir kavga vardı görsen şok oldum ya saç saça girdi kızlar
(2,169 puan) tarafından
Yazık gerçekten ya
(1,896 puan) tarafından
15 16 yasında kızlar ya
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Ay hiç sorma allah ıslah etsin görgüsüzlük anam 3 kuruş fazla veririm o ne rezillik oyle ayrica gratis direk İsraile destek veriyor guzwl gaza geldi bizimkiler allah ıslah etsin 
(2,169 puan) tarafından
Aynen öyle bu saçmalığı da hala savunan insanlar var burda
(1,065 puan) tarafından
İnsanlar????
(2,169 puan) tarafından
Ne demek istedin canım anlamadım ? İnsanlar yazarak
(1,065 puan) tarafından
İnsanlar mi onlari savunanlar demek istedim
0 oy
tarafından
Bizde bugün disarda uzunca bi kuyruk gördük oğlum sordu bu  ne diye atm kuyruğudur dedim yeğenim güldü yenge gratis kuyruğu dedi anammmm millet ızmir sıcağında hangi mantıkla o kuyrukta bekler aklım almıyor yada benim harcım değil o kuyruğa girmek ama çıldıracağım en son şey bu olurdu benim 
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Görgüsüzlük bambaşka bir anlam taşıyor. Ayrıca insanların ilgi alanları toplanıp gittikleri yer seni neden sinir ediyor. Resmen durduk yere kendine dert aramışsın. 
(2,169 puan) tarafından
Ne gğzel toplanıp gidilen bir yer dimi göz var nizam var ya saygı duyuyorum görüşünüze
0 oy
(650 puan) tarafından
Sonrada para yok hersey pahalı açız diyorlar tabi herkes için konuşmuyorum yanlış anlasilmiyim
(2,169 puan) tarafından
Aynen öyle tam üstüne bastın canım gelde bunu burda anlat anlamıyolar :))
(650 puan) tarafından
Bende çok denk qeldim cnm resmen linclemek için sırada bekliyorlar başıma qelmisliqi var :))
(2,169 puan) tarafından
Ahahhaa amaaannn tırısss gelir tırısss gider valla :))

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 823 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,510 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bal kokulunun annesi (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,895 göst.
8 Nisan 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 236 göst.

403,608 soru

12,092,357 cevap

36,385 kullanıcı

...