0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Hanımlar komşum dedi buz yeme gazlı olur ama midem yansa buzlu süt çok iyi geliyor kalınca da çatır çutur yiyorum yada gündüzleri çok sıcak ılık hiç bişey icilmiyor

10 Cevaplar

0 oy
(28,779 puan) tarafından

Soda içme bebeğin erir gibi bir hurafe buda inanmayin Allah aşkına 

(71 puan) tarafından
Evet bende şaşırdım dedim aslı su dedi yooook yemeğe gazlı olur valla diyince içime kurt düşürdü ister istemez
-Reklam-
0 oy
(760 puan) tarafından
Buz yemedim ama 1.ayindan 3.aya kadar gaz sıkıntısı cektik.o kadar damla kullanmama rağmen ne büyük tuvaletini nede alttan gaz çıkartabiliyordu.hep iki büklümdü yavrum.
(2,558 puan) tarafından
Yeni dogan bebeklerin her zaman gazı çok olur benim iki kızımda da vardi
0 oy
(2,734 puan) tarafından
İlk kez duydum kız. Hurafeden başka bir şey değil. Yemin ederim böyle insanlar hamileliği zehir etmek için varlar. Çok fazla buz yemek anca sana zararı olur. Buz yemedim ama kızım 4 ay gaz sancısı çekti. Kolikti bir de. Kakasını yapamıyordu bir de kaç kez doktora götürdük. O yüzden buz filan etkilemez korkma sen. İstediğin gibi yaşa hamileliğini en güzel zamanlar hamilelik zamanı :)
0 oy
(351 puan) tarafından
Öyle olsaydı benim kızım gazdan patlardı kesin ben yaz kış buzlu su içerim dolabımdan hiç eksik olmaz hamileliğimin başından sonuna kadar yedim hep inanmayın şöyle şeylere ya şuan hamileyim ve yine yiyorum geçende biri soğuk su yada dondurma yiyemiyorum bebeğim üşüyecek diye yazmıştı 
(71 puan) tarafından
Valla bende buzsuz yaşayamıyorum kaliplar bitmeden poşete koyup yenisini yapıyorum yinede konu çocuk olunca acaba mi dedim bir an
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Evet asitli içme bebegin erir 

Sakiz cigneme bebegin kafasına yapışır 

Eksi yeme bebeğin Eksi olur 

Acı da yeme bebeğinin ağzı yanar 

Ayyy ne sacmaliyor bu millet yaa cahil insanlar
(71 puan) tarafından
Ay evet evet bir de acı var ağzı yanar bilmem poposu acır sjsjsh
(2,558 puan) tarafından
Çok cahil insanlarımız var valla
0 oy
(697 puan) tarafından
Eşimin yengesı soğuk kola içtim çocuğum grip oldu dedı:⁠-⁠D karnında yanı 
0 oy
(1,401 puan) tarafından
Hiç buzlu su içmeyen ben hatta buzdolabı suyu bile icemeyen ben bebeğim gaz sancısı 7ay sürdü ömrümden 10yil gitti diyebilirim yani yok öyle bı sey
0 oy
tarafından
İnanma aşkım öyle saçma şeylere bende maydanoz düşük yaptırır sanıyordum doktora sordum aksine yeşillik ye bol bol demişti 
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Dondurma yedim bebegim üşür mu diyen geldi aklıma neyse ben yatmaya gidiyorum iyi geceler 
0 oy
(4,544 puan) tarafından
Ben suyu ince bir tabaka halinde dondurup onu yerdim catir catir ama oglum normal gazliydi yani aman aman zor değildi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 91 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seyda0648 (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 112 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Esr96 (788 puan) tarafından soruldu

403,553 soru

12,090,328 cevap

36,382 kullanıcı

...