0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (2,922 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

İyi akşamlar Öncelikle

Biz eltimle iki katlı bahçeli bir evde oturuyouz. 

Bahçe Birinci katami ait 2ci katami ait 

Eltim kaynaanmla otuyordu boşanma derecesine geldi ve çıkmadı.. 

Sonra biz eşimle üzüldük bosanmasinlar üste muz deki katı kiraya tutralim dedik ve tutular. 

2 yil oldu yakın otuyiruz ben sürekli bahçeyi kendim süpürge yıkarım. 

Eltim ne zaman süpürge yardım ederim. 

Arife günü benim bahanesi oldu .

çocukların dağıtıyor ben bayram temizliği yaptım

akşam supurecektim yani çıktı bahçeye bu ne dedi cingenlerin evin önünü geçmiş dedi

sonra diğer komşular gülüyordu afra tavra... 

Sonra bana busuru mesaj ati 

bende dedim çocuklarımın dağıtıni ben toplarım

senin demenle değil fırsatım olamadi dedim

dışarda bağırarak afra tavra yapma dedim
 biz cingen değiliz dedim konuşma benle dedim bidaha... 

Bugün oğlum onun oyuncağı mi almış bodrumdan penceren gördü çocuğu azarlıyor bağırıyor kızıyor

çabuk onu yerine koy oynama dedi yerine koy dese koyar zaten bu kadar

kendini niye yırtıyorsun   anlamadım yani ben bununla kusmekle haklı miyim kızlar??? 

11 Cevaplar

+3 oy
(6,104 puan) tarafından

Ahhh bir Anlasak yazdıklarını kimin haklı kimin haksız olduğunu söyleriz bacım ;)

(2,922 puan) tarafından
Ay kız neden anlamıyon ki tekrar oku
-Reklam-
0 oy
(6,315 puan) tarafından
Kendi elinle kendi başına dert almışsın 
(2,922 puan) tarafından
Evet hiç deme canım ya biz yabancı gelmesin dedik bide yazık bosanmasinlar dedim
0 oy
(176 puan) tarafından
Bir bahçe için bu kadar şeye gerek yokmuş aslında.Kimsenin özel hayatiyla da ilgilenmeyin bence .Boşanma aşamasına bile gelmiş eşiyle .Demekki biraz özgüven gelmiş eltinize de siz aralarını yaptığınız için .Aile apartmanıysa bi şekilde geçinmek lazım illaki yüzyüze bakıyorsunuz Yada esleriniz konuya el atsınlar orta yolu bulsunlar.
(2,922 puan) tarafından
Ben çıkmayı düşünüyorum bide kızı benim oğlumu iti çiçeğim burnu kanadı diğer oğlumun kolunu çizdi yani bazı sorunlar da var yazamadım uzun olmasın diye
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Bazen bunalıyorum ki canım okadar sikin
0 oy
(10,453 puan) tarafından
Sen onun ağzını yirtmamakla suçlusun 
(2,922 puan) tarafından
Ay ben dedim konuşma benle dedim kadın terbiyesiz
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Bahçe ikinize ait ortak temizlemeniz lazım yani birgün sen birgün eltin,çocuk konusunda da ayıp etmiş ne olmuş yani oyuncağı aldıysa ,bence arana mesafe koy merhaba merhaba yani
(2,922 puan) tarafından
Hiç konusmyorum zaten canım tek ben yemiyorum o ne zaman yapsa yardım ederim ben
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Konuş ortaklaşa işleri yapın bahcede senin çocuğuna bağırdı gibi oyuncağı alıp kapıya gidip kendini yırtma bir daha bağırma çocuğuma deyip uyarirdim sonra eşime derdim yine yapsa kocasına derdim yine yapsa 3 uyarıda çıkın derdim
(2,922 puan) tarafından
Canım o kiracı ben kiraci ve yeni kiracı 6yil ben kiracı
(2,922 puan) tarafından
Denedim oğluma yerine koy dedim baban başkanımız alır dedim
(1,784 puan) tarafından
Hmm sandım sizin ev ama uyar de çocuktur alıyor ama bağırma hakkın yok bağırma anlamiyorsa eşin konuşsun onlarla
0 oy
tarafından
Sen böyle susmaya devam edersen dayak bile yersin yakında eltinden
(2,922 puan) tarafından
Vala haklısın
tarafından
Konustunmi eşinle
(2,922 puan) tarafından
Konuştum abimle konuşurum dedi eşine soylesin benim çocuklara da karışmasın dedi sanki buraya geldiğinde çocuğumun olduğunu biliyordu
tarafından
Valla benim elti öyle bagiramaz onun ağzına scrim ben
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Bizimde aile binası sürekli temizler yıkardım bahçeyi. Biri elini atmazdı. Bende ellemiyorum kendi boklarını kendileri temizlesinler. Kocaları temizliyor çoğunlukla karılar bi boka yaramıyor diye. Giriş kattayım bi de bende. Onlarda herşeyi camdan aşağı atıp üstüme sirkeliyorlar. Demediğimi bırakmadım ama anlamıyorlar. Allah a havale ettim. Bende ellemiyorum artık 
0 oy
(16,898 puan) tarafından
Önceden cümlenin başı sonu belli değildi şimdi de paragrafın başı sonu belli değil. 

Anladığım kadarıyla cevap vereyim. 2 katlı eve ait bahçe varsa hem size hem 2. Kata aittir iki katta kullanabiliyorsa tabi. Dolayısıyla temizliği iki kat da yapar. Kendi aranızda konusunda bir hafta sen 1 hafta eltin yapsın 
0 oy
(142 puan) tarafından
Yazıklar olsun öyle kadına gerçekten, küçücük çocuğa kızacak ne varmış lüzumsuza bak. Nankörlük nankörlük nankörlük 
(2,922 puan) tarafından
Aynen öyle cnm bnm❤

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,924 göst.
19 Kasım 2020 Aile kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 614 göst.
3 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
24 Aralık 2023 Aile kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 260 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu

403,573 soru

12,090,853 cevap

36,383 kullanıcı

...