+1 oy
1,291 göst.
Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar 

O kadar sinirliyim ki nereden başlayacağımı bile bilmiyorum 

Kayınvalidem mesela kendi aralarında konuşurken birdenbire konu Bizim çocuğumuza geliyor ve şöyle demeye başlıyor ben çamaşırı elimde yıkadım bulaşığı elimde yıkadım şimdiki gibi makineler yoktu her şey el deydi su taşıyorduk siz bu kadar bolluğun içinde bir çocuktan şikayetleniyorsunuz yorulacak ne var ne yapıyorsunuz sanki deyip duruyor bu kaçıncı oldu ama kaçtır susuyorum ama artık bir cevap vermek istiyorum böyle cuk diye otursun Bir daha da bir şey diyemesinn bu onun ilk laf söylemeleri değil sürekli laf sokma peşinde eşim cevap veriyor ama içim soğumuyor benim cevap vermem lazım ama bunu deyince ne diyeceğimi bilemiyorum ağzı iyi laf yapan kardeşlerim sizden cevap bekliyorum

51 Cevaplar

0 oy
(1,669 puan) tarafından
O zamanın anneleri gibi çocuklarımızı sokağa atıp buyutemiyoruz biz de. Sussun.
-Reklam-
0 oy
(360 puan) tarafından
Devir değişti artık sizin dogurdunuz çocuklar sokaklarda büyüyüp her işinizi yapıyordunuz. Şimdiki çocukları evde büyüdüğü için mecbur anne olarak ilgileniyoruz ve daha az iş güç yapıyoruz ki evladından önemli.degil varsin yarım kalsın işlerim kimse karışamaz de
0 oy
tarafından
Benim kayınvalidem de öyle derdi bayramda oraya gittim kızım sabah kalkınca anne kıza biraz baksan sabaha kadar uyutmadi 1 saat gözümü kapatayım yada midem bulanıyor sıcaklardan az kıza baksan ben de uzansam dedim 2.gunun sonunda kaynana bana sen bütün gün bu kızla nasıl baş ediyorsun dedi bir saniye oturmuyor dedi eee dedim eski çocuklar oturup oyun oynardı sokaklarda büyüdüler bunlar eve tıkandı arkadaşı Yok mecbur ben onunla oynuyorum dedim o günden sonra artık lafları değişti bizim küçük gelinin bebeği cokkkk yaramaz yerinde durmaz Allah geline sabır versin diyor mesela 

Dün  teyzeme geldim eniştemle ikisi ağzı açık izlediler benim kızı 4 çocuk büyüttük yorulunca otururlardı senin kızın yorulsada daha çok oynuyor dediler 
0 oy
(784 puan) tarafından
Valla yerinizde olsam sinir olduğumu belli etmem herşey otomatik mi diyor ay benim parmağım ağrıyor kocam sağolsun kraliçeler gibi yaşatıyor tabi nazlancam derim o kudursun :))
0 oy
(135 puan) tarafından
Benim kaynanam eski cocuklar boyle simdik8 cocuklar gibi olsaydi 5 6 dil bitane bile bakamazdik diyordu dogru duzgun karinlarini bile doyuramazdik derdi 
0 oy
(3,008 puan) tarafından
Cnm geçen kaynanam diyordu biz eskiden simdikilere göre daha çok çocuk bakar ve güzel büyüturduk ama eskiden şimdiki gibi böyle temizlik yoktu ki sende dersin ki eskiden şimdiki gibi temizlik olsaydı onunla uğraşmaktan sende çocuk nasıl büyüturdun merak ediyorum bende sadece çocuk büyütsem gül gibi büyüturdum de ki büyütüyorum zaten de
(57 puan) tarafından
Kayınvalidem temizlik hastası tedavi olmuş ama pek bir şey değişmemiş ben ona temizlik yapmıyordun diyemem fotoğraflara bakın a bile evim temizliği evin düzeni o kadar güzel göze çarpıyor ki geceleri uyumazmış temizlik yapıyormuş günde iki üç saatlik uyurmuş şimdi göz altları kapkara gözlük takıyor değişik biraz ya
0 oy
tarafından
Eskiler çocuk bakmayı Hayatta tutmak sandığı için, şimdiki anneleri asla anlamazlar maalesef. Eskiden sadece emzirir veya yemek verirlerdi atarlardı sokağa. Psikolojiymiş, travmaymış, özgüvenmiş bunların hiç birine önem vermiyorlardı ve ne yazık ki o yüzden karılarına şiddet uygulayan, mağarasından çıkmayan erkekler ve eşinden şiddet gören susup kalan cesareti, özgüveni olmayan kızlar dolu ülke 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Benim kaynana da aynısını her zaman söyler. Bende ona sen şanssızmissin napalim yok diye bende elimde yıkayacak değilim diyorum aman kendileri zorluk çekti diye bizde imkan olmasını cekemiyolar. Onların istediği sen hep meşakkatli işlerle uğraş
0 oy
(283 puan) tarafından
Eskiden cocukmu bakiliyodu sanki bide onceden evler dogru duzgun temizlenmiyodu bile boyle catal kasik cok deildi iki kazan hepi topu biz aksama kadar evin heryerini temizliyoruz bide evde kaynana oluyodu cocugu kaynana bakiyodu
0 oy
(617 puan) tarafından
Eski camasir makineleri vardi merdaneli onun fotosunu cikar iste ampulü bulani cikar çantada tasi konusmaya basladiklari dk cantandan cikar onlar ne diycekler hemen deki bak ellerinizi ilk camasir dan kurtaran alet ve icat eden ben degilim sonra devam et elektrigi de ben bulmadim yani simdi imkanlar bu kadar ilerlemisken mum ışığında oturup legene cmaasir basip naylonu bebeme *** bezi yapmami mi bekliyorsunuz de... Boyle konusmalardan hoslanmiyorum de airfeey resmi de cikar yeni teknolojiden bahset gecmisi yad ederken neleri kacirdigini anlat ona
0 oy
(241 puan) tarafından
Eşin cevap veriyorsa bence esjnin hattına ver birşey deme canim eşin arkandaysa dünya yıkılsın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zeze1453 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 502 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 254 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde seymacakir06 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 223 göst.
14 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Nur343746 (8,203 puan) tarafından soruldu

404,227 soru

12,110,014 cevap

36,433 kullanıcı

...