0 oy
787 göst.
Aile kategorisinde (309 puan) tarafından
Kızım kaç gündür pasta istiyordu aldım küçük tek kişilik lerdegözü kalmasın dedim kaynanam yolda gördü ne aldın dedi kızıma pasta aldım dedi ne gerek vardı aldın borcunuz var kocan  çalışıyor borçlara sende böyle çarçur ediyon diyip durdu bunu alacağına kendin evde yapsaydın die darladi bende korkma oğlunun parasıyla almadım oğlun ancak bize kitlediginiz borçlara çalisiyor ben yaptığım yazmalarin patiklerin parasıyla aldım dedim kızıma ne alsam batıyor gibi sanki parası onlardan çıkıyormuş gibi herşeyi gereksiz göruyorlar bende yeri gelir uykusuz kalırım yeri gelir yemek yemem el işi yapar patik lif yapiyom evin eksiklerini kapatiyom geri kalanı da kızıma harciyom oda batıyor resmen 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okurken sıkıldım senin oğlunsa benimde kocam o çalışacak bende yicem derdim kendine ya ister pastaneyi al
(309 puan) tarafından
Hayır benim öyle bir hakim yok gözlerinde
tarafından
Cahil insanlarmış yaa bana kimse cesaret bile edemez öyle bir laf demeye benden önce eşim savunur beni gerektiği yerde şakası bile hoş olmaz
-Reklam-
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Ağzına birtane yapıştırıcan yani benim kızıma bir pastayı bile değer görmüyorsa yapıştır bitane
(309 puan) tarafından
Lafa gelince gözlerinin nuru biricik torunlari
(2,065 puan) tarafından
Ya he he deyip geçceksin bacım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 445 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ftmh (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 589 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy