+1 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bı kaç gündür canım can eriği çekiyordu eşim aldı , ve ben bunları tuzlayıp yiyiyorum:) gebelik varmı yokmu bilmiyorum ama Rabbime sığındım bekliyorum, peki sizin belirtileriniz nelerdi ve ne zaman başladı 

5 Cevaplar

0 oy
(432 puan) tarafından
Can eriğini her dakika canım çeker :) ama hamilelikte hiç belirti yaşamadım. Gün geçtikçe büyüten karnım dışında belirtim olmadı :) 
tarafından
Bn yemem normalde , bı ilk gebeliğimde yedim bide şimdi, bnmde karnım çok çıkmış ve afedersin gaz yapıyor
-Reklam-
0 oy
(11,661 puan) tarafından
hiç olmadı :) 
tarafından
Maşallah, yani demem o ki varsa bile yeni 2 haftalık falan ama bn baş ağrısı ve dönmesi, halsizlik uyku hali yorgunluk,mide bulantısı, bel ağrısı falan var bu kadar erken normal mi
(11,661 puan) tarafından
olabilir belki psikolojik de olabilir. hamile kalmadığım her ay midem bulanıyordu :) hamile kaldığımda olmadı ama
tarafından
İşte bnde ondan korkuyorum
0 oy
tarafından
Kasık batması en buyuk belirtimdi adetten 1 hafta önce 
tarafından
Karnımın içi yara olmuş gibi o kadar ki ağrıyor, göğüslerim sızlıyor başım çok ağrıyor, yani olsa bile yeni 2 haftalık falan ama bu kadar erken belirti olabilir mi
tarafından
Evet olur ben dollenmeyi dahi hissettim
tarafından
Ayy inşallah, yalvarırım Rabbim bı tane aldın benden yerini doldur:((
tarafından
İnşallah cnm hayırlısı olsun
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(236 puan) tarafından
Reglim geciktikten 15gün sonra bulantı kusma başladı doğuma girene kadar kustum koku hassasiyetim vardı ve yorgun hissediyordum aklıma gelenler bunlar 
0 oy
(690 puan) tarafından
Adetten on gün önce sık idrara çıkma ile belirtim olmuştu birde gece makarna canım cekerdi sürekli oşekilde erken belirti olmuştu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 117 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hilay (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
23 Eylül 2021 Aile kategorisinde ceylan_38 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 403 göst.
19 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu