+1 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,572 puan) tarafından
Gerçekten çok sıkıldım artık bu mağduriyettten 1 haftadır edevlette evimiz çıkmasına rağmen hiç bir kura listesine katılamadınız yazıyor arıyoruz sistem hatası diyor evimizi vermiyorlar gerçekten bunaldım artık ya var mı aranızda TOKİ'den ev çıkan 

7 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Ailemin yakınlarına ve halama çıktı benim ailemde mağdur orta hasarlı ev sizinki bari görünüyor benim ailemde o da yok görünmeyor ve konteynerde kalıyorlar dedeminki dedeminde evi yıkıldı hala yok meydanda birşey bilmiyorum devlet ne zaman vericek bu böyle 4-5 seneyi bulur
(1,572 puan) tarafından
1 haftadır görünmüyor işte sıkıntı orada vallahi bazen diyorum ölen kurtuldu ya rezillik resmen
-Reklam-
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Daha çok bekleriz o evleri mart'ta anahtar teslim denen evlerin ince işi çevre düzenlemesi diyip duruyorlar 
(1,572 puan) tarafından
Vallahi bunaldik artik cidden ölen kurtuldu
tarafından
Çok beklersin canım 4 5 sene derlerse öpte başına koy
(1,572 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcımız olsun gerçekten rezil olduk
(6,661 puan) tarafından
Yağmur buraların düzelmesi kafadan 6 sene zaten öncesinde imkansız
tarafından
Maalesefki öyle cnm
0 oy
(987 puan) tarafından
Şu yaptıkları bütün evleri kurada menzilcilere çıkaran TOKİ mi? Bir de müslümanız diye mağdurların üstünden geçiniyorlar. Deprem tokileri deyince deliriyorum.
(1,572 puan) tarafından
Biz menzilci değiliz bize çıktı ama
(987 puan) tarafından
Teslim alana kadar verdiler deme canım pek güven olmuyor
(1,572 puan) tarafından
Orası öyle kaç ay oldu ne haber ne ses bunaldik artik beklemekten
0 oy
(1,572 puan) tarafından
..........

???????
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Bize çıktı ramazanın başında anahtarı verdiler daha bekliyoruz oturum izni yok henüz ama taşınan lar oldu başka etaplarda
(4,856 puan) tarafından
İnan bızde bıktık artık vermiyorlar bı turlu evler bitmiş bekliyor
(1,572 puan) tarafından
Aynen öyle inan ki bunaldım önümüzdeki blokta oturuyorlar ne güzel çamaşır sermisler balkonda oturanlar mi dersin bizim evde hiç haber yok üstelik kura bilgileride e devlette görünmez oldu
0 oy
tarafından
Canım ben 2019da kurada kazandım 2024 şubatta teslim aldım mayısta taşındım sen düşün gerisini
(1,572 puan) tarafından
Bizimki deprem konutu bence farklı olur ya darısı bize
tarafından
Ayni canım hatta daha kötüsü 2019da kazandığımızda 1 yıl teslim süresi denildi sonra araya pandemi sonra genel seçim sonra şubat depremi yerel seçim girdi araya mutlaka bisey sokusturulacak buna emin ol geçmiş tokilerin hepsine bak kac yılda teslim edilmiş en basiti Elazığ deprem tokilerine bak maalesef hevesini kursağında bırakmış gibi oldum ama 4 5 yıl için unut sen evini
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Eşimin teyzesi gile sizinle birlikte çıktı Zeliha onlar imzaları attılar gidip evlerini gördüler sizinki az hasarliya çevrildi diye olabilir mi 
(1,572 puan) tarafından
Yok az hasarlı değil bizim ki orta hasara dönmüş ama kimse güçlendirmeye gitmemiş geri ağır hasarlı olacak 2 gün sonra bizde borçlandirma imzası attık evi gördük ama kimse ne arıyor ne soruyor bıktık artık ya e devlette şuan kurada çıkan evde görünmüyor

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 705 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,572 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,253 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,572 puan) tarafından soruldu
+5 oy
29 cevap 944 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.

405,897 soru