0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

Yemegim kayniyor Allaha şükür 

Çamaşırlar kurutmaya girdi 

Oglumu uyuttum kahvemi yaptim örgümü aldim elime 

image

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugün perdelerim gelicek yeni yaptirdigim oyuzden hiç bir iş yapmadım. Yarın dip köşe başlarım diye düşünüyorum.
(726 puan) tarafından
Gizel günler de kullan canim perdelerin evine güzellikler getirsin :)
tarafından
Teşekkür ederim canım benim daha iyileri senin olsun inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından
Kolayı gelsin 

Ellerine sağlık çok güzel ormussun
(726 puan) tarafından
Teşekkür ederim basladik bakalim sonunu bende bilmiyorum :) can sıkıntısına örüyorum
(712 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın bende mutfakta bulaşıklar la bakişıyorum:))))))
(726 puan) tarafından
Sen bakmaktan vazgec kalsinlar ortada :) onlarda cok birikiyor be :) simdi topladim oturdum iste gari
(712 puan) tarafından
:)))))))
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Sarma sararken zorlayan 2 yaş sendromlu sallanmaya bağımlı oğlumu tekrar sallıyorum inşallah yetişecek akşama 
(941 puan) tarafından
Canm ne yaptın test aldın mi post acmistin merak ettim
(726 puan) tarafından
Kolay gelsin canim yetişir inşallah simdiden eline sağlık:)
(1,572 puan) tarafından
Nehir bir test yaptım ama bakmayı unuttum saatler sonra çizgiyi gördüm bariz guvenemedim eşime birdaha aldircam sabah tekrar yapicam Alpin go sağol canım inşallah biterde
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Bebelerimin başını beklerim yerlerde yuvarlaniyoz kızım oğlanla yanlız kalnca hemen zarar veriyor bende başını bekliyorum tum işler duruyor eşimde nöbetten geldi uyur aman iş yapma çocuğa bişey olmasn başını bekle dedi tuvalete gidemiyom:)
(726 puan) tarafından
Bende eşim isleri bosver cocuga bak dediginde öyleydim :) asker gibi hissediyordum kendimi ya da bekci falan :)))
0 oy
tarafından
Ohhh maşallah ☺️ bemim ev temiz üstten toplamam lazım. Namazımı kılıp girişicem eve oğlum uyandıktan sonra oyun parkına götürmeyi düşünüyorum 
(726 puan) tarafından
Allah kabul etsin şimdiden:) hava sicak cikmaya cesaretim yok aksam yemekten sonra cikariz bizde inşallah
tarafından
Allah razı olsun ☺️ burası serin bu gün sabah az bir şey yağmur yağdı bide kapalı alan olduğu için sorun olmaz diye düşündüm bakalım
0 oy
(17,076 puan) tarafından

image

afiyet olsun canım❤️ bende annemdeyim yemek yapıyor sobada hamileyim ismini soylemiyim kimsenin canı çekmesin ☺️ aserdim onu yapacak bana:)
(726 puan) tarafından
Afiyet olsun canim :)  çok tatli hamileligimi özluyorum bazen annemde koye gidince ne yapayim ne istiyosun yapayim diyrodu hala da diyorda o zaman baska tabi annelerimizin cani sagolsun
(17,076 puan) tarafından
Annneler başka ya Rabbım başımızdan eksik etmesin
0 oy
(1,962 puan) tarafından

image

anlik bu çocuklar ile uğraş   afiyet olsun 
(726 puan) tarafından
Annem küçükken hic biseyim kalmadi hep kirdiniz attiniz diyordu bize simdi bende gecenlerde kahve köpürtücümü kaybettim eşim oyuncaklari ayirip ayikladi atilcaklari atti herseyi kendi kutusuna koydu galina onu da cop niyetine atti bulamiyorum :))) aradigim bazi mutfak esyalri hep onun oyuncak kutularinda benim cekmecelerde de onun oyuncaklari :) ayakkabilarini alip bizim dolaba koyardi
0 oy
(2,038 puan) tarafından
ellerine sağlık canım afiyet olsun ❤️

anlık olarak her zamanki gibi kızımı sallıyorum:))
(726 puan) tarafından
Oglum uyanik oldugunda her anlik olarak bende onu emziriyorum :)
0 oy
tarafından
Kışlıkları kaldırıp yazlıkları dolaba dizmeye çalışırken benim canavar beni bırakmıyor. Daha Evi baştan sonra temizleyeceğim, üstüne ütüm var, bir de yemek yapmam lazım ve saat 2...

Baygınlık geçireceğim.
(726 puan) tarafından
Sakin ol en kötü bir makarna corba yaparsin :) benjmde boyle oluyordu simdi biraz oyalaniyor kendisi anca kendimize gelmeye başladık
tarafından
Eşim makarna yemiyor belki bir çorba salatayla geçiştiririz de o gelmesine 4 saat kaldı şimdi Evi de temizlemek lazım of gerçekten Allahım yardımcım olsun.
tarafından
Alaska önce yemeği hallet temizlik yaptıktan sonra benim canım asla yemek yapmak istemiyor enerji kalmıyor çünkü şimdiden kolay gelsin afiyet olsun
tarafından
Aynen bende de öyle. Sonra hemen yazlıkları yerleştirip temizliğe girişmek Lazım. En son da ütü. Yorucu ya valla düşünmesi bile yordu.
0 oy
(10,888 puan) tarafından
Ohh eline sağlık canım ben de yemeği yaptım ortalığı topladım çocuğu yıkadım uyuttum kardeşim diyet kwtni yarık yapcaz dedi bilmiyorum nasıl olacak airfrayer ni ne zikkimsa onda yapcakmis oğlanı uyutayim onu yapcam açıcı aldım saçıma onu uygulucam artık nasıl olcaksa 
(726 puan) tarafından
Bende acici ile sacimi acmak istiyorum ama bilemiyorum ortaya ne cikar kardesimde beraber yapalim sen yapamazsin dedi kaldi oyle :))
(10,888 puan) tarafından
Ah benimde kardeşim olsa da yapsa
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Dişlerim ve damaklarım çok kötü hiç bir iş yapamdim ne güzel işlerini bitirmissin 
(726 puan) tarafından
Bana son zamanlarda oldu bu kiz onceden dogru düzgün yemek yapamiyordum camasir yikamayi unutuyordum o derece aklima gelmiyordu 1 aydir boyleyim ne oldu nasil oldu anlamadim :) bahcemiz var hep esim yikardi son ikidir ben yikiyorum esimde diyor evden gidecegiz senin bahce yikama askin geldi noldu diyo :)
(3,389 puan) tarafından
Oh ne güzel benim de dış vurdu mafoldum ya
0 oy
(1,591 puan) tarafından

image

uykusuzluktan bitmiş anne kahvesi
(726 puan) tarafından
Afiyet olsun canim nasil yapiyorsun farkli soguk kahve tarifleri ariyorum :)))
(1,591 puan) tarafından
Klasik yaptım valla kahve şeker süt
0 oy
(9,160 puan) tarafından
Bir kahvede bana yapsan ne güzel olrrr
(9,160 puan) tarafından
Istanbul:(((
(726 puan) tarafından
Elinde ki herseyi birak kendine guzel bir kahve yap ic once kendin mutlu ol sonra işler olur kak yap :))
(9,160 puan) tarafından
İsim yokki :) topladım heryeri
(726 puan) tarafından
Kahve yapmaya mecalin mi kalmadi :)
(9,160 puan) tarafından
Aslında isimde çok yoktu ama çok fenayim dokunmayın bana modundayim
0 oy
(16,942 puan) tarafından
Afiyet olsun kolay gelsin. Biz de bugdayla arpa hasati yapıldı getirdiler. Onları dolduruyorduk çuvala. Şimdi oğlanı uyutmak için çıktım uyusun inip eşime yardım edecem. Akşam da büyük ihtimal samanı dolduracaz ve daha ne yemek yapacağımı bilmiyorum 
(726 puan) tarafından
Boyle zamanlarda yemek aranmaz ortaya karisik biseyler bulursun koydeyseniz domates kavurmasi cok guzel oluyor soganla biberle ekmek bana bana yersiniz kolay gelsin canim Allah size serinlik kolaylık versin
(16,942 puan) tarafından
Yetisemezsek en fazla döner aldiririz kendimize. Zaten bu sıcakta yemek pek aranmıyor su içmekten
0 oy
tarafından
Canım örgü örmek çekti çok güzel masaAllâh ellerine sağlık 

Ben çocuk uyuttum yatağa bıraktım uyandı şimdi tekrar sallıyorum 
(9,160 puan) tarafından
Sen bana sisko dedinnn
(726 puan) tarafından
Benimde canim cok istiyor ama yapamiyorum tabi bos kaldikca elime aliyorum teyzem oglunun ceyizine istedi dimdi asker gelmeden biter inşallah:))
0 oy
(1,340 puan) tarafından

image

sabah kalktığımdan beri temizlik yapiyorum. Daha simdi bıraktım. Yemek yapmaya başlayacam. Bu kahvem de resmen bi hakedişlik :D
(726 puan) tarafından
Afiyet olsun yorgunluğunu alsin canim :)
0 oy
(4,603 puan) tarafından

Ah ahh eşim birazdan şehir dışına çıkmak üzere bizimle vedalasmaya gelecek çok üzgünüm boğazımda bir düğüm kalmış çay içiyorum

image

(726 puan) tarafından
Ay cok kotu bisey benim esimde afad egitimine gitmisti bir haftaligina utanmasam aglayacaktim valla  sag salim gidip gelsin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 453 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Tuba Y (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 908 göst.

405,896 soru

12,165,571 cevap

36,622 kullanıcı

...