0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (258 puan) tarafından
Geceleri çok fazla su içmeye kalkiyo gündüz yatana kadar da öyle suyu çok sever çok içer. O yüzden sabah bezi dolu kalkiyo bir kaç yerde kuru bezle kalktığı zaman tuvalet eğitimi verilmeli yazıyo çoğu şeyin farkinda çoğu zaman bana kendiside söylüyo çişim geldi diye 1 hafta önce felan çişim geldi anne diyip bezini tutarak lazimliga gitmiştik fazlasıyla çişini yapmıştı lazimliga. Burda okumuştum ay takvimine göre yarın çiş eğitimine baslana bilir yarından itibaren baslicam eğitim vermeye. Tek takıldığım yer gece bezin dolu kalması. Bezi dolu kalkıp da tuvalet eğitimi veren var mı ?

6 Cevaplar

0 oy
(488 puan) tarafından
Ben de taktığım da beze yapardk ama bezi de çıkarınca uykudan kalkınca yapıyor bazen kaçırıyor ama o kadar da olsun. Alez al 2 tane ya da hasta bezi alt açma bezi al koy altına. Artık bez yok de. 
(258 puan) tarafından
Aldım canım tek kişilik alez aldım alt açmada var birde bizim burda havuç poşeti derler büyük çöp poşeti olur ya onun seffafı ortadan kestim onu da sericem altına. Su içmeye kalkınca da çise götürcem kendimce öyle bir yol izliyim dedim
-Reklam-
0 oy
(10,452 puan) tarafından
Sen yinede bağla gece su içmeye kalkınca tuvalete götür önce 
(258 puan) tarafından
Benim kız açtırmaz ki uyanır hemen. Su içmeye kalkınca götüreyim diyorum cişe bez baglamayayim diyorum
(10,452 puan) tarafından
Tamam öyle dene arada kacirabilir olsun o kadar da o zaman alıştırma kilodu denesene kacirda bile içinde kalır
(258 puan) tarafından
Bazenleri bezinden tasınca rahatsiz oluyodu. Alıştırma külotu almiyim da altına yapınca hepten rahastzi olsun
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Benimkinin de bezi dolu oluyor ama başlayacağım inşallah 
(258 puan) tarafından
Kaç aylık sizin ki. Yarın baslayinda bana eş olun :)
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Benım oğlumda sabaha kadar bazen bez patlıyodu basladım tuvalet egıtımıne çok sukur ilk gündem tutmaya basladı arada gece götürüyorum bazen kacırıyır a man olacak okadar 1ay oldu basladıgım
(258 puan) tarafından
Kaç aylık sizinki. Ay darısı bize olsun inşallah
(1,217 puan) tarafından
28aylık
0 oy
(394 puan) tarafından
Canım benim oğlum da gece kuru bezle uyanmaz 3 ay önce başlamıştık biz geceleri tuvalete kaldırıyorum şuan uyuduktan 2 saat sonra bı kaldırıyorum bir de sabaha karşı 4 5 gibi yoksa altını ıslatıyor ama gündüz sıkıntı yok 
(258 puan) tarafından
Ne güzel darısı bize olsun inşallah ya
(394 puan) tarafından
İnşallah canım bol sabır isteyen bir süreç ama alisiyorlar illaki
0 oy
(102 puan) tarafından
Ben oğluma gece bezi doluyken başladım hala çok si içer ama gece ya kaldırır beni yada öyle uyur yani bence o bir kademe değil alışınca önemi kalmıyor 
(258 puan) tarafından
Ay inşallah canım ya bian az daha mı beklesem dedim ama suyu kalktığı zaman cişe götürcem inşallah kolay ve zahmetsiz geçer bizim icinde

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 170 göst.
19 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
13 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
3 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 712 göst.

403,549 soru

12,090,295 cevap

36,382 kullanıcı

...