0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yâ psikolojik destek mi almamiz gerekiyor yoksa çocuğum pekmezli ekmek yedi ikinciyi istedi ağzını da üstüme sürdü ben de çok kızdım tâbi. Ellerini falan üstümüze sürüyor karpuz yese sularini üstümüze fışkırtıyor yere atıyor üstünden bisikletle geçiyor yani hakikatten çok yoruluyorum ve kızıyorum kızmak da istemiyorum sakin kalmam lazım istediği her şey olsun moduna girdi olmayınca deli gibi ağlıyor hasta iki haftadır dışarıya da çıkarmıyorum yazık kimseye bulaşmasın diye ağlaya ağlaya burun akıntısı hiç durmuyor dursa iyileşecek ama her şeye ağlıyor valla bir şey olacak diye çok korkuyorum öyle bir ağlıyor ki kusuyor sonra çok yoruldum bu kadar ağlama diye de kızıyorum nolur bana şunu yap bunu yap diyin tikandim kaldım. 

8 Cevaplar

0 oy
(5,500 puan) tarafından
Olmuyo biz psikiyatri gidelim :))) keçilerimi bile saymaya baslamiatim ben bı dönem şükür büyüdü diyorum 
tarafından
Vakit bulsam gidicem
-Reklam-
0 oy
(20,236 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedm canım Allah sana sabır yavruna sakinlik versin şifa versin
tarafından
Amiiiin
0 oy
(16,896 puan) tarafından
Canm masaya oturt yemeden kalkmasın ben de bununla başa çıkamıyordum heryere dağıtirdi masada yemeğe alıştır bitirsn kalksın ellerini mutlaka yıka artık alışır.mesela benim oglum birsey yiyecek olsun ben artık demeden masaya oturuyor kuralımiz zamnala yerine oturdu 
tarafından
Masada yemek yiyor geze geze yedirmem zaten masadayken atıyor kiz
(16,896 puan) tarafından
Yaşı kaç canm zamanla atma huyundan vazgeçer
tarafından
3e girecek
(16,896 puan) tarafından
Daha küçükmüş canım ya zamanla geçecek inşallah o yaslar çok sıkıntılı oluyor
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Benmki kocaman beş yaşında kardeş kıskançlığı dan seninkinin yaptıklarının on katını yapyor geçen karşıma gecdi bile bile sarıl sarıl isedi neyki kardeşini kucağıma aldım diye  güldüm temizledim esime diyom temizlik ıslak mendil lerini iyi depola yapacak bisy yok 
tarafından
Benimki tek ama dediğin gibi aynı halıya çıkarıp işiyi gülüyor
tarafından
Babasının üstüne bile işedi
0 oy
(10,614 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimki de öyle 80 kez biseyi yapma de 2 dk yalnız bırak direk onu yapiyo kendimi tutamayıp kızıyorum hatta tehlikeli bişey yaptıysa eline vuruyorum o da bi agliyo seninki gibi kusuyo sonra bi daha sinirleniyorum insanlar mi çok sabırlı ben mi tahammulsuzlestim iyice bilmiyorum bazen kendimi kötü hissediyorum iyi anne olamıyorum diye 
(10,614 puan) tarafından
İzledin mi hayatim sen
(2,133 puan) tarafından
Benim oğlumda boluldugu çivileri evdeki tüm prizlerin deliklerine sokmuş prizlerin hepsi bozulup simsiyah patlamış mi ne olmuş bilmiyorum banyodan ckinca şok geçirdim 3 yaşında ve ne yapma desem yapiyo asla tahmulum kalmadı çok yaramaz bir şey yese bir yerde 50 yer batiyo sil baştan temizlik yapıyorum ofof
(10,614 puan) tarafından
Seninki daha fenaymis kız valla ben ikinciye tobe ettim bilemiyorum büyük konusmayim da
tarafından
Ay yok bizim prizlerde sokmamasi için koruyucu var Allâh korusun
(10,614 puan) tarafından
Kız içinde benimde var bu TV'nin prizi fiş takılı dışı cekxem diye prizi komple çıkarmış
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Bu durumlar kişiden kişiye değişir mesela dökülen edilen şeylere kızmam yesin nasıl yerse yesin diyorum genelde mesela sabah kahvaltı sonrası balık kraker yedi halının üstü kraker kırığı ile dolu süpürür geçerim öyle seylere sinirlenmem kızmam ama mesela annem evi kirlensin kırık dökülsün kardeşime hemen bağırır kızar ceza verir 

Benim en çok çıkmazda hissettiğim konu uyku oluyor genelde yine de ona kızmak yerine ben ellerimi ısırıyorum anında bir sakinkik geliyor 
tarafından
Ya ısrarla yapıyor
(2,203 puan) tarafından
Yaşı büyük ise onun bana yaptığını yapar üstünü kirletirim  anladın diye
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Kaç yaşindaki cocuğun eve tutup dışarı çıkarmamakda olmazki bu onu daha hırçın yapar dökmeden saçmadan yemeğen çocuk yok denecek kadar az maalesef hırçınlığı çoksa eğer seni değil cocuğunu bir psikoloji uzmanı görsün o anlatır en azından derdi ne nasıl davranlır sende ona göre uygularsın küçükken yaşadığı öfke ve sinir durumları yaş aldıkça ilerliyor sonra evlenınce de sorun yaşıyorlar 
(492 puan) tarafından
Evet dışarı çıkmadıkça çok zıddına gider daha çok hırçınlaşır 2 gün çıkmadık dışarı dün akşam bunaldı hırçınlaştı tuttu sehpadaki çerezi yere döküp kaçıp karşıda bizim bişey dememizi bekledi ama kızmadım tatlı tatlı konuştum.
tarafından
3 yaşına girecek ama şuan hasta olduğu için çıkaramıyorum dışarı çıktığı zamanlarda aynı son iki aydır böyle fena iki haftadır çıkarmıyorum sadece
(2,364 puan) tarafından
İki hafta çok uzun bir süre yanlış anlama benim oğlum 15 aylık hep sokak kapısını gösteriyor dışarı diye benim kardeşimvar çok sabırlıdır 4 tane oğlu var ikinci çocuk 5 aylıkken ikizlere gebe kaldı üçüz gibi büyüdüler uyumazlar ağlarlar birbirine vururlar gittiğimiz zaman oturamazdık sesten bağrıştan sürekli anneden bir şey istiyorlar anlatamam yani yaşamak lazım ikinci çocuk 4 yaşına girdi ikizlerde 3 yaş oldu artık kardeşim eşi durumuna üzülünce hepsini kreşe verdi iki haftada sakinleşmiş ler söz dinleyen çocuk olmuşlar üç tane çocuğa dışarıda bakamayınca birde 10 yaşında abi var mecbur hep evdelerdi seninde biraz durumun varsa en azından yarım gün kreşe yazdırabilrsin sosyalleşmesi iyi olur
(492 puan) tarafından
2 hafta çok yazık bu sıcak hava da agresiflik olur. Serinliğinde ya da akşam ezanına yakın çıkart bişey yemiyorsa dışarda vermeyi dene. Kendini onun yerine de koy. Evde enerjisini atamaz sende oynasan da bi süre sonra işten güçtemoyunu bırakıyorsun haliyle sıkılır yazık çocuğa
0 oy
(492 puan) tarafından
Gezintiye çıkart temiz hava sana da ona da iyi gelecek. Seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim de aynı haller var ve en zoru ikimizde çekiyoruz insanız sinir yıpratıyor en ufak şeyde tahammül seviyen düşüyor . Ama kendi kendine teselli ver. Bebek bakımında aynı soruyu sormuştum ter.biyesizin biri eş.şek gibi ağzını gere gere açmıştı bi b*ktan anlarmış gibi. Bir tek o  Doğurmuş  analık mertebsinin zirvesinde sanmuştı kendini.
tarafından
Yâ ama hasta şuan dışarıya çıkınca illâ yanına çocuklar geliyor kimse hasta olsunda istemiyorum çünkü hastalık kolay geçmiyor
(492 puan) tarafından
Uzak tut içerde kalırsa  daha kötü hem uyar hem sen de uzak du. İlla tanıdıklarını yanına gitme bisikleti ya da bebek arabasıyla çıkar çarşıda tur at ya da sokak aralarında

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 354 göst.
25 Nisan 2023 Aile kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 862 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 357 göst.
1 Haziran 2024 Aile kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.