0 oy
502 göst.
Aile kategorisinde (660 puan) tarafından
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar bu kadın sabahın köründe delirmiş demeyin :) sabah eşimi ise yolladım 6 da kalktım kahvaltısını hazırladım günün yemeğini de ocağa koyup kafam rahat Etsin istedim :) yavrularım henüz uyuyorlar menü şöyle 

Ezogelin çorbası 

Nohut 

Pirinç pilavı (akşam üzere yapacağım)

Soğan sarımsak salatası 

Ayran 

23 Cevaplar

0 oy
(8,202 puan) tarafından

Sabah sabah menü falan düşünemiyorum da sanki kış menüsü gibi çorba nohut falan sıcakta yenmeyebilir

(660 puan) tarafından
Bizimkiler çok şükür ne pişirsem yer nohutu oğlum istediği için yaptım çorbayı da eşim yakında da pilavı ve soğan salatasını ben ekledim soğuk ayranla süper gider inşallah...
-Reklam-
0 oy
(1,291 puan) tarafından

Bu kadın delirmiş:D

(660 puan) tarafından
Harbiden bebelerim beni delirtti artık:):)
0 oy
(416 puan) tarafından
Kız Allah seni yüzümu yikamadim daha çünkü yaticam geri eşim ise gitti
(660 puan) tarafından
Ahahaha size iyi uykular:) insn bende isterim şöyle güzelce uyumayı ama ocakta yemek var :)
0 oy
(2,222 puan) tarafından
Kiz allah seni iyi yerlere getirsin bu saatte ne aksam menusu bi gozum kapali ayaktayim daha kendjme gelememisim.valla helal olsn
(660 puan) tarafından
Ay ne yapayım bacım yaa iki çocuk olunca eşimde erkenden kalkıp kahvaltısını hazırlayınca koyayım ocağa dedim:) benim bebeler çok yaramaz aşırı hareketli bana temizlik Bile yaptırmazlar bende böyle Bir yol buldum ne yapayım VALLAHİ
0 oy
(940 puan) tarafından

Aleykümselam günaydın hayırlı sabahlar canım. Bende aynısı canım 6:15 de kalktım eşimde iş yerine yemek götürüyor onun çantasını hazırladım eşimede kahvaltısını yaptırıp yolladım.Kendimde yattım uyuycam biraz keyfim olursa kalktığımda yatak odası düzenliycem bugün günümü ona ayırıcam. Yemek olarakta Mercimek çorbası Kavurma pilav var bugün menüde canım. Hergün ne yemek yapsam derdi bitmiyor valla bide eşimde götürdüğü için hergün yemek yapmak zorunda kalıyorum kendimiz için bazen yapmıyordum akşamları yemek şimdi hergün mecbur yapmak zorundayım :'(:)

(660 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım evet kadınların ne yemek yapsam çilesi bitmez maalesef
(940 puan) tarafından
Sağol canım seninde aynen öyle valla bitmiyor
(660 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Daha kahvaltı yapmadık meeeerer
tarafından
Canım mesela dolapları silebilirsij sık sık yemek ocağa koyunca pisine kadar silmiş olursun sonra
Çamaşır atarsin çocuklar uyuyunca az kestirirsin kalkarsın saat kurup başka işlerine bakarsın
tarafından
Evin kaç MT kare merak ettim benimki 155 3 balkonlu
(660 puan) tarafından
Canım iki balkon var metrekaresini bilmiyorum tam da Bir büyük salon Bir küçük salon Bir hol Bir çocukların odası Bir benim odam Bir kiler ve iki ebeveyn banyosu var birde tuvalet ve mutfak büyük ama küçük değil sadece küçük salon ve çocukların odası küçük geri kalanlar büyük
tarafından
Anlattığına göre benim evden küçük biraz yada hemen hemen aynı canım benimde iki banyom var
(660 puan) tarafından
Büyük ihtimalle aynıdır canım
0 oy
tarafından
Eşimi ise gönderdim geri yatacam :) 

Akşamda maça gidicek oyuzden yemek yapmam :)
(660 puan) tarafından
Ohh hayat sana güzel desene bugün:)
0 oy
(1,865 puan) tarafından
çorba hariç bende aynı menü yapmaya pilanladim dün geceden
(660 puan) tarafından
Çorba her gün olur çocuklar olduğu için akşamdan planlamak güzel oluyor birde pişince değme keyfimize:)
0 oy
(967 puan) tarafından

Sabah sabah ne yapıyorsun sen öyle kız :D uyu kalk snra yaparsın ne acelen var misafir gelecekse anlarım da. Ben bugün etli patates bulgur pilavı salata yaparım galiba 

(660 puan) tarafından
Benim iki çocuğum resmen 10 çocuğa bedel olduğu için maalesef bütün işlerim yarım kalıyor bende geceleri ve gündüz uykularından arta kalan vakitlerde yapmaya çalışıyorum şimdiden ellerine sağlık canım
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Günaydin kanka ben yeni kalktım 
(660 puan) tarafından
Günaydın bacım başladı mesai desene senin:) benimki çoktan başladı da eşimin kahvaltısını verdim ise yolladım yemekleri pişirdim tuvalet banyo yıkadım iş elbiselerini attım makinaya yıkanacak daha dağ Gibi var offf offf bitmez Bizim cilemiz :(
(8,357 puan) tarafından
Ana maşallah gün içinde ne yapıyorsun tüm işin bitince canı sıkılır insanın sjss
(660 puan) tarafından
Tüm işim hiç bitmiyor ki :):)
0 oy
tarafından

Oteldeyim önüme ne koyarlarsa onu yicem :D

:D 1 hafta kafam rahat yemek derdim yok oh bee

(660 puan) tarafından
Allah'ım bu kadının sansindan istiyorum çok acil lütfennnnnn :):):):)
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Etli bulgur pilavi 

Cacik 

Salata 

Boyle planladim dunden :)
(660 puan) tarafından
Allah bereket versin ellerine sağlık şimdiden canım
0 oy
(20,226 puan) tarafından
Günaydın bende 8 de uyandım eşimi yolladjm şimdi kahve içiyorum çocuklar uyuyo en küçük uyandı ağlıyo banada kahve yap diye :D  akşama bezelye ve kabak çiçeği dolması var canım 
(660 puan) tarafından
Afiyet olsun canım şimdiden ellerine sağlık
0 oy
(153 puan) tarafından
Ekşili köfte

Pirinç pilavı

Salata turşu yoğurt☺

Rabbim olmayanlara benden daha çok nasip etsin 

Rabbim herkesin sofrasına bereket versin inşallah
(660 puan) tarafından
Amin ECMAİN Rabb'im ağız tadıyla yemeyi nasıp Etsin ellerine sağlık şimdiden
0 oy
(719 puan) tarafından

Makarna :) arka arkaya düzenli yemek yapinca bir yerde tikaniyorum ben bugun boyle bakalim yanina ne bulup yapicam bilmiyorum 

(660 puan) tarafından
Aman yeter :)
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Taze fasulye bulgur pilavı salata canım daha ne olsun sizede afiyet olsun :) 
(660 puan) tarafından
Allah razı OLSUN ellerine sağlık şimdiden sizede afiyetle inşallah
0 oy
(16,870 puan) tarafından
Afiyet olsun canm ☺️ nohudu erken yapinca bekleyince tadı daha güzel oluyor bence 

Benim yemek derdim yok dün annemdeydim bugün de gorumceye gidicem
(660 puan) tarafından
Oh Hadi bakalım evet bende yemeklerin bekleyince tadı guxellestigini düşünüyorum
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Çok erken yapmışsınız bu sıcakda bozulur yemekler
(660 puan) tarafından
Evet erken yaptım akşama kadar toplama süpürme temizleme oluyor evde işlerim oluyor o yüzden erkenden pissin de akşama hazır yensin elim.ayagima dolasnasin diye
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Soğan sarımsak salatası nasıl oluyor 
(660 puan) tarafından
Soğanları ince ince doğruyoruz sonra üzerine sarımsak ince ince doğruyoruz üzerine limon yağ ve kırmızı pul biber serpiyoruz kıtır kıtır yiyoruz:)
(4,745 puan) tarafından
Tam eşime göre, bol antibiyotik. Deneyim bi gün
(660 puan) tarafından
Genellikle kuru fasülye nohut bezelye türü yemeklerin yanına yapıyorum çokta güzel yeniyor ben zaten soğanciyim sarımsak siz da yemek yapmıyorum Bir diş te olsa atarım
(4,745 puan) tarafından
Ben de öyle canm. Eşim bunları zaten hep soğanla yer bı de sarmosak ekleym bakalm limonla :)
0 oy
(10,562 puan) tarafından
Sarımsak salatası nasıl oluyo kız 
(660 puan) tarafından
Soğanları ince ince doğruyoruz üzerine sarımsakları ince ince doğruyoruz üzerine limon yağ ve kırmızı pul biber serpiyoruz kıtır kıtır yiyoruz:)
(10,562 puan) tarafından
Ayyy güzel oluyo mu kız ben çok severim soğan sarımsak limon

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 600 göst.
11 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤oğluşum❤ (2,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 588 göst.
27 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 773 göst.
15 Mart 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 311 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elmali turtam (241 puan) tarafından soruldu

404,226 soru

12,109,927 cevap

36,432 kullanıcı