0 oy
404 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Çamaşır asılı yatak döşek yıkamışım ust kat balkon demiri yıkıyor. Her yer çamur oldu ben surekli dikkat ederim silerim aman aşağı su gitmesin diye. Geçen gün de camlari yıkadılar nereye sikayet edebilirim napabilirim anlamiyorlar çünkü 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saygısizlar her insan bir degil tabiki ama benim balkonun kenarlarda salamlar sosisler patatesler geziyor hergun kac kere bina grubuna yazdık gorsel attık bir ton laf saydık yine aynı yine aynı ya sofra çirpiyorlar ben evi süpururken bile tedirgin oluyorum acaba saat gecmi oldu gibisinden yada yarin misafirim gelcekse makine vs calistiriyorsam alt komsuya mesaj atar izin alirim ama yok insan olmasi gerekir
-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Oo bugün bizim ustekide yemiş kızartmalar o köfteyi pencerem açıktı hep ewe grmis lanet olasi ya giittim dedim bide pişkin diyor onlarda yağ yok allahm kiracı olmak nie böyle   
tarafından
Kiracilikla alakasi yokki bazi binalarda kiracilara baski oluyormus sanirim ama bizim binada oda farketmiyor ve binanın altı spor salonu aksama kadar 50 kisi girip çıkıyor rezillikten baska birsey degil
(1,792 puan) tarafından
Bizim üsteki ew sahibinin kardeşi kendini bişey saniyor
tarafından
İnsanlıkla alakalı bi durum bence kiraci oldugunuz icin belki kendi kendine egolaniyordur ama egoyla bi yere varılmaz insan olsun once
(1,792 puan) tarafından
Ayn kız vala bır hava bir tafra bilmiyorum sanki o 9 aylık biz 7
tarafından
Sizde ayni sekilde cevap verin madem oyle ev sahibiniz durumdan haberi varmı
(1,792 puan) tarafından
Bugün gördüm çöpe giderken yüzü yok kız yuzume baksn
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Binada yaşama adabini bilmeyen müstakile gitse keske. Benimkide halı yikayip asıyor cam balkon hep leke. Yeni taşındım 2 kere astı bir daha asarsa çıkacam uyarmaya. Ben aşağıdakine camı kirlenmesin diye halıları evde yikamiyorum 
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Apartman da cam yıkamak nedir ya hangi dağ dan inmiş acaba onlar.
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Benim yukardaki nemrutta sürekli bişey çırpar gece 12 de ev süpürüp sandalyeleri çeker iter öküz olmak bunu gerektirir cunku
0 oy
(731 puan) tarafından
Yuh ya cam yıkamak balkon demiri yıkamak ne ya. Alttakini düşünürsün biraz. Mal olanlar düşünemedikleri için yapıyor maalesef. Uyar cnm anlamıyorsa al bi su tabancası pis su koy sık nerden geldigini bilemesin mikrop. 
0 oy
(3,490 puan) tarafından
Ara zabıtayı cek videoya ceza kessin. Mahkemeye bile verebilirsin öyle bir hakkın var canım. Bizim apartmanda aynı kanitlasam valla acımam veririm mahkemeye. Çamaşır asıyorum sigara izmaritti meyve çekirdekleri, arka camlar açık örtü cirparken haber verme adabı yok. Apartmanda yaşamaa kurali bilmiyorlar ama sorsan en temiz en titz kendileri..
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Baya saygısızlarmış benim alt katında Suriyeliler oturuyor evim ikinci kat zaten onların da balkon var b0k götürüyor çöplük dolu ona rağmen kul hakkı olmasın diye her zaman balkonumu silerim bir yıldır oturuyorum ilk geldiniz zaman bi kere yıkadım yenitaşındımızda çok tozluydu çünkü mecbur kaldım ondan sonra hep sildim 
0 oy
(11,206 puan) tarafından
Bizde sitedeyiz karşı binamda kadın foşur foşır balkon cam yıkıyor aşağıdakilerin ruhu duymuyor ama benim kızım bi çay bardağı su döktü diye kapımda bitiyorlar ben anlamadım nasıl iş. 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Yönetmene söyleyin ya da kendiniz güzelce uyarın 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 615 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Lala123 (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.