0 oy
748 göst.
Aile kategorisinde (2,293 puan) tarafından
İnsan evindeki düzeni arıyor. Bebekle çok zor. Kendi evini bebeğe göre ayarlıyorsun ulaşabileceği yerlerde ona zarar verecek birşey bırakmıyorsun ama başka evde çok çok zor. Zaten kazalar da hep başka evlerde çocukların başına geliyormuş Rabbim korusun hepsini. 

34 Cevaplar

+1 oy
(660 puan) tarafından
Amin ECMAİN genelde annem de benim çocuklarıma göre ayarlıyor evini tâbi küçük zarar verecek şeyler oluyor ama onunda gittiğim Zaman ben önüne geçiyorum alıyorum gördüğümde ellerinden 
-Reklam-
+1 oy
(15,394 puan) tarafından
Sabahtan akşama kadar bile zor kalıyorum. Kızım dur düşersin , açma o çekmeceleri , televizyonun üstüne çikma kizim .... Sürekli çocuğu uyarmakla geçiyor zamanım. O yüzden gitsemde yatıya kalmıyorum. Günübirlik git gel yapıyorum. 
+1 oy
(1,240 puan) tarafından
Gurbette olduğum ıcın en fazla 3gun kalıyorum
+1 oy
(14,695 puan) tarafından
amin anneme gidince cok durmuyoruz cunku ya o geliyor ya biz gidiyoruz genelde annem gelince kaliyor babama gidince 1 ay kaliyorum uzak cunku 
+1 oy
(12,241 puan) tarafından

Aramizda yurume mesafesi 10 dakka var. En son pazar gunu gittim gecen hafta persembe aksam yatmaya geldik eve :woot: bu aksam yine gidicem orda kalicam yarin tatile gidiyoruz birlikte

+1 oy
tarafından
Ben ailemle 3 ay kalacağım bu sene çünkü bütün kış görmüyorum dinleniyorum annemle babamın evinde sabah mesela uyanamazsam babam evde olduğu için o yaptırıyor kahvaltısını o oynuyor falan ben uyumuş oluyorum haftasonu annem bakıyor evlerini de oğluma göre düzenliyorlar biz geldiğimiz zaman dayısı var teyzelerim var kuzenlerim var arada kaynıyor ben de gurbette yaşıyorum tek başımıza bütün sene sıkılıyoruz eşimi evimi de çok özlüyorum o ayrı ama burada elim sıcak sudan soğuk suya girmiyor 
(764 puan) tarafından
Sen mutluysan gerisinin önemi yok iyi olun da :)
tarafından
Mutluyuz şükür canım eşim anlayışlı şakası bir yana benim yorulduğumu biliyor hani tatile falan gidecek durumumuz da yok o da annemlere gelip dinlenmemi sağlıyor sağolsun :)
(764 puan) tarafından
Sevindim canım Allah'a emanet olun :)
(773 puan) tarafından
3 ay birbirinizsiz.bence ilişkinizi bir kontrol edin her bir açıdan
tarafından
Bizim ilişkimiz gayet normal merak etme
+1 oy
(17,045 puan) tarafından
Sabah gidip akşam dönerim hep insan evinj özlüyor birde çocuğum da sıkılıyor kalmak istemiyor 
+1 oy
(2,275 puan) tarafından
Bi kac saat sonra kendi evime.anamda olsa kimsenin evinde kalamiyorm.cocuklrimin duzenini bozamam
+1 oy
(3,386 puan) tarafından
Bir hafta en fazla oda başka şehir ondan 
+1 oy
(10,866 puan) tarafından
Bu sefer ilk defa 12 gün oldu o da ev ilaclandi 1 hafta kalacaktım mecbur 2 3 gün sonra da düğün vardı eşim gitmisken kal dedi gaz benzin yakiyolar sonuçta masraf olmasın dedi mecbur kaldım ama soye bi durum var benim annem babam büyük kardeşim calisiyo küçük okula gidiyodu mezun oldu şimdide spora gidiyo evde akşama kadar çocukla yalnızız kardeeim spordan gelince de biraz çocukla oynayi yatiyo yani anahtarın var onunla giriyorum istediğim zamanve annem ben gelmeden ortalıkta deterjan makas bıçak bozuk para gibi şeyleri kaldiriyo benim görmediğim bişey varsa onu da sen kaldır diyo Allah için kendi evim ne kadar guvenliyse burasi da o kadar güvenli hala geliyo zaten iş güç çok yaptırmaz annem geldin dinlen hafta sonu birlikte yaparız der bi yemek yapar ortalığı toparlarim camsir bulaşık hallederim o kadar çocukla ilgilenirim genelde 
(773 puan) tarafından
Cok enteresan cnm hep kızlara dinlen denilir gelinlere dinlen denilmez
(10,866 puan) tarafından
Benim kaynanam da diyo ama hakkını yemeyin şimdi
+1 oy
(2,416 puan) tarafından
Biz yakınız 15 dklık mesafe ama bazen kalıyoruz. Genelde ablam geldiginde kalıyorum onda da en fazla 4-5 gün eşim çok istemiyor bende rahat edemiyorum 
+1 oy
(3,572 puan) tarafından
Aynen öyle canım insanın kendi evinde rahat ettiği gibi hiçbir yerde rahatı olmuyor özellikle de çocuklu annelerde öyle kendi evinde kendi düzenini kuruyorsun ben şahsen annemlere gittiğim zaman bile 3 günden fazla kalamıyorum zaten aramızda arabayla 45 dakikalık bir mesafe var çalıştığım için ancak hafta sonları gidebiliyorum ya da izinlerde onda da dediğim gibi 3 günden fazla kalma m
+1 oy
(2,376 puan) tarafından
Ben genelde bir ay kalırım bu sene Allah'ın izniyle ilk defa bebişimle gidecez doğumdan bir ay sonra falan Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa bir ay kadar kalmayı düşünüyorum bakalım nasip 
+1 oy
(6,298 puan) tarafından
Aminnn 2 3 gün kaliyordum duruma göre artik gidecemide kalacagimida sanmiyorum 
+1 oy
(2,751 puan) tarafından
Evlerimiz yakindi zaten yuruyerek 15 20 dk ordaydim sabah gidiyordum aksam geri donus 2 gjne bir giderdim ama 1 bucuk senedir gidemiyorum malesef
+1 oy
(1,717 puan) tarafından
Annem bana çok yakın gece kalmam gün içinde gidip geri evime dönerim ama insanın evi gibisi yok neresi olursa olsun 
+1 oy
(3,819 puan) tarafından
Ankara'dan gelmeden önce giderim 2 ay kaalirim  diyodum ama yokk iki çocuk annem hasta  geldigimden beri bacağı ağrıyor yatıyor 

.

.anca bulaşık yemek kurbanda köyde iş guc zaten yemek bulaşık uğraştım 

İstanbul'da bı kafa dinleriim dediiimmm ama yokk ollmuyor nasipp iyileşsin annem 30 gün kalıp evimee gideyiimm
+1 oy
(3,029 puan) tarafından
2 ay kaldım olurdu takiiii 6 ay öncesine kadar annemin gidişi bütün kapıları yüzüme kapatııı 
(2,293 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun Rabbim kalanlara sağlık afiyet nasip etsin
(3,029 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
+1 oy
(4,092 puan) tarafından

Annem vefat etti ama baba evine gidince köydü ablamdı teyzelerimdi derken rahat 1.5-2 ay kalıyorum daha az kalamam 18 saat yol sonuçta gitmişken acısını çıkartmak lazım :)

+1 oy
(1,827 puan) tarafından
Gittigimde 1 ay kalıyordum ev çocuklara göre ayarlandı hiç sıkıntı cekmiyordum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 308 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,131 göst.
6 Nisan 2023 Aile kategorisinde Suriyelilergitsin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 368 göst.